Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez a nick

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. június 30-án zárult a Digitális Légifelvétel Archívum projekt. Bár csökkentett kapacitással, de ezután is folytatódott a FÖMI légifilmtárában található archív légifelvételek szkennelése. Az elmúlt fél évben sikerült további 9.714 db légifelvételt digitalizálnunk. Ezek az új képek 2015…..
retro gastro Ivólé 2010.04.13 06:27:00
A '70-es évek első ivóleve 2 dl-es plasztik palackokban került forgalomba, a szívószálnak külön nyílás lett kialakítva, melyet ollóval kellett megnyitni. Napköziben hetente egyszer kaptunk ivólevet, ilyenkor ez leves helyett volt. Szerencsés esetben gyümölcslé volt, kevésbé…..
ez a nick 2015.06.24 03:57:44
m
Hát, kifejezetten tartogattam szegény Bacsó bácsinak ezt a már igencsak "középkorú" filmjét egy megfelelő alkalomra, amely a múlt héten jött el egy meleg, szikrázóan napsütéses balatoni biciklitúra alkalmával. Nem kellett volna ennyit várni vele...Szerelmes…..
MaNDA Káldi Nóra 2013.12.18 14:57:40
Hetven évvel ezelőtt 1943. november 18-án született Budapesten világszép színésznőnk, Káldi Nóra. Ötven évvel később, 1993-ban ugyanitt, a magyar fővárosban fejezte be földi pályafutását.  Az a fél évszázad, amit kapott szinte teljes egészében azzal telt el, hogy…..
ez a nick 2014.03.10 05:06:59
@Anna Kato: rákban

@DP: "Sikerfilmek egész sorában kapott jelentős szerepeket, ezek közül talán a Butaságom története, a Szerelmes biciklisták, a Szevasz, Vera, a Tízezer nap, a Hangyaboly vagy később az Egy erkölcsös éjszaka és A svéd, akinek nyoma veszett című filmeket emelhetjük ki."
A B. t.-ben az a villanásnyi jelenet és félmondat, ami neki jutott, jelentős szerep?! Gyakorlatilag statisztaként használták fel, ahogy a Szerelem-ben is alig látható, egy-egy pillanatra, messziről. Annál nagyobbat alakított a BUÉK!-ban, amit meg sem említesz. Mielőtt ideollózol innen-onnan (főleg a wikiből), nézz már utána bizonyos dolgoknak. Több filmet végig lehet nézni on-line - ez persze sok idő, annyit már nem ér meg a Művésznő emlékezete... Filmszerepeinél (kiv. Sz. b., BUÉK és még max. 1-2) sokkal jelentősebbek voltak színpadi alakításai és a Cimborás műsorvezetései, versmondásai, fellépései.