Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Kőhalmi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromnegyed éve találgatják a XVIII. kerületben mivel vehette rá Ughy Attila fideszes polgármester a vele két évtizede kíméletlen harcban álló Mester László, korábbi szocialista település vezetőt arra, hogy a tavaly őszi polgármester választáson független jelöltként…..
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Péter Kőhalmi 2015.02.07 19:39:11
@zipe moha: Tele a facebook harcias kommentekkel,de ha kellene a Kossuth téren egy ulti-parti alig jön össze!
Támadást hirdettek a saját hazájuk ellen. EP-képviselőik a lehető legtöbb külföldi politikust rá akarják venni, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyen hazánkról a nemzetközi sajtóban és minden egyéb fórumon, ahol megfordulnak - tudtuk meg nyilatkozatukból. Tudják, hogy…..
Péter Kőhalmi 2015.01.10 19:07:15
@polyvinyl: @F.M.J.: De jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne!
Petrovai László December 23 2014.12.23 19:34:26
December 23-a van. Ünnepre készülünk. Sokan már a karácsonyi beigli hozzávalóit készítik elő, ahogy tették ezt minden évben: tavaly, tavaly előtt, vagy éppen azelőtt is ... Azelőtt ...? Azelőtt 2011 december 23-át írtunk. Én még az LMP-ben politizáltam. A Parlament aznap is…..
Máris megkezdték az önkormányzati kampányukat a pestlőrinci fideszesek, akik ezúttal is Ughy Attilával vágnak neki a polgármester választásnak. A minden remek hangulatot árasztó marketing szövegek egyelőre csak az 50-es villamos és néhány kerületi busz oldalán olvasható, de…..
A közbiztonság helyreállítását tartja legfontosabb feladatának Szaniszló Sándor szocialista polgármester jelölt: hamarosan újra járőrözni fognak a rendőrökkel megerősített városőrök, a kamera rendszereket kiterjesztik a kertvárosra is, a helyi rendőrség visszakapja a…..
Lassan fény derül mindenre. Simon, aki eddig a százmilliók bűvkörében élt lazán és gondtalanul, most a letartóztatása utáni zárkamagány megoldotta a nyelvét. Az MNO információi szerint, állítólag az MSZP volt elnökhelyettese Simon Gábor, a melléje rendelt zárkaügynöknek…..
Péter Kőhalmi 2014.06.02 18:53:23
@Flynn Rider: Bocs! De nagy marhaság!
Lőrinci Magazin Eltűnt Megálló? 2014.05.03 18:51:31
A napokban egy helyi lakos keresett meg a kérdésével. Már végleg eltűnik a Szemeretelep  megálló? A kérdés feltevése után, rögtön folytatta is a panaszkodást. A volt  vasútállomás jelenleg egy bontásra váró épület, de semmi más nincs helyette. A nagy esők idején nincs…..
A hétvégén választ Magyarország. A magyarok közösségi térben fellelhető politikai aktivitásával kapcsolatos több hónapnyi folyamatos kutatásunk után ezúton prezentáljuk a választások előtti utolsó elemzésünk eredményeit. A Political Capital politikai elemző…..
Péter Kőhalmi 2014.04.04 17:46:05
Tisztelt Schiffer Úr! Tegnap véletlenül, vagy ki tudja véletlenül-e összefutottunk egy beszélgetés kapcsán a nettérben. Mivel amúgyis szándékomban állt Öntől, mint az LMP vezetőjétől pár dolgot megkérdezni, ezért ezt most meg is teszem. A beszélgetés, melynek Ön csendes…..
Péter Kőhalmi 2014.03.22 14:38:26
@félázsiai nagymagyar: Kedves Gábor! Hajósi Virággal így jársz! Így jártam én is. Kellett nekem vitázni bigott LMP-s nézeteivel.
Orbán egyszer és mindenkorra megüzente Pestszentlőrinc-Pestszentimre választópolgárainak, hogy semmire sem tartja őket. Mi mással is lehetne indokolni, hogy az ország 15. legnagyobb településére - Kucsák László személyében - egy olyan embert delegált, akit a fideszes…..