Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenszkij

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádok enni. Séta közben pedig időnként megéhezem, budapestiek tízezreihez hasonlóan. Ezért örülök annak, hogy az utóbbi években óriási mértékben bővült a város street food kínálata. Ajánlok néhány nagyszerű helyet. Az összeállítás egyik célja az, hogy bebizonyítsam Önöknek: nem csak a…..
Christopher Nolan testvére akkora fába vágja a fejszéjét, amekkora tán nincs is sehol, és amihez képest a Trónok harca könnyed ujjgyakorlat csak - Isaac Asimov Alapítvány-regényeit ugyanis szinte lehetetlen úgy tévére vinni, hogy abból ne legyen világraszóló anyázás. Nolan a…..
lenszkij 2014.11.11 12:23:57
@DSI Builder: a mentális párbajokat valahogy így lehetne megvalosítani :D
www.youtube.com/watch?v=zD5k2QI4tjc

viccet félretéve nagyon érdekes projekt lesz, vagy totális bukás, vagy hatalmas siker, a középutat valahogy nem látom benne. bár arra is kíváncsi leszek, hogy az HBO a kötelező csöcsöket és vérfüdőt hogy csempészi majd bele ebbe a világba :)
Bielsa dührohamot kapott a félkész edzőközpont láttán, majd dulakodásba keveredett az építésvezetővel, amikor pedig klubja a kivitelező cégnek adott igazat, lemondott. Az Athletic Bilbao sztáredzője szerint az átépítés során nem tartották be a határidőket, és ami…..
Úton az első magyar 3D-s horrorfilm! A nemzetközi piacra készült Gingerclown 3D amerikai forgalmazóra talált. Hatvani Balázs író/rendező alkotásával nem titkoltan a 80-as évek B-kategóriás amerikai rémfilmjeinek hangulatát igyekszik feleleveníteni. A történet szerint egy…..
Egy-egy filmre nem csak a pazar színészi játék vagy a pergő cselekmény miatt emlékezhetünk. A hiteles miliő megteremtéséhez elengedhetetlen a korhű hangulat, ehhez pedig a megfelelően megválasztott bútorok, ruhák, kiegészítők.  Van az úgy, hogy egy-egy film vagy sorozat…..
SF.blog Raimi és a Triffidek 2010.10.21 10:56:05
A Mandate Pictures egy aukció keretein belül jutott hozzá John Wyndham A triffidek napja című regényének megfilmesítési jogaihoz. Sam Raimi és Robert Tapert Ghost House Pictures nevű stúdiójával közösen forgatnák a filmet, méghozzá valószínűleg Raimi rendezésében.Michael…..
A nyár nem az az időszak, amikor az ember sorskérdésekkel bajlódik, új utakat keres és megváltoztatja a világhoz való hozzáállását. Nyáron az ember és a világ viszonya többnyire zavartalan, és olyanok foglalkoztatják, mint hogy melyik a legrövidebb út a strandra. Vagy miként…..
comment:com Elment Conor, a kelta 2008.01.23 07:43:00
Életének 28. évében elhunyt Heath Ledger filmszínész, akit leginkább filmszerepeiről ismerhetünk (Túl a barátságon, Lovagregény, A sötét lovag - bemutatás előtt), de 1997-ben egy rövid életű FOX-sorozatban is főszerepet kapott. A Roar címre hallgató szériával elég…..
Subba Ilyet kérünk otthonra 2008.01.23 08:04:00
Rég volt már "pinát mindenkinek" poszt, ez most afféle, rendkívüli különszám. Megoldás itt...
Napközben Aki rám hallgat, ebben az undorító, nyálkás időben ki sem teszi a lábát a lakásból, helyette egy nagy pohár kakaó vagy illatos tea és a pasija/nője társaságában befészkeli magát az ágyba/fotelbe/babzsákba, és átadja magát ébredés után a tévézés és az ezzel…..