Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAABI

303 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek reggel 8:00- ra, a new yorki munkakezdés idejére időzítette a FUSE.TV online média a DOWN legújabb videoklipjének bemutatását, amely a Witchtripper c. számot hivatott vizuális élményekkel kiegészíteni. Hogy milyen sikerrel, az majd kiderül a kommentekből itt, no  meg…..
Az idei SZIGET fesztivál rockzenei szempontból legkeményebb napjának a 0. napi Metálnap bizonyult, melyről Ölbey Zoltán készített remek fotókat.   Moonspell @ SZIGET fesztivál, Budapest - 2012.08.07. (fotók: Ölbey…..
 Mindenki életében eljön az a pont szerintem, amikor már néha kell a nyugodtabb zene a lazításhoz. Nem lehet egész életünkben csak hörögni. Néha kell a megnyugvás. Személy szerint én, ezt a stoner zenében találtam meg. Különös utazásokra tudok elrepülni, ha berakok…..
 Tudtam, tudtuk, hogy remek buli lesz az amerikai Karma To Burn koncertje, de azért, amikor szombat este hétkor három nagyon szerencsétlenül nézegető némettel ácsorogtunk a bezárt Kék Yuk előtt, egy picit megingott a hitem. Szerencsére leengedtek addig a Vörös Yukba, ahol voltak…..
Dél-Amerikában néha komplett fesztiválokat ad a tévé, nálunk egy nyomoronc koncertet sem lehet látni élőben.  November 12-én, 13-án és 14-én került megrendezésre a második SWU Music & Arts fesztivál Brazíliában, többek között ilyen bandákkal hogyaszongya: Megadeth,…..
Rengeteg címmel november 11-én jelenik meg a Thy Catafalque új lemeze Rengeteg címmel. Fekete Mezők címmel nyilvános lett az első dal a lemezről, melyet itt meg is hallgathatok.  ..
Mit keres George Michael a Rock STATION oldalain? - kérdezhetnétek, hiszen semmiféle rockzenekarra jellemző hangot nem adott ki még talán soha életében sem maga, sem zenekara. És mégis írunk róla, mert egyrészt ott voltunk, másrészt - és ez a súlyosabb indok - George Michael sejtig…..
A hétvégén Alice Cooper a londoni 100 Clubban lépet fel 100 szerencsés rajongó előtt. Hogy a buli még érdekesebb legyen egyik legnagyobb rajongója is csatlakozott hozzá, mégpedig a színpadon. Johnny Depp ráadásul Cooper jó barátja is, és még gitározni is tud, amit az I'm Eighteen…..
Szeptember 12-én a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg az Anthrax sok éve ígérgetett, újrafelvett lemeze a Worship Music, melyen ismét a legendás thrash éra énekese Joey Belladonna szerepel. A Fight 'Em 'Til You Can't című dal most letölthető innen, csekkolni viszont nálunk…..
SAABI 2011.06.27 11:51:02
A németországi Weimarban alakult Die Apokalyptischen Reiter már 15 éve tényezője a nemzetközi metal színtérnek. Az extrém színpadi megjelenéséről is híres csapat február 25-én jelenteti meg nyolcadik nagylemezét Moral & Wannsinn címmel, mellyel turnéra is indulnak.…..
A Deftones új lemeze Diamond Eyes címmel tavasszal jelent meg. Most új videó is készült ezúttal a You've Seen The Butcher című nótára. Aki szereti a csajos videókat, az ezt is szeretni fogja.You've Seen The ButcherDeftones | Myspace Music Videos..
Ügyes belső szervezésnek köszönhetően, két kolléga is írt a demoról, úgyhogy igazán nem lehet ránk panasza a zenekarnak. Az alábbiakban elsőként Gyula, utána Norbi benyomásait olvashatjátok a Patriots Rock Band demójáról. Rácz Úr: A sztereotípia csúf egy dolog.…..
A londoni Placebo végre nem csak a Sziget keretében és nem csak előzenekarként érkezett, hanem egy önálló koncerttel is megörvendeztette hazai rajongóit. A végül az Aréna egyik sarkában berendezett kis családias környezetben (szolid méretű színpad előtt szolíd méretű…..
SAABI 2010.09.28 12:34:41
@kökény80: hát most már tényleg kénytelen leszek bevallani, hogy tényleg baromira irigylem Briant. Ó, ha én is mernék ilyen ruhákat és sminket viselni... ööö... az biztos nagyon jó lenne nekem valamiért.

Na jó, cikizés befejezve. Nekem gőzöm sincs róla, mire jó ez az egész biszex- izé, de néha kell ilyeneket írni a cikkekbe, mert az ilyesmi jó sok kommentet generál. :) Nem volt cél senkit vegzálni. Bocs, mindenkitől, akit ez sértett.
A The Kinks legendás énekese Ray Davies most barátai közreműködésével adja ki a klasszikus The Kinks dalok mai verzióját tartalmazó válogatáslemezét, melynek címe See My Friends lesz. Az albumon olyan zenészek működnek közre, mint Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi és Richie…..
A közelmúltban szerzői kiadásban megjelent a 2007-es év egyik legnagyobb hazai felfedezettjének legújabb albuma Swimming In New Days címmel. A laza, jammelős, improvizatív hatású dzsessz- és dubhangulatokat lendületes rockzenével kavaró-keverő négyes kreatív, ötletes zenéje…..
RockStation Magor : dobos wanted 2010.08.28 07:00:00
Speck Roland, a Magor zenekarból kérte, hogy az alábbi felhívást tegyük közzé, hátha akad itt egy doboló, aki kipróbálná magát a Magorban.!!!SŰRGŐS!! A Magor zenekar dobost keres !!!SŰRGŐS!!Csatai Zoli -a Magor eddigi dobosa, magánéletében bekövetkezett változások miatt nem…..
Az augusztus 24.-én megjelent Apocalyptica albumról a következő videós felvétel a Sacra, melynek képi illusztrációjában gyönyörű felvételek sorjáznak Isten alkotta világunk különböző tájairól. A magasztos hangulat a négy cselló adta zenei aláfestéssel…..
Ahogy azt már korábban megmondtuk, a NYHC legenda Madball új lemezzel jelentkezik, melynek megjelenése most már konkrét dátummal biztosra vehető. Az Empire címre keresztelt új Madball mű október 12.-én fog megjelenni az alábbi borítóval és tartalommal. A dalok közül az…..
Ozzy egy közelmúltbeli koncertjén (Hartford, Connecticut - aug. 21.) a Crazy Train című klasszikust az utóbbi években felfedezett, most 10 éves japán gitáros tehetség, Yuto Miyazawa kíséretével nyomta le. A videót egy rajongó készítette, ezért nem tökéletes a minősége, de…..
A svéd Opeth egy email címért cserébe letölthetővé tette a szeptember 21.-én megjelenő In Concert at the Royal Albert Hall című DVD-ről a Dirge For November című felvételt. A DVD közel három órányi hang és képanyaga igazi csemegét ígér a zenekar…..
Az alábbi galériában végigpörgethettek 85 darab fotót, amelyek a Hegyaljafeszt pénteki napján készültek Réti Zsolt nem éppen amatőr szintű objektívjeivel. Jó böngészést hozzá!(Van még rengeteg fotónk a Hegyaljáról, a következő napokban megmutatunk mindent... és ha minden…..
Az alábbi galériában főként Mr. Ian "Lemmy" Kilmister Motörhead főnököt csodálhatjátok az idei Hegyalja egyik legjobban várt és legnagyobb volumenű koncertjén. Aki még néha-néha feltűnik a képeken, az Phil Campbell gitáros. A fotókat Réti Zsolt…..