Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmi2009

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Srácok, azért hívtalak össze benneteket, mert ez így nem mehet tovább. Értem én, hogy ügyvezetőként én itt csak egy hülye jogász-közgazdász vagyok három diplomával, ti meg a mérnökök, a szakma királyai, de az nem lehet, hogy ennyire bénán működünk tovább. Tudom, hogy imádjátok a számítógépet, meg…..
harmi2009 2017.04.24 11:53:07
@nyu: Csak nem a JobCtrl volt? Azt az előző cégem is bevezette a "feladatok hatékony végrehajtását" segítendő. Mindenki imádta és jó ötletnek tartotta. :)
Próbálunk az AikiMag-ra a mindenhonnan ránk özönlő videók közül a lehető legkevesebbet kirakni, most azonban megint kivételt kell tennünk: osztrák barátaink, az Aiki-No-Michi-től ismét remek videóval örvendeztettek meg bennünket, méghozzá Kyotóból: Yasuno Masatoshi sihan…..
harmi2009 2014.05.25 22:33:21
Kuribayashi sensei a hétvégén Budapesten tartott szemináriumot. Természetesen elmentünk és szorgalmasan próbáltuk megjegyezni, amit mondott és mutatott. Aki lemaradt volna, annak néhány néhány mondat, ami elhangzott: "Öt éve járok ide, öt éve ugyanazt kell megmutatnom nektek.…..
harmi2009 2014.03.19 23:42:18
@AikiDani: Azt kell mondjam, hogy Zsolt túlzott a komoly kezdő titulussal, ui. egy komoly kezdő nem viselkedik így.
Nekem volt "szerencsém" gyakorolni vele és azt vártam mikor tudok partnert cserélni. Gyakorlatilag nem engedte, hogy a technikát úgy csináljam ahogyan a Sensei mutatta valamint nem volt hajlandó esni. Amikor pedig Ő volt a tori nem azt csinálta amit kellett és még eldobni sem dobott el engem normálisan. Amikor pedig Kuribayashi sensei csinálta rajta a technikát megpróbált betartani neki, sikertelenül.
harmi2009 2014.03.19 23:52:10
@ussexcelsior: Az 1. dan azt jelenti, hogy ismerem a szükséges szakmai alapokat ahhoz, hogy elkezdjek tanulni.
Ettől kezdve 5. danig tanulok, az e fölötti fokozatokat ki kell érdemelni. Ha erre képtelen vagyok akkor fölösleges edzőtáborokba menni és dan vizsgákat tenni.
Tehát aki edzésre jár fokozattól függetlenül annak kutya kötelessége azt csinálnia amit a mestere mond, mutat neki.