Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chain Bridge

66 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya agymenései Versek 2019.02.16 13:42:55
Boszorkány   Hajában ezüst szál csillan Lágyan, mint a holdfény Ezernyi ősi bűbájjal Szelíden tekint szét.   Szarkalábak pókhálója Mögött titok dereng Nem halványult még mosolya Szeme mély kék verem.   Fekete szíve nem kérges Forró tűzzel lüktet Buján öleli köpenye Lába fürgén…..
Na szia, én vagyok az. Vagyis te… Húsz évvel idősebb kiadásban. Most min csodálkozol? Ja, igen, ez a jó hír: a világvége többször is elmaradt, élünk, virulunk. Legalábbis a korunkhoz képest. Hú, ez szarul hangzott, pedig annyira nem is gáz ez a 40 éves kor, mint azt most gondolod. Őszintén bevallom,…..
Anya agymenései Csak egy nap 2018.04.24 21:48:41
  Egy kisfiút a szülei beleegyezése nélkül lekapcsoltak a lélegeztetőről, mert a kórház úgy ítélte meg, hogy menthetetlen. A fiatal pár hiába harcolt erőn felül és mozgatott meg minden követ, hogy ezt megakadályozza. Az apuka a pápát is felkereste, a királynőnek címzett petíciót több tízezren írták…..
    SZEREPLŐK:           Férj Feleség   Koromsötét hálószoba, semmit nem látunk. Némi fészkelődés és ágynyikorgás után egy középkorú házaspár beszélgetését halljuk.   Férj: Szeretlek, Tündérmackóm! Feleség: Én is szeretlek, Angyalbögyörőm! Férj: Emlékszel még az első nyarunkra, mikor abban…..
Oh hi, I didn't see you there:) Let me introduce myself to everyone. I'm Roland and i'm 9 years old, even though I'm young I suprisingly have a youtube chanel that is Roland games 3:00. Yeah I know, pretty weird name for a youtube chanel, I'll tell you more about the it in the next post. I'm…..
Chain Bridge 2017.12.03 20:30:58
Anya agymenései Ovibolygó 2017.10.11 23:09:14
    Egyszer volt, hol nem volt, nem csak az Óperenciás tengeren és az Üveghegyen, de még a Tejúton is túl van egy csöpp égitest: az Ovibolygó. Olyan messze van és olyan aprócska, hogy a legeslegnagyobb távcsővel sem lehet észrevenni. Hogy én honnan tudok róla mégis? Az legyen az én titkom. De…..
      Furcsa belegondolni, mennyit képes változni a világ egy emberöltő alatt.   Például gyerekkoromban, ami valljuk be, nem volt azért annnnnyira régen, a válás még nem volt ilyen általánosan elterjedt népszokás. Össz-vissz egyetlen osztálytársamra emlékszem, aki elvált szülők gyermeke volt.…..
már a 10. nap reggele van, már -10nál tart a "visszaszámláló"... a testem, az izmaim, inaim, szalagjaim, hangszálaim már regenerálódtak... a lelkem? na az már soha többé nem lesz olyan, mint amilyen múlt hétfőn 20:45ig volt... egy része biztos, hogy ott maradt a Groupamában örökre, egy része…..
A legutóbbi pesti Depeche Mode koncert egy nagyon átlagos sztori is lehetne: a zenekar újra fellépett kishazánkban a rajongók nagy örömére, eljátszotta nagy slágereit, majd mindenki elégedetten hazament. De egy frászt! Mondtam már sokszor, hogy öreg Gahan nem vén Gahan, viszont arra mondjuk én sem…..
  A legtöbb gyerek életében eljön az a pillanat, mikor a bodobácsok céltalan hajkurászását, illetve a környezetében élő egyéb állatokkal kialakított felszínes kapcsolatokat megelégelve olthatatlan vágy ébred benne, hogy megállapodjon, vagyis egy állatka büszke tulajdonosa legyen, jelentsen ez…..
Jelentem, túlestem rajta! Na nem úgy „túl”, épp a megfelelő helyre. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, élek, és ezt a bejegyzést sem a halálos ágyamon, talpig gipszben mondom tollba a megözvegyülés kapujában megtörten ácsorgó életem párjának. Aki drámát vagy horrort várt, annak most csalódnia kell. De…..
Chain Bridge 2016.08.28 20:22:16
@MantaMann: Köszönöm! :)
  Nemnemnemnem, „vénségünkre” nem vágunk bele egy újabb babaprojektbe. A pro és kontra érveket felsorakoztatva, felelősségünk teljes tudatában úgy határoztunk, nekünk nagyon is megfelel az édeshármas. És tényleg nem csak a szülés miatt, mert az valóban... emlékezetes (kinek így, kinek úgy, kinek a…..
    Ti vagytok rá a tanúim, hogy eddig sem zengtem ódákat műszaki érzékemről, de a mai napig meg tudom lepni magamat. Azt azért elég hamar feldolgoztam, hogy nem én leszek a következő női feltalálók egyike, olykor mégis megrémít önnön életképtelenségem. Különösen mikor a tévében nyakra-főre…..
    Ha valakinek esetleg nem tűnt volna fel, közeledik a karácsony! Ilyenkor mindenki próbálja menteni, ami menthető, és igyekszik a legjobbat kihozni magából. Árad a szeretet, pénz a legkevesebb, költekezünk, adakozunk, ki-ki lehetőségeihez mérten. Hajlandóak vagyunk (ha nem is…..
  Az angolok köztudottan udvarias és pozitív népek. Most ne firtassuk, hogy ez a hozzáállás őszintén belülről fakad vagy csak felszínes, felvett póz, valamint azt se boncolgassuk, mennyire köszönhető ez szerencsés történelmi és gazdasági hátterüknek. Örüljünk, hogy…..
  Ma felkerestünk egy munkaközvetítő irodát.   Férjem már dolgozik, de úgy volt vele, próba szerencse, hátha talál még jobbat, én pedig még munkanélküliként keresem az igazit (vagy a lehetőségekhez képest megfelelőt).   Elmondtuk, mit szeretnénk, majd kisvártatva…..
Anya agymenései Egy hihetetlen nap 2015.09.02 23:48:49
    Az otthonihoz képest egy nap csúszással nálunk is megkezdődött az iskola. Egyre növekvő izgalommal telt az utolsó hét, előző éjszaka szinte már aludni se tudott a gyerkőc, még az ébresztőórát is beállította magának, nehogy elkéssünk.   Reggel elsőként pattant ki…..
    Na kérem, itt vagyunk! Mint említettem, családilag, határozatlan időre elhagytuk az országot, aminek okait most nem részletezném, mindenkinek megvan erről a maga külön bejáratú elképzelése és véleménye, így nem rabolnám ezzel a drága időtöket. Inkább egy kis…..
Anya agymenései Átépítés alatt 2015.08.22 00:56:11
Ha netán az a gyanús érzése támadt mostanság a nyájas olvasónak, hogy a posztok némiképp megritkultak, akkor megnyugtatásul közlöm: a hiba nem az Ön készülékében van. A helyzet ugyanis az, hogy számos változás várható a blog háza táján. Az iskolakezdés amúgy sem…..
    Nem tudom, kinek milyen élményei fűződnek a nyári táborozáshoz, de biztos vagyok benne, hogy személyiségtől, korosztálytól és számos egyéb tényezőtől függően erősen megoszlanak a vélemények. Szüleimnek például szent meggyőződésük, hogy nincs annál nagyobb…..
    Mit szépítsem a dolgot, az én fiam bizony nem szeret óvodába járni. Sőt, mi több, már a bölcsit se komálta. Nem mintha antiszociális lenne – nagyon jól eljátszik akárkivel a játszótéren, az unokatesókkal is rendszeresen bandáznak –, de ha az oviról van szó, nincs az…..
    Nem akármilyen nap ez a mai! Ünnepélyesen jelentem, kiléptem a komfortzónámból, bármit jelentsen is ez, ugyanis pár órája, mintegy 700 ember előtt én tolmácsoltam egy megnyitó ünnepséget.   Hogy miért olyan nagy szám ez? (Mármint nem a 700, bár az se piskóta, hanem hogy egyáltalán ilyesmire…..
Anya agymenései Reggeli jelenet 2015.05.04 10:40:18
  SZEREPLŐK: ANYA – Apa felesége APA – Anya férje GYEREK – Anya és Apa fia   Vasárnap reggel. Gyerek még pizsamában, birkózásnak álcázva nyúzza Apát a nappaliban. Anya már túl van két kávén, lassan kezdi felvenni a fordulatszámot, a konyhában…..
Anya agymenései Ide lőjetek! 2015.04.28 20:57:45
  Nem bírom a fájdalmat és meglehetősen beszari vagyok. Ez van, nem tagadom. Le a kalappal azok előtt, akik önként és dalolva, önmegvalósítási szándékkal, esztétikai megfontolásból képesek kés és/vagy tű alá feküdni. Persze vannak, akik indokolatlanul túlzásokba esnek, de…..
    Eddig is sejtettem, de mától hivatalos: szellemi képességeim a fasorban sincsenek kis családom férfitagjaiéhoz képest.   Az egész úgy kezdődött, hogy fiam karácsonyra kapott egy Rubik-kockát. Ettől fogva legfőbb újévi fogadalmunk az lett, hogy megtanuljuk kirakni –…..