Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recordergram

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Moderat belülről, Woodkid csak kívülről szemléli a bulikat, Anneke Van Giersbergen pedig magát csodálja - heti Instagram-válogatásunk. 01 / Birdy egyelőre még otthon szelfizik, de júliusban már a Volt Fesztiválon lép fel!   LÁTTAD MÁR A LEGÚJABB KLIPJÉT?    02 /…..
A Chvrches-nek még az öltözője is különleges, Karen Marie Ørsted (MØ) nem csak zenében fog divatot teremteni, és a Wu-Tang Clan tagjai a merch kínálatukat sem veszik félvállról - heti Instagram-válogatásunk. 01 / Zürichben ilyen öltöző bejárat fogadta a Chvrches-t.…..
11. heti instagram gyűjtésünkben: Taylor Swift nem csak felfoghatatlanul menő, de nagyon gazdag is, Kylie Minogue lecsap saját magára, Big Boi pedig odafigyel teste minden rezdülésére! 01 / Taylor Swiftnek most éppen azért van tátva a szája, mert ennyire örül, hogy sikerült egy…..
Hogy mi történik a zenészekkel a hírekben, az egy dolog, de hogy mi történik velük a színfalak mögött – na az sem titok. Heti összeállításunk az Instagramot előszeretettel használó előadók fotóiból válogat. Lykke Li szupersztár, Bethany Cosentinonak nincs sikere a holland…..