Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabbolcs

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az addig rendben van, hogy a Népszavában publicisztikát ír Mészáros Tamás – ezt teszi minden szombaton. De az aktuális hétvégi számban a cikke mellé (7. oldal) nem az ő hetente megjelenő fényképét tették, hanem a Corvinus Egyetem rektoráét. Aki ugye szintén Mészáros…..
Június végén Friderikusz ismét lezár egy fejezetet az életében. A Friderikusz Most című műsor megszűnését közös közleményben jelentette be a műsorvezető és az ATV a következő mondattal: "úgy érezzük, ennyi idő alatt kimerítettük azokat a kereteket, amelyek között…..
Egy téma, amiről szó esik szinte minden kerekasztal-beszélgetésen, ahol a sajtó jeles és kevésbé jeles munkatársai a magyar sajtó aktuális problémáit taglalják: a cikkeknek álcázott PR-anyagok elszaporodása. A politikai napilapok képviselői elsősorban a bulvárlapokat…..
Felhívnám a figyelmet a március 6-i Szempont egyik riportjára, amely a Parlamentben tiltott helyen dohányzó képviselők megbüntetésével foglalkozik. (A 36. percnél kezdődik itt.) A rejtett kamerával leleplezett, majd első fokon fejenként ötvenezer forintra büntetett honatyákat…..
Beszéljünk ez egyszer szakmai szempontból a Nap-keltéről, s ne arról, hogy most éppen melyik kuratóriumi tagnak tett gesztus egy-egy műsorvezető elbocsátása. Mert az utóbbi napokban, hetekben lezajlott letiltás-mizéria csak arra jó, hogy ismét elterelje a figyelmet azokról a…..
Jogosan gondolhattam, hogy talán most az egyszer tényleg valami nézhetőbb műsor sül ki Havas Henrik legújabb médiavergődéséből. Bár az a tény, hogy egy nem éppen biztató nevű csatornán, a storytv-n kötött ki, nem sok jót ígért. Viszont egy ilyen kis televíziónál…..
Napról napra egyre inkább zavarban vagyok az atv új reggeli műsora láttán. Nem tudom ugyanis eldönteni, kinek és miről is szól a Reggeli Jam. Előzőleg kíváncsian vártam az új napindító műsort, mert a Nap-kelte, RTL Reggeli, Tv2 Mokka szentháromság bizony nagy űrt hagy maga…..
Beköszönésképp egy régi vesszőparipámmal kezdeném, a Népszabadság tv-magazinjában található Pogonyi Lajos-"interjúkkal". (Aki már olvasott akár csak egyet is, valószínűleg érti az idézőjel használatát.) Itt és most elsősorban nem a tartalommal kívánok…..