Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frick László Intézet

1642 bejegyzést írt és 8484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár baszatlan 2021.06.27 06:58:09
A baszatlan, az tipikus női-leszólás, zömében [nem érettségizett] nők alkalmazzák. Nyilvánvalóan és szinte soha nem a baszatlan szemébe bele, kizárólag a háta mögött, amikor a baszatlan belép, akkor keresnek valaki mást, akinek valami baja van, akivel bajuk van és mi lehet az ok? Bizonyos pszichés…..
Frick László Intézet 2021.06.29 05:36:34
@Steinmann Coco: Most már az élettől is elmegy lassan a kedvem, nem csak a blogolástól. Ez a Síkbolygó agyi sötétség, amit itt terjesztesz.. ez árad a fidesztévékből, mondolataikból, a nem is létező ellenzéki médiából

és akkor jössz te és a "cseles trükk"-jeikkel..
Frick László Intézet 2021.06.30 08:01:02
@Steinmann Coco: És azt minek nevezik, amikor valakitől kérdeznek, nem válaszol, rákérdeznek és nagy szemeket mereszt: "Volt kérdés? -mi lehetett az, kérdezd újra"
Újrakérdezik, megint nem válaszol, rérdeznek, erre : "Volt kérdés? Nahát!"
Frick László Intézet 2021.06.30 08:06:13
@heki: @Steinmann Coco: Szerintem lehet beszélgetni írásban.. vannak erre régi formátumok, még az "önmagunkkal való párbeszédre" is van, ma már nem divatos.

A nők nem szeretik a kifejtős beszélgetéseket, meg az "újabb generációk sem" Cset jellegű gyors-rövidmondatos adok kapok, sok szmájlival.

Legutóbb egy facebook printszkrínjét láttam, súlyos gyászeset, nincs idő kiírni, hogy mélyen megrendültem, zokogok, hanem van az a nevetségesen siralmas emodzsi a patakkönnyekkel meg a fekete szivek.

A vita = támadás = ész nélkül= vagdalózás. Vita csak 2D lehet, nem lehet 2-nél, azaz 1 és még 1 álláspontnál, nézőpontnál több, ha bírálni merem Xazz-t, akkor istapista vagyok, Xazz kojalicijajója ellenes.

Soirosnak nem lehet gonosz terve, de Putyinnak majd mi tudjuk, mi a gonosz terveke.

Nagy Fing Szabály

Valaminek leminősítik az embert, de hogy mivégre, miért, mi az indok, hol van az, ami miatt, azt már nem.
magyar-magyar szótár Thor 2021.06.30 06:30:00
Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami…..
Nézzél már bele Sárosdi Lilla legújabb arcába: Képzelj el ilyen elvileg nőket 270 fokos bűzt árasztó retkes tornacipőkben, barna és grenadírmars színű pettyek vannak rászáradva. Megvan? Ilyenekből egy csordát, ha hosszú őszes és piszkos haja van, akkor ős egykori hippi néni holland teknőc…..
Frick László Intézet 2021.06.29 18:40:40
@Steinmann Coco: Figyeljcsak, jó, hogy így a végére búcsúzóul összejöttünk ezügyben, de úgy néz ki, hogy Soros Gyurkabátyánknak a szintén zsidó családi kötődésű derék jóbácsinak köszönhetően Oirópa maradék zsidóinak hamarabb lesz bkakukk mint mondjuk a neonácik miatt lenne, pl Franciaország zsidótalanítáésában ma nem Le PÜen, hanem Áááátatlan Gyuribácsi jár az élen.

nem is beszélve a gyuribarát sajtó, ahogy baszogatja Izraelt.

neked így a családikötődéseidre tekintettel, annak az érzékeny májacskádnak ez hogy esik? Jól?

Mert gondolom, mint zsidó családi kötődésű, Konrád György élete utolsó 3-4 éve cikkeit mind szépen elolvastad ezügyben...
Frick László Intézet 2021.06.30 05:56:44
@Steinmann Coco:

Mondtam olyant, hogy nem lehet NEKED & SAJÁT véleményed?

Ismertetem itt a véleményeimet. Különböző véleményeim vannak. Vegxyük a véleményeimnek mondjuk egy 22-es csoportját. Abból a 22-es csoportból 12 véleménysávom vagy szöges ellentéte a FIDESZ propagandának, de legalábbis olyan jelentősen eltér tőle, hogy az kizáró.

A te un "vélemény"-eid közül ha veszek 22-őt, és sziveskedem a hajléktalanokkal kapcsolatos rész-vélemémnyedet egésznek venni és beleválogatni a 22-bem, a többi vélemélnyed AKTUÁLIS propaganda, amit ÉN eredetiben fóogyasztok, pl az ATV Hirado, vagy az ATV Fórum c. műsorából.

Ha pl különválogatjuk a Budapestről alkotott véleményeimet, ugathatom én, hogy hány olyan kerülete is van Budapestnek, ahol még lakni is tudnék. te mintegy szónokian egy EGÉSZ BUDAPESTET támadó vidéjkibunkónak HAZUDSZ be. (magadnak is hazudod)

Vegyük a közlekedést:

Számomra a Budapesten autózás egyfajta sport, elég jó vagyok benne, tkp élvezem is, mert a vidékiek között az NB I-be számítok, de most, hogy A Véáros tele lett kényszerautózóval, a Budapesti Területi Bajnokság-ba is beleférek.

Én KOMPLEX beszélek a budapesti autózásról, te, aki egyébként nem autózik sőt, ellenkezően, elismétled a Budapest Brand Iroda Karácsony Gergely-t fényező reklámjait, amiket ISMEREK:

Te? - nem is ismered a kényszerautózó fogalmát, hanem Karácsonyék álmodozásai szerint úgy képzeled, hogy az csak egy döntés kérdése, hogy a budapesti autózik-e, döntsön jól és szálljon ki az autóból.

Szerintem: Létezik élet Magyarországon Orbán Viktoron kívül, sőt, kb 5 millió embert annyira nem érdekli orbán, hogy le se szarja.

Szerinted összesen kettő lehetséges, valaki vagy orbánfasszopoó vagy Jó és Igaz, mint te.

Megvádolod valamivel, amit úgy olvastál az újságban, orbánékat.. miközben a helyzet mára odáig züllött, hogy orbánék toleránsabbak lettek hajthatatlanul és fafejjel, mint a Jók és Igazak.

Mutatom a züllést: 10 év alatt sikerült a Jók és Igazaknak lezülleniük orbánék szintjére. Csak nem "Soros" hanem Putyin meg a kínaiak és a büdösruszkik.

Itt nem vélemények ütköztetése folyik, hanem én írom, amit írok, te pedig brossurákkal csapkoráűszol, hogy az a "saját véleményed"

A Feldman "könyvön" csaptunk össze, de azóta ius gyáva vagy bevallani, hogya annyira nbem vagy te buta, hogy más efféle üzleti csinálmányos ötletű "könyveket" te is tudsz kívülről.

Ha elolvastam egy "muzulán hervegnők éleét" akkor a többit is.

Egyébként... megpróbáltam a Feldman - könyv felelősét, a N.T. Book üzletág szerkesztője nevét megtalálni s eközben olvastam fórumozós szövegeket, nők elég érdekes kérdéseket viágítanak meg
Pl Deborah "szexuális tudatlanságban tartásáról" miközben azért összeolvasgatott ezt-azt "kis ártatrlan életében"

Az is feltünt,m hogy a fórumozókat nem is annyira a zsidó-orthodox szál meg a skandallum
A könyv eredeti alcíme jó hosszú

hanem a szokásos naplóolvasók, akik a szokásos nőinaplók szokásos nem direkt-utalásos kis "hot!hot!"-jait szeretnék, ven egy ilyen női olvasóréteg, aki szeret lány-ágyacska illatú kis utalásos "semmiség"-eket olvasni

mint ahogy a muzulmán hervegnők élete üzletág is a kifinomultan bonyolult nőipiacos soft-ertoikát szolgálja
Felül hohogja a nő a mozgalmár szólamokat
alul meg nedves a bugyika

Ez, bármennyire fáj neked és "undorító" üzlet.@heki:
Krúdy is kiszolgálta ezt az üzletágat az Álmoskönyv-vel, mert kellett a pénz és Krúdy számára az Álmoskönyv volt az, ami Mauriuce Ravel számára a Bolero. Csak Krúdy TUDTA hogy óriási siker lesz az Álmoskönyv, míg Ravel álmában nem gondolta, mivé lesz a Bolero.

ÉN politika (és benne nőmozgalmi) mentesen is írtam a Feldman könyvről
te meg.. hát... te vagy az alanya ennek a Line-nak.

És sajnos találkoztam a csúsztatásos váddal, amivel a haszidokat még külön támadják.. a holocaust-tal kapcsolatban.
Frick László Intézet 2021.06.30 06:05:54
@Steinmann Coco: Figyelj: Te 2 dimenzióba kényszeríted itt a dumcsit. És ha nem azt az 1-et értem, amit te, akkor csak fidesznyik barom lehetek.

Vegyük csak Karácsony budapesti brand (mármint a Karácsony Brand-ről van itt szó) ötletű un "közlekedés"-szervezését.

Igaz Budapesti Bringások kritizálják: Point a látszatmegoldás miatt. És ZSgeddel vetik össze: mindezt 2-3 hete. Én mikor vetettem őssze a Valódi Bicós Várossal a budapesti helyzetet? ÉVEKKEL ezelőtt. Politika? Szeged as Jó is Igaz város, hiszen jóoldali a vezetése. (Nemmellesleg 2017-ben Botkát NEM TÁMADTAM még annyira sem, mint maga az Ellenzék)

Én tényleg,, a régi barátságra tekintettel próbáltalan rádöbbenteni, hogy miközben itt önkielégítesz az én lefideszesezésemmel, már lezüllöttél az ATV Fórum betelefonálói szintjére.

És én vagyok az undorító, a szőrsapós, a fidesznyik, az orbánfasszopó.

Meg sem kisérellek.. Harmadik Szempont felvételére kérni, hogy próbáéld meg ezt "marsaló"-ként vizsgálni, annyira "elhivatottnak" érzed magad egy ilyen fideszbérenccel, mint én leszámolni.

Én nem engedem meg, hogy neked véleményed legyen?

Te, az még hagyján, amikor ignorálod a véleményeimet. nem akarod látni, kész.

De most már egy ideje hazudsz. Kitalálsz valamit, amit nem mondtam és szónoki körülmények között a számba hazudod, afféle fórumozós társaság-gyűjtős, GYere, Picsaember, mit mondott a Duidi (nem azt mondta, de az nem zavar tégedet) Jaj és egy brancs vagyunk ám mi mind a Jók és Igazak, Dr Ripők, Lám Hanni, aki nincs is itt (ő leköp... de annyit nem vár, hogy letöröljem. A köpetét jogom van fogadni, de már azt, hogy mit válaszolnék? Annyira? Nem néz ide)

Egyszerűáen: Elveszítetted már a józan ítélőképességed, nem NEM LÁTOID mit csinálsz.

Azt hiszed, üde, kecses, könnyed, finoman humoros vagy.

Hát.. nem...
Megmondták, szóltak előre, ha a Majdan Tér Dramaturgja, az ukrán jóoldali újságírás és egy ukrán gázcég FB-tagja atyja lehet elnök, a hëllo lesz a nëmulassámá' "A méret nem számít." /Tokfalvi/ Na, azért részeredmények vannak, igaz, hogy Magyarországon csak az Amerika Hangja magyar adása…..
Frick László Intézet 2021.06.28 13:26:00
@Steinmann Coco: A szolgálólány egy "túlhajtott " hábéó tv-series, ami... észre sem vették az alkotók, de a végén már a saját paródiájává züllött, pl az afroamerikai rövidhajú mozgalmárnő betöltötte picsaságában a faszok mértékét. Nem tudom, hogy ez... kikacsintás volt a forgatókönyvírók részéről vagy... észre sem vették.

Néztem bele az utolsó évadba és bármi is volt a történet, nekem a képek azt zsezsegték: Kell a pénz, hajtsuk ki még. Préseljük. Életünk első és utolsó szerencséje ez, ne hagyjuk .
Frick László Intézet 2021.06.29 16:22:29
@Steinmann Coco: Hazudsz. Nem mondtam ilyent, hogy a csonkítás nem probléma. Bővebben a 20 perccel ezelőtti kommentemben.

Elmondtam, hogy vannak csonkítások, mert hát vannak sötét emberek. De a művelet eredetileg semmit nem vág ki, csak egy apró metsés, ami a lenövést megszüntetvén könnyebben tisztítható teszi azt a részt és kevesebb lesz a gyulladás (és fertőzés)

Igen távoli rokona, de rokona a fitymaszűkület megoldása is, képzelj ahhoz valami "vallásos" okkult baromségot.

Volt.. vagy 20 éve egy "divat" ami felkapta ezt a témát, ráharapott a könyvmarketing és egy kaptafáról le is húztak vagy 20 könyvet.

Most már nehéz lenne eladni.
Frick László Intézet 2021.06.29 16:23:21
@Steinmann Coco: Ja, hazudsz rólam, aztán amivel megerőszakoltál, amit rámhazudtál, amiatt gyorsan undorítóvá nyilvánítasz.
Fasza.
Az Azonnali történelmi (és az SZFE-dzsenerésön számára felfoghatatlanul tl dr) interjút készített a provokatőr macikával, Tóta W Árpád bácsival. Azt szoktam javallani mindenkinek, hogy ha történelmileg föl szeretné fogni és megérteni a Rencervá'tás-t,akkor Gyurcsány Ferenc teljes életét és az egész…..
Frick László Intézet 2020.11.12 05:56:29
@Serény Vélemény: Ezt kifejthetnéd,mitől lenne "marxista" amit írtam.

Következetesen mint rabbi-rőlaz Írásmagyarázatárajogosultról,Írás-és írástudórol beszélek,nyilván nem is egy nyelven írt és olvasott.

A porba ..nembetűt rajzolt,ha értesz...
Frick László Intézet 2020.11.13 06:07:07
@Dinamuki: Ap.Cs. 19.6.
Frick László Intézet 2021.06.29 16:17:41
@Frederick2: Lukács egy baleset bövetkezménye, elvileg az 1938-as tisztogatáskor mennie kellett volna a lecsóba a többiekkel, de valamiért megúszta.
  És az inkriminált törvény nem is tabunak tekinti, hanem a szülők és a gyerkekkel foglalkozó pedagógusok dolgának. Ugyanis a felvilágosdítás nem érzékenyítés, nem külsős kiképzett rábeszélőgépek belebeszélőképességeinek a gyerekekre ráengedése, hanem hiiihhhhhetetlen... A felvilágosítás, az…..
Frick László Intézet 2021.06.29 04:45:56
@Steinmann Coco:
Nem tetszik Magyarország? Hát már mindenki kitántorgott innen, aki ér valamit nem? A szegény, itthon kiltátástalan jobbsorsra érdemes fiatalok.

Tessék bezzegtársadalmak:
musor.tv/tvmusor/Madardal/33080654

musor.tv/tvmusor/A_Bagnold_csalad_nyara/33080627

Sót, hát Oirópában is van a Zónijónál is fejlettebb fejlettség, különösen a joggyakorlatra hívom fel a figyelmed, a kokaincsempészést kb a bolti lopás szintjén büntetik
musor.tv/tvmusor/A_Bagnold_csalad_nyara/33080627

Magyarország a zajjja -még Görögország is bezzegebb
musor.tv/tvmusor/A_pincer/33080681
Finnország is nagyonfejlett ám:
musor.tv/tvmusor/Aurora/33080731
Frick László Intézet 2021.06.29 16:03:27
@Steinmann Coco: Hazudsz:
-nem neveztem csonkításnak
-azt mondtam, hogy akik csonkítanak, nem tudják, mit csinálnak és miért. Viszont a metszések zömét hozzáértő bábák csinálják és úgy, ahogy kell és ennek (annak) megvan az orvosi-élettani magyarázata és igazolása -amit persze méályes-mélyen elhallgattak a feminimopicsoidok, mert úk hetente párszor, amikor teljesmosdanak, annyi vizet pancsikállanak el, mert van rá víz, amennyi ezeknek az afrikai (többségében moszlím) nőknek hónapok alatt, ha jut, Sokszor lábat és kezet homokkal mosnak.

Néhány tucat sötét és tudatlan kuruzsló baromkodásait általánosították fel a feminimopicsoidok, 25-20 éve, amikor ez volt a divattéma
-továbbá hazudsz abban is: nem bagatellizáltam ezeket a baromkodásokat
-hazudod ezt: "elbagatelizallra h mindegy mi van ott vagy mi nincs. " Nem tudnád kimásolni ide. ilyent én nem mondtam, neked viszont szokásod hogy hazudsz,. majd a számba tukmálod, hogy én azt mondtam és te ezt egyébként dumcsinak is neveznéd

Annyit mondtam, hogy az (etiópiai) csaj... elmondta a bwaná-knak, amit szerintük (az riportereket fuvarozó helyi szélhámos szerint) a bwanák hallani akartak, de egyébként az össze fogával belenevtvén az egészbe, ezt mondtam: ez látható is a riportban.

Még mást is, de persze arról
-és ez is szokásod, hogy szépen kiszelektálod a mondanivalómat, elhallgatod, vagy te magad hazudsz ahelyett, amit mondtam, valami bunkóságot, majd rám mutatsz, hogy bunkó vagyok

...semmi kedvem új ablakot nyitni, itt kérdezlek, ez még a Feldman "könyv" kapcsán:

Megkérdeztelek , de nem válaszoltál, majd a szokásod szerint felszólítottál, hogy ismételjem meg, mert már nem emlékszel és még egyszer nem válaszoltál

tehát

Te Feldman bemondására elhiszed a történetet.

Egyébként elvált ismerőseidtől , a férfitől, a nőtől, meghallgattad a történetet, ami persze nem volt egyforma és akkor éltél a gyanúperrel, hogy egyik sem egészen az igazat mondja.

Feldman esetében meg csak a Feldman verziót ismerjük.

Én -szerinted- előítéletes vagyok, de te nem, amikor Feldman "története" alapján azt mondod, hogy "Húha, ezet a haszidok, aztán!" Holott: Ha a haszidok betartják az inkriminált szabályaikat, Deborah meg se születik, a "mentálisan zavarodott" apja nem is jöhet össze az anyjával.

A haszid eredeti szabályok szerint éppenséggel, hogy mehettek is volna, az anyja Deboráah-val, ahová csak akarnak, de nem ezek a hülyék még "gondoskodni" akartak róluk, ugyan, miért?

Deborah anyját KÉNYSZERÍTETTE valaki Feldmanhoz? -nem hanem ez biznicc volt, egy "szervezett" egy szerzettházasság volt, a nő, aki ÉRDEKBŐL hozzáment Feldmanhoz az ötletét.

ahogy ezzel egyébként bármilyen házasságban milliárd nő van így, a házasságkötés pillanatában.. jó ötletnek tűnik.

Tehát nemhogy necces az, hogy Deborah egyáltalán haszid-e, de még az is igen necces, hogy az "előzményei" haszidok-e annyira, hogy aztán Deborah örvén neki lehet menni az egész közösségnek.

És még egyszer mutatom:
SZERINTEM az emberiség gondolkodástörténetében ez a picinyke közösségecske bizony jókora fajsúllyal bír. A Haszid Gondolkodás az Emberi Gondolkodástár egy igen jelentős része.

Ennek a közösségnek igen-igen magas a kitettsége

-és erre is elsunnyogod a választ
-igen magas a kitettsége, évtizedei meg vannak számlálva és akkor ríyjjak Deborah-n, aki véülis miből él meg? A vélt/volt "haszid"-ságából, hogy az "milyen szürnyűűjjeee és különleges"

És ezt is megismétlem: Az zsidó alaptörbvények egyike szerint a gyöngékkel és vesztesekkel kell lenni.

ÉS nem Deborah a gyönge és a vesztes.

Nyilváőn a New York Times Bokk, egyáltalán, a papírkönyv nem tart ki Deborah élete végégig.. ha mégis, akkor majd a 86 éves néni ír még egy könyvet Sixty Years After, de akkor, ha még lesz is papír könyv, haszidok már aligha. Sopánkodó könyvek lesznek, hogy hát eltűntek ők is.
Frick László Intézet 2021.06.29 16:06:17
@Steinmann Coco: Ez a 4 tekes pali rárúgja a műtő ajtaját

Tudod te, hogy az USÁ-ban mint-s hogy? A kórházba nem engedi be a biztosító ellenőrző embere a beteget, az orvos döntése ellenére.

Ez a tekes dumád alulmúlja még az ATV fórumozók 60 éve adózó 1949-ben született 75 éves tagozatát is.
Szülőként valószínűleg neked sem ismeretlen a jelenség, hogy a gyerekek mindent hajlamosak túlreagálni. Meddig nevezhető ez azonban egészségesnek, és mikortól beszélhetünk szuperérzékeny gyerkőcről? Milyen tényezők játszanak szerepet a túlzott érzékenység kialakulásában, és miként kezelhető a…..
Farkasházy Tivadar életműve legviccesebb húzása a felesége által összedobott wikipedia cikk Farkasházy Tivadarról, amiben benne van az hogyaszonygyaja A herendi porcelángyár felvirágoztatójának, Farkasházy Fischer Mórnak az ükunokája, Mitzger Tivadar orvos unokája. Azt viszont valamiért szégyelli…..
Frick László Intézet 2021.06.21 11:41:50
@Picsaember: "Mennyiben releváns" - maga, az, jellegzetes része. Stílusfestésében láényegi kevercs. Mintegy a Felhomályosulás enciklopédizmusának a népszerű "popolo" kései kiterjesztése a bárkiszámára. Hugo korában "ávángár" Dumas-ék után... meg már... inkább retrográd.
Frick László Intézet 2021.06.24 14:08:27
@Picsaember: Megfogtál. Eddig bírtam -de már mióta szánalmasan is. Győztél. Lehengereltél. Ezt a szellemiséget -ami páratlan egyébként- amit te képviselsz. Hogy is gondoltam. Végem. Nyek.
Frick László Intézet 2021.06.28 13:47:00
@Picsaember: Én fogtam meg?

Én haladtam meg?

Tegnapelőtt láttam, hogy a Notre Dame helyreállítrói nazzal dicsekedtek, hogy a tetőszerkezet fáit másfél évig szárították, ami bruhuhu.

Hugo korában nem is lettek volna képesek a tetőszerkezet fája életkorát megállapítani, az akkori ácsok úgy "gondolom" ra mondtak 10-12 év (különböző szakaszú) száradást.

Ami a valóságban kb 40 év lehetett. (csak bárdolatlan rünkben vgagy 10-et száradhatott..)

Én.. tőlem függetlenül fennállókat mondtam vagy mutattam, mi vagyok én.

Te, te bizony, nem kevéssé magabízó vagy. Ha te zseniálisan utánagogliztál valaminek, az úgy is van. :D [-> haszidok]
Elkerülte a figyelmed az, hogy nekem nem szokásom gogliból okosnak lenni..
Istenem, a végén kiderül, hogy a Hugo-hivatkozásodra, amivel, mint Sámson a szamárállkapoccsal a filiszteusokat... megsemmisítettél, további 101 egyéb megállapításomat, azt is úgy gogliztad elő :D
magyar-magyar szótár szekta 2021.06.28 07:04:07
Szekta csakis számító emberi csinálmány lehet. Szakemberek által készített speciális véleményrács. Többnyire -és eleinte- vallások körül jártották nem együgyű, hanem legalább kétügyü, kétfödél alatt gondolkodó, azaz aljas emberek. Akiknéln  a gondolataik föle  nem ugyanaz volt, min az aljas és…..
Frick László Intézet 2021.06.28 13:01:38
@Szorgalmas Gyémánt: Ha gyönge valami, ami eleve "megerőszakolt" mint a "rózsafa" vagy "piszke"///"egres"-fa s gyönge a "törzse" elhajlik, de ha megkarózod végképpen gyönge is marad.
Frick László Intézet 2021.06.28 13:02:31
@Szorgalmas Gyémánt: Semmilyen marketing nem szeretne időt a gondolkodásodra. Ugorj -azonnal dönts.
Nem, mintha érdekelne, kedves maradékai olvasóimnak, mind a huszonöten,  hogy fiaitok-lerányaitok vannak-e vagy korszerű modern jövőbevezetően kisállatokkal pótoljátok, amiket megkövetelnek a hormonok és enzimek, a "szülői érzetek" c. illúziócsoport,   de most játszásiból vegyük úgy, hogy vannak…..
Frick László Intézet 2021.06.26 15:38:52
@Szorgalmas Gyémánt: Már le is csorgott... Hány oiropid él e földön?
Kelet-Európa menekül esetleg meg.
A koreánokkal meg a kínaiakkal is a legrosszabb, ami megtörténhet, az a japánidiótizmus, de még az is jobb, mint az oiropid elpicsásodás.

Az afrikai kultúrzombik.. de szerintem ők talán kigyógyulnak az oiropidbetegségből, bár nem tudom, Nigériával mi lesz. Modellezések szerint 2050 után Nigéria lesz a Sötét Birodalom az 500-600 millió lakosával.
Frick László Intézet 2021.06.27 07:15:01
@Szorgalmas Gyémánt: Kb 20 évvel ezelőtt 2050 körülre prognosztizálták az Új Nagy Népvándorlást, 2200 kürülre az utolsó szőke és kb 2400-ra az utolsó oiropidnak kinéző (pesze atavizmusok lehetnek 30-ik generációig is) kihalását.

Én ezt a folyamatot szeretném gyorsabbnak tudni, mielőtt meghalok. Szerintem sokkal-sokkal több menekültre van szüksége Európának.

sok-sok tucat korszerű mai kortárs, kortárs problémákkal foglalkozó benelux filmművészeti alkotást néztem meg az butóbbi időben, normális ember ezekben kizárólag afrikai, negroid vagy arab volt. Természetesen erősen i9dealizált alakokról beszélek.

Az is igaz, hogy a legalján olyan filmek vannak, amiknek az un "operatő"-ei képtelenek az "ablakba" belevenni a beszélők arcait, beszuélő állak, koponyatetők meg félvállak-. Kamerázás közben ÓHATATLANUL keletkezhet egy-egy jobb képkivágásd... ezekben a (holland) filmekben véletlenül sem fordulhat elő.

Üdítő volt a svájci film, amiben a drogos menekült anya nyomorlakótelepen tengődött.
Frick László Intézet 2021.06.28 07:18:40
@Szorgalmas Gyémánt: Az amerikai fehér-proletáriátus, a lakókocsiparkok népe rátája 2 fölötti, a fehér (drogos) csajok 15-17 évesen szülik az elsőt. Két felnőttre jut 3 gyerek ebben a sávban, tehát "pozitív"

Aztán ott van a vallásos Fehér Amerika, ott is 2 fölött.
Avagy Kövér László is imígyen kezdte pajor korában És olvassa négerről, basszátok meg, nemigaz!..
Frick László Intézet 2021.06.26 15:34:35
@Serény Vélemény: Akkor most a választástól távol maradásra toborz?

Vagy azt akarja elhitetni, hogy nem Gyurcsányra szavaz, aki a bolhacirkuszára.

Vagy egy harmadikutas passzívakra markecolt kamupárt-kezdemény, ami a második fordulóban a Jók és Igazak javára szavazni szólítja fel híveit?
Frick László Intézet 2021.06.27 07:16:02
@Serény Vélemény: Bocs, ez még nem válasz. Szóval? Azt értjük, hogy az annálrosszabb a minéljobb a bulikában, de?
Frick László Intézet 2021.06.28 07:16:38
@Dr.Koós Alajos: A nemvbáltó biznicchez kell egy jóléti állam, ami lefinanszírozza
ha arányosítom, a Magyarországon kb 800-900 nemváltó műtétet (Bár Magyarországon olcsóbban kijönne)

A Német Állami TB több, mint 7000 nemváltó műtétet finanszírozott le, vagyis itt is egyszerű bizniszról van szó. Mint az Allway's menstruációs szegénység-es ötletében. Többmilliárd dollár értékű ingyenreklámot kapott ezzel a picsasággal az Allway's márkanévtulajdonosa

Egyszerű ügynöki tevékenységről van szó..

Ne feledd, ezek semmibenhívő emberek.
Tegyük fel -csak játszásiból. hogy meg tudnád fogni őket. Rádvigyorognak és annyival, hogy kaparj magadnak kurta és neked is jut.

Az "értékek" amiket ilyen dülledtszeműekkel reklámoztatnak mind egyszar és relativizálható a tekintetükben. Ez fizet jól, ezt csinálják, ne pofázzál ellene, ha irigyeled, gründolj magadnak tarhálószervezetet te is
Nem tudtam még magyar  munkás- és proletár asszonyokkal a 47-pluszos kategóriából úgy  egylevegőt szívni, hogy ne kellett volna kussolva, ám állandóan hallgatnom ezeknek a nőknek a titkos élvezését. Áldozatuk minden esetben 16-18... 22-32 éves kislány volt. Elsőkörben eljátszották, hogy az anyjuk…..
Frick László Intézet 2021.06.26 16:12:25
@Serény Vélemény: Nézd, kb mostr ott tartunk, hogy több megyeijogú városunkban kapuzárási pánikos 42-44 éves kislányok rendeznek kanfogó diszkókat és az előtérbben az amerikai lánybúcsúkjra elmlékeztető jelenetek. Beszélgettél már 42-44 éves nővel? Kb annyi esze van, mint 50 éve egy 16-18 évesnek. Ez a pasifogós, még valami, enged az ösztöneinek.

De majdnem ennyien vannak, akik kb 35 éves korukban bezárják a kaput.

Lesz egy hétvégi kalandja 42 évesen és a vaginája annyira felsérül, hogy nőgyógyászhoz kell fordulnia.

És mozdulni nem tud a lakásából a kisállatai miatt, nem tud szabadságra menni. Az anyja, főleg ha falusi, el"anyádpicsáját má, még mi nem kéne, hogy a kutyuskáid cicusait szarát vakarjam egy hétig" -ja a ffffrancba.

Tudod mennyi 40-es nő van, aki a jövedelme 70%-át a kisállataira költi, különbül étkeznek, mint ő maga. Ő nem fordul orvoshoz, (hanem internetes hypochonder lesz) de a kisállataira évente egymilliót fizet az állatorvosoknak.
A pedikürös, mire odafigyeltem, már le is metélte a középső ujjamról az íróbütykömet...
Frick László Intézet 2021.06.25 15:04:25
@Steinmann Coco: Vietnámban. Saigonban utcai piacokon 8 USD-ért árulják azt a, ugyanazt a, a cimkéje is hiteles, minden, szakértők nézték meg, Levi's gatyát, persze én nem veszek márkásat, nekem jó a vietnámi belpiacos is. Thaiföldön is az utcán veszed meg azt a hulladékot 100, 300 meg 1000 Bath, amit a Bp-n Peek & Cloppenburgban árulnak.

Zarában utoljára 2011-ben vásároltam, mert egy spanyol frencsiz bérlőnek pont az az ízlése, mint az enyém.

Ha nagyon muszáj.. és helyreáll a közlekedés, az ember 3000-ért lerepül Szófiába és felennyiért bevásárol, mint Budapesten.

Mint már említettem én a bolgár belpiacos férfiruházati láncban vásárolok, a Teodor-ban. [Todorovnak hívják a lánctulajdonost]

Egy kellemes hétvége Isztambulban és megvan a báli szezonra az estélyi ruha a Mamut-béli árból a szállás és a repjegy minden után még marad is, és a hölgyre, akinek kell, még rá is igazítja az iruló-piruló varrónő.

Nem tudom, hogy hallottál-e Amerika legújabb ellenségéről a Globális Piacgazdaságról.

A Peek & Cloppenburg-élményemet megírtam már, a frencsiz bérlő 70 éve bácsinak kellett beállni kuponnapon az ötlönyosztályra, mert a Fényes a Fővárosban nem találsz picsát, aki szakképzett és ért a férfiöltönyök számozásához., . Viszont fél órával zárás előtt már pakolnának, mint valami kőművesbrigád.

Meg is sértettem az öreget, mert megvádoltam,. hogy a frencsizbérlői réteghez tartozik, berágott, mint a kenderszakállú törpe a mesében, akinek kitalálták a nevét.

Egyébként... van kérdésed is? mert ha akarnál kérdezni, még kérdezhetnél is valamit.
Frick László Intézet 2021.06.25 15:05:35
@Steinmann Coco: Ehhez azért kell pofa: még TE vádolsz ENGEMet hogy mindenedet leszólom. Hát ez bruhuhu :D
Frick László Intézet 2021.06.25 15:12:44
@Steinmann Coco: Kezdjük ott, hogy olyan nézeteimet szólod le, amik nincsenek, sőt, ellene mondok.
Pl mi a véleményem Sorosról, az orbán meg az egyáltalán a kerítésekről. A migrációról. De te mnajd tudod, hogy én Sorosróül ugyanazt mondom, amit a fidesz. mert olvastad nálam is, hogy Soros.

De hogy mit mondtam a vén szarzsákra?

Hogy "gonosz terve" lenne? Én ilyent valahga is? Elsők között voltam, aki tagadta, hogy NEKI lehetne gonosz terve.

Az viszont az első voltam, aki Mészárost strómannak nevezte. Még a 444 is hetekkel utánam következett.

De téáged az ilyesmi nem zavar. De baszogatsz, hogy egy könyv-marketinges kaptafára járott 11 -ik könyvről mertem beszélni.

De azt nem tudnád megmagyarázni, hogy ha a szarról akarok beszélni., attól miért kéne meg is ennem? Miért nem elég bottal piszkálni?

Te megetted Deborah humbugját: Hát te vagy az alany, akire poiacitervezték. "az együttérző nő"

Mintha tudnád, mit jelent faszokráciát szenvedni... :D
Ugyan
már

Mert az faszokrácia, ami elől ez a szánalmas picsa "menekült"

Úgy hívják ezt a történetsávot, hogy elidegenedett neuraszténiás nagyvárosi lét...
Szókratész-ék korszakában a lopás nem intézményesített volt a mai szóhasználat szerint szerint görög-öknél (akkor a nemzetiséget még nem találták fel, az emberek úgy csináltak, mint ma a Heves városáról elnevezett megyében Gyöngyös város és Eger városa lakossága, kölcsönösen egymás városairól annyi…..
Frick László Intézet 2021.06.24 14:33:49
@Steinmann Coco: Holnaptól egy önálló gondolatom lesz, minden nap, mint valami Fődi Kitti igaziújságíró, fogok valami politikailag megfelelőt, átstilizálom és írtam egy bejegyzést.
Frick László Intézet 2021.06.25 06:32:04
@Steinmann Coco: Szerinted Orbán buziellenestörvényét ki olvasta azok közül, akik annyira beszélnek róla?
Frick László Intézet 2021.06.25 06:36:28
@Steinmann Coco: Bazdmeg, csokrát mutattam könyveknek, amiket nem fogsz szükségesnek tartani elolvasni de beszélni, azt tudsz róluk:
-muzulmánhercegnők élete
-feleség voltam Afrikában
-Szomáliából a Muzulmán Nemiterror Országából Kötöttem ki az USÁ-ban és jól vagyok!
-iráni diáklány is a szabadságot választotta
-ujgur szabadnővagyok, de a kinai kommunisták koncentrációs táborában senyvedtem IKEA lapraszerelt baromságok gyárában

hány ilyen SÁV-ját mutassam könyveknek, mindegyikből legalább 2-3...6-7---10=24=féltucat félét "írtak"

Mint említettem, a mutulmán hercvegnők élete -műfaj odáig ment, hogy a 8-ikat már férfi és Dr pszichiáter írta, mégis robbant rá a piac.
LELKÉSZ Bocsánat... Legyen szives! Ön volt az előadó? SÜßL Mert? Van valami gond? LELKÉSZ Dehogy. Válthatnánk pár szót? SÜßL Éppen válthatnánk, de sajnos most nincsen időm. LELKÉSZ Kérem, csak néhány kérdésem lenne. SÜßL Ön pap. Gondoltam. LELKÉSZ Egyébként lelkész vagyok. Evangélikus. Éppen…..
Frick László Intézet 2021.06.24 06:17:46
@Szorgalmas Gyémánt: A Dick amerikaiból magyarra fordítva faszt is jelent. Richard Nixonnak két választási jelmondata is arra játszott, hogy a Dick=Cock
Frick László Intézet 2021.06.25 05:40:25
@Szorgalmas Gyémánt: Végülis jack-bemenet helyett egyfajta Kék Fog -szerűség működik.
Az 'ámtech generációkkal beszélgetvén: Az eszközöknek állandóan bekapcsolva kell lenniük, folyamatosan rajta a wi-fi-. Most egyes tetőtéri gyerekszobákban 50 fok van, a fogadót, ami egyébként is meleg, nem tesztelték tartós 42-52 fokos hőmérsékletű helyiségben.

Bejelentkezve kell maradni, minden jelszót elmenteni, ne kelljen a "gyalog" beírásokkal is az időt tölteni, egyáltalán, az idő, ami semmire sincsen.

Kívülálló ebből annyit lát, hogy a leány gyermek, az karcalystenyfasza, hogy le nem tenné az egyik kezéből. WC-n, evéskor, a legszükségesebbek idején úgy teszi le valahová, hogy amigí a két keze foglalt, az arcától 20-80 cm-re. Biciklizik, az arca előtt ez eszköz és hüvelykujjazza.

Faluhelyen előfordulnak balesetek, tehát egy ennyire elbaszódott életében tolja a babakocsit félkézzel és a másikkal tartja az arca előtt az eszközt s félhüvelykujjazza.

Az már egy 10-ból 2-3 eset, aki képes a farzsebébe tolva percekig sem ránézni.

Autó nem létezhet GPS + Fedélzeti Képrögzítő nélkül, falusi autrók km-eik zömét a boltba, munkahelyre, föl az alvégre, le a felvégről , valamiért elugrani, a szomszéd városba valamiért... ez pl télen is azt jelenti, hogy még a visszaútban sem melegebb a hűtővíz 66foknál, csak nyáron éri el a vízhő az üzemi hőfokot (az olajhó lassabban követi, télen az olajhő nem megy 40-60 fok fölé.

De ebbe az autóba is GPS kell, vaamint a fedélzeti eszköz, az rögzít állandóan.
Frick László Intézet 2021.06.25 05:44:31
@Szorgalmas Gyémánt: Gyak. ami magyarul megjelent sci-fi és olvasható volt, azt mind olvastam 1973 és 83 között. Prsze a @Picsaember: -i olvasásmorál, nyilván léteznek emberek, akik ha egyszer olvasták a Galaktika 12-eset, akkor az KI VAN OLVASVA és TUDVA TUDVÁN TUGGYA 2040-ben is majd, sajnos én nem vagyok egy Sheldon Cooper.

A sci-fi sokmindent feltett és modelezett, ami azóta megvalósult. Egy, a mozi elúrhodása (és a televazió feljövetele) idején íródott sci-fi-ben csőbe (eredeti szövegben tube-ba) feküdtek bele az emberek .. ki se tudtak szállni a legszükségesebbekre sem.
Félsámán a sikeres belebeszélő. De aztán eljön az a pillanat, amikjor a félsámán kuruzsló, Dr Geréb Ágnes papíron szülésorvos is elérkezettnek látja az időt a kimmauccillit a cukkíni bosziházikóból [-> Születés Háza] kórházba küldeni , szülészetre, szakszóval bementőzni, mert a tudománya itt…..
TANÍTÓ És van még ez. Ő primadonna akar lenni. AGITÁTOR ( nézi a képet, oldalra fordítja fejét) Kisfiú. TANÍTÓ Ki meri ezt jelenteni? A mai világban? Így ránézésre? AGITÁTOR Mi a neve? TANÍTÓ A nevéből szeretné tudni? Sikeres érzékenyítés után:..
REPORTER Ön támogatja a melegeket. PARKER Nem. REPORTER (jesszus!) Akkor homfób! PARKER  Nem - hiszen annyi más lehetőség van még! ...ö... egyébként van kérdése is? REPORTER Innen? (fitymálva) Nincs, köszönöm a riportot.  ..
magyar-magyar szótár tolerancia 2021.06.24 08:52:10
REPORTER Ön támogatja a melegeket. PARKER Nem. REPORTER (jesszus!) Akkor homfób! PARKER  Nem - hiszen annyi más lehetőség van még!..
magyar-magyar szótár annyi más 2021.06.24 08:48:47
REPORTER Ön heteró? PARKER Nem. REPORTER Akkor (heuréka!) meleg! PARKER Nem - hiszen annyi más lehetőség van még!  ..
Bajka és Sebibaba sztárok. Mondhatni celebek. Az is érdekes lehetne, ha azzal foglalkoznék itt, Bajka meddig cigány. Ugyanis Bajka addig, amíg a cigánysága örvén élvezheti a cigányoknak alanyi jogon kijáró pozitív diszkrimináció előnyeit, cigány. Azután van a "civil" és  "polgárjogi mozgalom", ami…..
Frick László Intézet 2021.06.24 06:11:04
@csillagkúll: A HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-rétegek a modern társadalomszocinonógio-piszcincológijaji szerint is jó önérdekérvényesítő képességűek.

EWgy GYenei MNárta, politikailehivatottságát tekintve az "SZDSZ" balszárnya, fedzte föl azt a tényt, hogy a soron követkjező újszülött kb a következő újszülött-testvérének majd a szobatisztaságáig, itt pénzért (segélyek) vállalt gyermekekről van szó úgy, hogy a családi'[pótlék]alanyi jogon az embernek járt, mer' jeőó csinájja a gyereket, vagyis kikutatja, hová dugta el az asszony a fogamzásgátó taplettátot, agyonig veri majd jól megbassza.

Ennek megfelelően az anyák általáűban 2 éves korukig a gyermeküket barokk-angyalka pufókra felhízlalták, közben a gyermek szobatiszta volt már egyéves korában (mivel pelenkára nem köültenek, ez az a vidék, ha kinézel az autóból, ahol a kertíéseken mindig szárad egy budapesti jóemberektől lomizás kereteiben leszármazott hatalmas szőnyeg, mert azt használják pelenka gyanánt.

Nyugodtan állítsál meg, ha valahol ezt láttad, pl a Házon Kívül riportfilmjében, hiszen a cigányok is Házon Kívül kategória.

Amikor a pici megszületik, az anya még a combáján lovagoltatja a kicsit és így a kicsinek is jut étel, de aztán 2 éves kora után ő lesz a leggyöngébb, akinek a nagyok, pl a teljesen felnőtt nőéletet élő 7-8 éves nagylány (-> "elbírja a faszt" -kategória unokáék, akinek a nagyapjuk egyben az apjuk is itt én az éli szócikkben foglalkoztam már a kérdéssel)

De mondom, nyugodtan szóljálk, ha ezeket itt olvastad az indexben.

Ez az oka annak, hogy a 2 éves korában túlfejett és túlsúlyos gyermek, 6 éves korára alulról szagolja a korcsoportja átlag testtömegét és testmagasságát.

Láttál már hoirpadtfejú hullaszín sápadtbőrű gyermeket, akinek az alultápláltság okozza az autisztikus tüneteit ( a hagyományosak mellett, csak itt nem arról van szó, hogy a magasfokú műűűűűűvészéletet élő anyu éjfélkor bebaszva jön haza két szalámifaszú négerrel meg egy szőúrös butch-csal... csak kártyázzák el az emberek a segédpénzeket, illetve legújabban ki-ki ember internetes számítógépes játékokon fogadásokat köt, egy tét ajja olyan 150000)

..de tényleg, szólnod sem kell, csak belinkeled a riport linkjét, amben ezekről már olvastál, hiszen többszázezer gyermek nőtt fel úgy, mint erdőben a gomba, 8-9 éves fiúk is szoktak már bacni, nem csak a lyány, aki megájja a faszt...

Sokmindennek utána jártam már, de ezt nem sikerült még kitudnom, hogy egy anya, miután a gyerkikre (és esetleg a lyányokra is) vigyázásán túl mást is a véle egykorúként kezelt nagylyányára bíz rá, hogy mi alapján döntik el ezek az anyák, hogy a lyány a faszt elbirja már.
Informátorom szerint a szag-hüvelynedv állaga a döntő s hogy a pecke ki szokott-e lenni a tokjábú, ha gincsolja. De informátoromban nem bízok meg, mert diplomája van r5óla, hogy ért hozzája.

Namost általában a keresztnevek árulkodnak, pl ha 1905-ben valakit Attilának neveznek, az nem proletár gyermek, mint ahogy József Attila nem proletár és a cigányoknál pedig a Péter név... szinte kizárt. Minden 7000-ik Ronádóra vagy Rómejóra ha jut egy Péter nevű purgyé.

Dópeman és Körtisz PR-esei is úgy döntöttek, hogy az elsőgenerációs, Budapestre a Fekete Vonattal feljárós apjaikat beleszerepeltetik valami főzőműsorba vagy ilyesmi.... A cigáőnyaink a 60-70-es években pont azzal jöttek föl Budapestre, amivel az NSZK-ba a török görög olasz spanyol és portugál emberek: dolgozni. Ma már ez nem így van, pl Bajka üzletembernek érkezett föl.

Egy üzletembernél alap a jópofaság, akárkivel is beszélhetel a falunap üzletágból, mind egyöntetűen azt vallják, hogy Bajka nagyon aranyos, kedves, egyszerű és közvetlen. mert a kateringjét úgyis a roadmanager-e küldi át ímélben és az ímélnek pont annyira nincsen szaga, mint a pénznek.

Elvárom, hogy ha külön , csak neked ennyit írtam, akkor legyen kérdésed.

Addiog elárulom, hogy a Magyar Popszakmában a legaljasabban gombás-hüvelyifolyásos kateringje a Halott Pénz-nek van, a 7 milliós gázsijukhoz további újabb 7 millió, ha valaki annyira hülye, hogy teljesíti is azt a kateriget, aminek minden pontjához ott a fenyegetés, hogy ha a 24 törölköző nem az a zöld árnyalat, akkor mi lesz, a viszkit kizárólag az interneten tudod megrendelni, üzletben nem forgalmazzák)
Én is kirakom már a szibárbánnyot, mert' az mos' jaófizet: Nem lennél elég érzékeny? - fogjá' te magad egy betondarabot s fogd tenmagadra s dörgöljed erősen és ha már jó sokáig sikároztad, majd meglátod, mennyire-kurvára egy érzékeny lesz ott a bőröd: fuvallatokat fogsz megérezni vele, amihez…..
"Kádárról sokan hajlamosak elfelejteni azt, hogy tömeggyilkos volt és hát így van ez Orbán Viktorral kapcsolatban is." /Horn Gábor, ATV Egyenes beszéd/..
Frick László Intézet 2021.06.17 14:58:27
@csillagkúll: Aztán nyilvánvalóan lenyugszol.
Frick László Intézet 2021.06.24 04:47:59
@Szorgalmas Gyémánt: Ja. Lehet-e az "SZDSZ" végéről úgy írni, hogy a lecsőt, amibe belefőtt, az LMP-t nem említjük meg. Na, most vesse hátra az orcája miatt annyira nehéz fejét, Gábor.

Főleg így, hogy ma már az LMP-t szecskázzák ugyanabba a lecsóba.
Ungár Péter pedig azt magyarázza el, hogy a pedofil-ba csomagolt buzitörvény korunk szexualitásával anakronisztikus.

Pedig szerintem az az anakronisztikus, hogy -ahogy az elembétékúk XX. százuadi amerikai pénzhalám-kalamola kisegyházak meg az MLM-porszívóértékesítés retorikai móvccereit szeretnék alkalmazni és érzékenyítésnek nevezik.

Miközben az embereket nemhogy a politika iránt érzéketlenítik, de újabban a józan eszet is szégyellni kellene már.
A minap két órán át gyönyörködtem, hogyan (nem) nevelődik Budapest népe az Andrássy úton arra, hogy szállna már ki a kurva-kurvára környzeteszennyező autójából és járna gyalog vagy biciklivel. Pedig szabad a buszsáv, a rend a régi, de az ezt megengedő táblára előfeltevésem szerint minden…..
Hódolat Dr Ripőknek. És Svejcnek. "Ha!" /Red Hot Chilli Peppers/ Ízlésről szerintem érdemes vitatkozni, főleg olyanokkal, akik simán bekajálják, hogy a magyar konyháról szól az a cse'szlovák reklám, amiben a két cseh vagy szlovák ésvagy pasi egy rövid ideig fókákként látszanak elterülni hasukat…..
Frick László Intézet 2021.06.19 08:42:50
@csillagkúll: Valóban, Szókratész-ék korszakában a lopás nem intézményesített volt a mai kor szerit Görögországban (akkor a nemzetiséget még nem taléálták fel, az emberek úgy csináltak, mint ma a Heves városáról elnevezett megyében Gyöngyös város és Eger vároisa lakossága, kölcsönösen egymás városairól annyi a véleményük, hogy büdös cigánytanya, szaremberek lakják, akik szarborokat hamisítanak és ne is beszéljünk a szépségeiről. Ennek megfelelően Szókratész korszakában a ma görögöknek nevezett népeknél általános volt az, hogy a nappal kereskedőként dolgozók éjjel a mnásik munkanemüknek megfelelően rablkógyilkosként visszaszerezték azt, amit a sok baromnak nappal eladtak.

Élt egy Odüsszeusz nevű csóka, üpl az egyszer hajókázás közben megállt egy szigetnél vadászni és levadászta a valakiket, akiket ot talált, mert patkánynál nagyobba állat nem volt, tehát az embereket. Az istenek kurvára berágtak ezért, viszont ugyan ez a rész ma is benne van a homérok görög mesékből összelopkodott mondagyűjteményében, de az iskolai tanítás nem erre fókuszál.

Pedig a sztori (márminthogy miért szopatják az istenek ezt a Odüsszeuszt...) főlényege.

Azám.

Nos Szókratész-ék idejében a vita a magasbb fokú filozófiai képzés alapja volt, mintegy zh-szerűen feltétele a vizsgázásnak. Az illető pl athéni polgárgyerek létében azt a feladatot húzta, hogy spártai polgár és vitassa az athéniek önképét, de persze lehetett Megarát, Szaloniké-t vagy Niképulósz-t is húzni. És akkor ezekkel a váérosokkal opponáló városok képzelt polgáraival vitatkozni.

Ma már, aki vitatni merészelné azt, hogy Gyurcsány Ferenc nem számít már és egy a sok közül az ellenzék figuragyűjteményében, arról ne lehet vita Dr Ripők szerint sem, hogy ez egy fasz fidesznyik köcsög, az ilyen.

Megvanbnak az alappontok, amiket valani kell, ha valaki eltéveszti, ne magyarázza meg, kusska, ül, nemu fex, nemvitat. Autoriter és kész az ilyen!

Vagy megvárjuk, hogy Joe Biden milyen irányban nyilatkozik és azt ismételjük el. Nemlógkiasorból.
Frick László Intézet 2021.06.21 14:04:19
@csillagkúll: Súlyos gondokat okoznak maguknak az emberek a marketingbe vetett túlzott hitükkel, pl maga a hit és a hi9nni ige is ennek a market6ingnek lett az áldozata és ha belenézel egy Vidám vasárnap-ba, akkor kell a legbosszantóbb módon belátni a sajnoshogy igazamat már megint.

A túlzó alkalmazás.ű

Amit a négerek úgy fogalmaznak meg (akiket a joibboisok majmoknak szoktak nevezni):
"Ti halálra hajszoljátok magatokat az időért.

Mi megöljük az időt."

A prekoncepciók: A prekoncepció is olyan, mint a magyar nők esetében a maszturbálás, rendesen, még egy anonim lekérdezésben is mindenki tagadja.

"Gimnazista koromban a tornaöltözőben mutogattak egy büdöslábú csajt, na, ő állítólag csinálta. Az asztal sarkán "

Közben a humán etológusok megállapították prekoncepcióikat, miszerint olyan aranyosak azok a bushmanok Jaime Uys filmjében, szegények biztos hajnaltól mikulásig víz meg ennivaló után futkároznak.

Nem, amikor még a bushmanok nem holland misszionáriusok áldozataiként napi 30 Centért nyirták a birkát és kerekse kocsikon európai ruhában még nem kellet magukkal huzigáni a betyárbútoraikat, akkor napjaik 60%-át BESZÉLGETÉS-sel töltötték. Az emberek beszélgettek.

Amikor idáig jutok, a hosszúhüvelykujjú lányok elkezdenek háhogni, hogy ők is.

Mert élőzik egymásnak a pillanataikat.
"M?ost élőzök neked"
"Én is"
Micsinász"
"amit te"
"Én is"
"Mégy valahová?"
"Yep."
"Én is"
Mikor"
Én is maj szolok

Mos keron vok menek bot
most a sarokra értem
most elcsapott a kaminyon megyek a menyekbe