Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszén Pisze Kölyökmackó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mudra László és Somogyi Levente fotói, szerzői jog védi őket - Laciéit különösen:D További felhasználásuk engedélyköteles. Elérhetőségek: Mudra László Somogyi Levente: info@budapestscenes.com   (Ezért lehet majd anyázni ránk: a Lánchíd pesti pilonjának a…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2012.06.06 11:06:37
@Levi/BudapestScenes: Senki nem irigyli tőled, hogy fenn jártál, sőt én örülök neki, hogy nem nekem kellett felmenni, hogy megnézhessem milyen a kilátás onnan. De azért az a sok karakteres apróbetűs pöcsrángatás kicsit irritáló az első szekcióban, abszolút kimaradhatatott volna onnan. Elég lett volna annyi, hogy a feljutással kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban válaszolni, ne is kérdezzétek, mert moderálva lesznek. És puff.
Ahogy ígértem nektek, ma exkluzív beszélgetésben vettem részt Oliver Schusserrel, az iTunes európai vezetőjével. Az Apple célja az volt, hogy jobban megismerjem a Store hazai bevezetésének körülményeit, és sajnos tartotta is magát ehhez a célhoz. Ebből következik, hogy a…..
A Dealware állam és Dél-Karolina között húzódó szakaszon az 1600-as évek óta készítenek mesterséges menedékeket a tengeri élővilág számára. A Metropolitan Transit Authority újrahasznosítási programja révén ez a folyamat most egy teljesen új, kicsit megdöbbentő, kicsit…..
8ker Kukázás 2011.03.07 09:08:00
 Eltelt két hónap, a kukarendelet élesben is alkalmazva van, de nem láttam/látom a hasznát. A kukázók ugyanúgy guberálnak, mint eddig, gond nélkül.Sokukkal beszélgettem az elmúlt időben, egyrészt a rendeletről való értesülésüket próbáltam felmérni, másrészt az…..
Egy COOL csaj, aki nem elégedett meg azzal, hogy itthon a legkúlabb partikba járt, hanem kiment külföldre és megvalósította Önmagát! Ma már azt is megengedheti magának, hogy hátradőljön és élvezhesse, ami megadatott neki: a COOL mindennapokat és a COOL pasit. Bettee (így ismerik a…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2010.12.07 18:46:44
Egy ajándékba szánt könyv csomagolása még nem nagy ügy, ha béna lett a hajtás,vagy kilóg a sarka, még egy réteg papírral, illetve öt méter cellux-szal símán megoldható. Az amorf, vagy bonyolult alakú ajándékok csomagolása azonban komoly felkészültséget, valamint finom női…..
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
Piszén Pisze Kölyökmackó 2010.04.21 09:01:22
A képen látható "síremlék" még a viszonylag jó kategóriába esik, ha a balesetveszélyességi faktort vesszük figyelembe. De akadnak ennél jóval durvább síremlékek is, amikor a hozzátartozók az űrszelvénybe belógó koszorúkkal, virágokkal, keresztekkel és mécsesekkel emlékeznek az ott elhunyt hozzátartozóikra.

Felmerül a kérdés: kinek jó ez? A hozzátartozónak jó, hogy kimászkál a baleset helyszínére, és felszakítja a lassan gyógyuló sebeket? Netán ha évekkel később arra jár, feltétlen akar emlékezni rá, hogy itt, ezen a helyen meghalt valakije? Azt akarja, hogy mások is meghaljanak, ha esetleg egy rossz manőver után nem a sóderben csúsznak, hanem nekicsapódnak egy ilyen kőtömbnek?

A közútkezelő helyében én ezeket az emlékműveket a hozzátartozók értesítése után, 14 nap elteltével eltávolítanám, és az ezzel kapcsolatos költségeket a családra hárítanám. Nem hiszem el, hogy több ezer ember képes kulturált módon gyászolni a szeretteit, de mindig kell pár renitens, aki a gyászból is tömegeseményt és divatot csinál, ami szerintem undorító.

Mondjuk nekem arról is megvan a véleményem, mikor egy család a temetőben szabályos kis templomot emel a halottjának és aztán úgy gondozza, látogatja a kegyeleti helyet, hogy a mellette levő sírokon átgázol, mitöbb sok esetben ülőhelynek, lépcsőnek használja azokat. Legalább a gyászban megjöhetne az emberek agya, ha már átlagos esetben le se szarják, hogy rajtuk kívül más is létezik az utakon, a bolygón, a világban.
Piszén Pisze Kölyökmackó 2010.04.21 09:19:44
@dezsoke007: Na az a másik, amit betiltanék azonnali jelleggel, az útmenti közértek padka mellé kihelyezett akciós tábláival egyetemben. Az utóbbi ugyan nem feltétlen vezet súlyos balesethez (bár vezethet (!), hiszen mindannyian tanultunk fizikát, és adott sebességű ütközésnél bármi képes késként viselkedni), de azért az esztétikai sérülések sem elhanyagolhatók, amiket ezek tudnak okozni, ha véletlenül végighúzzuk vele a kocsi oldalát, vagy lekoccoljuk a tükörrel.
tvblog A néző választ filmet 2010.02.12 21:02:00
A TV2 megunta, hogy neki kelljen agyalnia azon, mégis mivel győzze le péntekenként az RTL Klubot, így inkább a nézőre bízná a döntést: az a film kerül adásba, amely több embert érdekel, amelyikre többen szavaznak. A befutó vagy egy viszonylag friss akciófilm, az…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2010.01.19 01:43:04
@justflash: mondjuk csendben maradni jobb lett volna, ugyanis a külön Macre kiadott Office-nak más a verziószámozása, ott van 2008 és 2004
Igen...beteg vagyok! Nagyon beteg. Münchenben kezdődött és nem tudom mikor lesz vége. Nem tudom győzhetek -e ebben a csatában, vagy az agyam erősebb, mint a lelkem. Szeretnék újra önmagam lenni! Majd elmesélem...de, most még nem megy... a Bors c. napilap újságírónője hívott…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
 Az alábbi levélíró a macskamérgező szomszédját sajátos módon intézte el, és korántsem biztos, hogy megússza eljárás nélkül. Tipikus helyzet, amikor jogszerűen szinte nem lehet mit tenni, és a végén a felbőszített sértett fél kerülhet kellemetlen jogi…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2008.09.08 13:43:07
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2008.03.11 21:41:02
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Piszén Pisze Kölyökmackó 2008.01.07 20:59:46
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8513826

A következő válogatás ékes tagja lehetne, pl. a "Ne is kérdezd... Bula-party van..." című kép.