Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hawaiiklub (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk és a Bors is hosszan beszámol mai számában Rékasi Károly állapotáról, bár a tegnapi helyzethez képest sok újat nem tudnak mondani. A Blikk szerit Rékasinak akkora fájdalmai voltak, hogy altatni kellett, a combcsontműtéten ugyanakkor már túl van. Beszéltek Rékasi anyjával…..
hawaiiklub (törölt) 2015.07.02 13:20:24
@Etniez: A főútvonal:
1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethez
n) Főútvonal: jelzőtáblával főútvonalként megjelölt út.
Szóval mitől főútvonal a Háros út? Vagy mondd meg, hol van rajta a főútvonal tábla, vagy kénytelen leszek buta motoros trollként kezelni téged.
hawaiiklub (törölt) 2015.07.02 13:35:37
@Etniez: a Nagytétényi út felől kellene kint lennie, nem a szembe jövő irányból. És ennek nem találom nyomát.
hawaiiklub (törölt) 2015.07.02 13:46:11
@Etniez: ha nincs kint az adott irányból, nem tekintheted főútnak. Az útkezelő felelőssége az, hogy kint legyen. De ha nincs kint a tábla, nem főútvonal. Hiába van kitáblázva a másik irányból. Ki nem helyezett tábla miatt meg nem lehet a közlekedőket felelősségre vonni.
ProgBlog Vasárnap, erőből 2014.12.02 01:47:44
„Megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, a ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.” Pál apostol a thessalonikabeliekhez…..
hawaiiklub (törölt) 2014.12.02 15:34:12
@borzimorzi: jól látod, ott 8-9 óránál nem kellett többet dolgozni. A boltok este 8-ig voltak nyitva, ha jól emlékszem. Nem 100% osztrák minta, de nem áll távol. Ugyan annál a multinál voltam ott is mint itthon, és van egy kis különbség...
Igen, ez gond, hogy sokan késő estig dolgoznak, főleg multiknál. Nem tudom miért nem akarja ezt szabályozni az állam, pedig mostanában jó nagy lendületet kapott a szabályozás...
hawaiiklub (törölt) 2014.12.02 15:08:41
@borzimorzi: csak szombaton.
Ott dolgoztam hónapokig, közben meg kellett szokni hogy vásárolni szombaton kell. De nem volt rossz, és ettől nem vásároltam kevesebbet. És így sokkal inkább pihenőnap a vasárnap.
A háború alatt a Kreml Szamarát nevezte ki a Szovjetunió második fővárosának. Itt épült fel Sztálin számára az a gigantikus méretű bunker, amely kétszer nagyobb volt, mint a Hitlernek átadott berlini óvóhely. Lent a mélyben Koba kobakja (Fotó:Livejournal.com)..
hawaiiklub (törölt) 2014.04.09 13:35:20
@Günther von Kastenfrosch:

2. kérdésedre válaszolva: például a Rákosi-bunker építésénél az egyszerű munkásemberekkel elhitették hogy a metrót építik. A munkásokat nem is érdekelte különösebben, a melót megcsinálták, a pénzt megkapták, ennyi. A mérnökön nyilván tudták hogy muszáj hallgatni. A bérházban, ahonnan a lejárat volt, kiköltöztettek mindenkit. Ez valószínűleg a Sztálin-bunker építése során is hasonlóan ment.
3. Ennél azért jobban megtervezték a bunkereket. Komoly szellőztető rendszer volt hozzá, meg komoly nyomásálló zsiliprendszer, nem lehetett volna csak úgy "berobbantani" vagy eltorlaszolni a bejáratot.
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
hawaiiklub (törölt) 2014.03.28 13:22:12
@panrew: Egy dologban tévedsz: itt szó sincs szolgáltatásról! Ez csak egy fajta területhasználati díj. És mivel a közterületek tulajdonosai az önkormányzatok, sajnos azt kérnek amit akarnak, amíg megtehetik...