Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Ha nyolc év után az amúgy rendetlen pasi elkezd megváltozni, új ruhákat és szokásokat vesz fel, az még nem biztos, hogy a megcsalás jele, de mindenképp magyarázatra szorul. Ahogy az is, hogy miért csípi ki magát, amikor állítólag csak a barátaihoz megy, noha addig nem tett…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2023.05.31 23:57:55
                       „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást,…..
                       Ha a pasidnak annyit jelent a kommunikáció, hogy csak az exeiről beszél, hozzájuk mér, vagy épp azt meséli, hogyan bántak vele, az elég egyoldalú. De még ha ezek után is ő érzi magát áldozatnak, hasznosabb lenne új albérlet után nézni.                                  …..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.12.04 00:06:19
                        „Rájöttem, hogy gold diggerré váltam mellette, még úgy is, hogy soha nem kértem tőle semmit, mindig csak magától, kérés nélkül adta” – Posztolónk egyelőre nem köteleződött még el egyik jelölt mellett sem hivatalosan, és semmilyen barátnős feelinget sem nyújt nekik, de lassan…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.11.27 11:47:22
Én szívből kívánom, hogy továbbra is ilyen szerencsés legyen az életed, szexkapcsolatot akartál, két bika is akadt, és az egyik még fizet is érte, pedig ez nem is volt tervben. Wow!

Komolyra fordítva a szót. Itt aki sérül, vagy sérült, az a pénzes pasi, mert nem értem, hogy mijafrancért fut olyan nő után, aki nem akar párkapcsolatot, ha ő akarna. A másik két szereplő pont azt csinálja, és kapja, amit akar, szexkapcsolatot. Ha egy picit is számít neked a pénzes (nyilván nem, mert csak a saját érdekedet nézed, azt nem, hogy a másik félnek mi lenne a jó, pedig hoppá, ez is kell egy párkapcsolathoz), akkor leülsz vele, és megmondod neki, hogy a rengeteg pénzét pszichológusra költse, akivel feltárják, hogy miért van az, hogy olyan nőre vár, és olyan nőért tesz meg dolgokat, aki sose lesz olyan formában az övé, ahogyan ő akarja. Esetleg gyerekkorában csak akkor kapott pozitív visszajelzést a szüleitől, ha jól teljesített? Soha nem szerette senki feltétel nélkül? Az a fixa ideája, hogy a nőnek az kell, hogy pénzeljék? (Ez elég sok pasiban benne van, hozzám is közeledtek már többször úgy faszkók, hogy ilyen szöveget nyomtak, hogy vesznek egy házat, meg az egyik azt mondta, hogy 25 milliója van a bankban, én ezekkel nem tudok mit kezdeni, mivel se adóellenőr nem vagyok, hogy ezekről az infókról tudnom kéne, se a Spár húspultba nem láttam magam kirakva, hogy megvehető lennék kilóra. Igaz én nem eltartót keresek. ) Szóval felépíteni a pasi önbecsülését, önbizalmát, lebontani a téves meggyőződéseit, és magától fog otthagyni. Persze sok szerencsét neki, hogy Magyarországon, hogy találjon normális pszichomókust, nekem a saját problémáimmal még nem sikerült, de ha sok a della, külföldön is keresgélhet. Költse inkább magára a pénzét, van mire.

Persze azt is lehet, hogy tisztán érdeki alapon döntesz, és folytatod az arányásást a pénzesnél, ebben az esetben neked az az érdeked, hogy ne lássa tisztán a helyzetet, ebben az esetben a fenti beszélgetést nem folytatod le vele. Ezt lehet 20-30-40 évig csinálni, van is rá a "család" omban példa (igaz, ők csak 16 évnél tartanak most). De az lenne a minimum a világban, hogy legalább tudatosan nem okozunk fájdalmat a másiknak. Persze tudom, idealistapista vagyok.

Meg, hogy mit döntsél? Édesem, felnőtt vagy. Ennek ellenére a döntést át akarod helyezni vadidegen emberek vállára, mert ezért sem tudsz felelősséget vállalni, Biztos kell neked egy párkapcsolat?
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.11.27 11:52:59
@látjátok feleim szümtükkel: Ez jó ötlet, mert végülis jelen pillanatban egyik pasit se zavarja, hogy van a másik. nem értem, monogámiára hajlamos nők meg egyedül, dehát nem az kell. Amúgy ez ugyanaz, mint amikor egy pasi mondja azt, hogy csak szexkapcsolatot akar, és erre a nő teper érte. és azt is megírják valahova. Fura volt ezt nő-férfi viszonylatban látni, faszik is csinálnak ilyet ezek szerint, de mé'? laskainelli.blog.hu/2022/11/23/szexkapcsolatbol_lehet_parkapcsolat
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.11.27 11:55:05
@NincstelenWalter: Az ilyen inkább ne szüljön, nem lesz jó vége, nem kell mégegy sérült gyerek (aztán felnőtt) van elég.
                        „Olyan férfival vagyok, aki még az exével él. Azzal nyugtatott, hogy barátok maradtak, lakótársak, és besegít neki mindenben, amiben tud” – ...ami elég nyugtalanító, bárhogyan is értsük. Posztolónk megkérdezné barátját, hogy miként látja a közös jövőjüket, bár ő még fél év…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.10.21 14:05:05
                       Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.                                   Fedezd fel és…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.09.16 21:03:39
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2018.10.31 10:37:13
Szia!

Sokan mondják, hogy ez a történtet kitaláció. Nekik mondom, hogy simán lehet igaz, így ebben a formában is. Viszont ez mindegy is, mert azt tanácsolnám neked, és a hasonló cipőben járóknak, hogy NE FIZESSETEK! Valóban, ahogy mások is írták, súlyos érdemtelenség esetén NEM KELL szülőtartást fizetned. És szerintem ne is fizess. Én a helyedben azt mondanám magamban, hogy egy jó nagy lófasz jár ennek, nem pénz. Ráadásul, ha te vagy beperelve, tudtommal neked autómatikusan jár védőügyvéd, míg anyádnak vagy kell fizetnie egyet, vagy vesz magának. NE FIZESS! Attól még szeretheted, hiszen a szeretet nem függ semmitől, de ettől miért jár neki pénz? te szeretsz a semmiért fizetni? Valamint za is igaz lehet, amit a többiek írnak, hogy csak kihasználni akar, és, ha egy kicsit adsz neki, még többet akar. Én a helyedben neki mennék a pernek, mert

1. egy remek lehetőség arra, hogy végre, nyilvánosan kiöntsem 20-30 év szívfájdalmát, anélkül, hogy anyám belepofázna
2. ha valamilyen érthetetlen ok miatt mégis pert veszítenék, akkor legalább fix összegben meghatározná a bíróság a mennyi az annyit, és annál nem kérhet többet anyám.

Én ezt tenném, bevállalnám a pert, főleg, ha ő indította. Szerintem nyernéd, de ha nem, lásd a 2-es pontot. Tehát mindenképp nyersz, ha belemész. Ha, nem, háááát... De tudod, minden a te döntésed. Én voltam csicska, nem jó az, ráadásul nekem még kommentelők se mondták meg, hogy ne legyek az (amúgy a kommentek többsége tetszik, csak azzal nem értek egyet, hogy baleknak, meg ilyesminek kéne nevezni egy lekileg egyértelműen sérült embert.)

Tehát hajrá, perre fel, mert rossz érzés még olvasni is, hogy szarba se vett, lelkileg megkínzott, most meg le akar húzni ez az útszéli luvnya (kipottyantód), te meg hagyod. Légyszi ne!
  A konfliktushelyzetek részei mindennapjainknak, de jelentős egyéni különbségek lehetnek abban, ki hogyan boldogul ezekkel a helyzetekkel. Konfliktusaink kimenete nem a véletlenen múlik és nem is szerencse kérdése. Sőt, maga a konfliktuskezelés képessége sem egy egytényezős…..
Dolgoznia ma még mindenkinek kell. A szórás pedig az álláskeresők és munkavállalók között mondhatni, igen nagy. Vannak olyanok, akikről elképzelni sem tudjuk, hogyan és hol találják majd meg a helyüket, bár az is igaz, hogy minden munkahelyen van pár ütődött alak vagy született bajkeverő, akinek a…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2016.12.28 21:21:05
fáymiklós George Michael 2016.12.26 08:17:39
Ha engem kérdez, biztosan lebeszélem arról, hogy a nehezen kimondható Georgios Kyriacos Panayiotouról éppen George Michaelre angolosítson, mondván, hogy ezt mindenki elfelejti. Jó, hogy nem mindjárt John Smith. Meg aztán már van is egy Michael George nevű basszista a világban, nem mondom, hogy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Szeretném megosztani az én álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataimat és a gondolataimat. Ha érdemesnek tartják közlésre, kérem közöljék. Természetesen az email címem nem…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2016.12.12 12:01:53
@Carbissian: Jelentkeznék oda, ha lehet.
Húsz évvel ezelőtt nem akadt olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna Magda Marinkóról. Az ország akkori közvéleményét egyenesen sokkolták azok a borzalmas események, melyek révén a Szabadkán született bűnöző hírhedtté vált. Magda Marinkót előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen,…..
Miközben a magyar kormány azzal dicsekszik, hogy napról napra jobb a foglalkoztatási helyzet Magyarországon, egyre több ágazatban üti fel a fejét a munkaerőhiány. Jelenleg már nem csak arról lehet beszélni, hogy bizonyos magas kvalitást igénylő iparágakban (mint például az…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2016.05.26 15:57:50
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Kedves Lesből Támadó Ruhaszárítókötél! Kisvállalkozás ügyvezetője vagyok, az alapító lánya. Minimálbért kapok (85.000 Ft) , mellé semmi juttatást. Az osztalék nevetséges , igaz, most volt egy esés, mert egy nagyobb ügyfél elvitte a könyvelését Heves megyébe, mert ott még az anyámnál is olcsóbban dolgoznak. Ha van ötleted, hogyan tud egy kkv annyit kitermelni, hogy a vezetője és a tulajdonosai Mauritiusra menjenek nyaralni, kíváncsian várom az ötleteidet. Amiről te beszélsz, az a nagyvállalkozás, de ott általában svindliznek is rendesen a tulajdonosok, igaz , nem a munkabérekkel, hanem az adókkal.
Tud egy s mást az orális dolgokról. Látványa már önmagában felér egy fájdalomcsillapítóval. Dagadó izmok, vonzó tekintet, sármos arc. Ez mind jellemző Michael Martinez dentálhigiénikusra. Mindenkinek ínyére lehet. Képek a tovább mögött!..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2016.05.21 18:21:43
Egy olasz bíróság döntése értelmében egy apa kénytelen tovább finanszírozni fia egyetemi tanulmányait. Ebben még önmagában nem lenne túl sok érdekesség, az ügy akkor lesz izgalmas, ha azt is eláruljuk, hogy a fiú 28 éves, és az apa megunta, hogy nem képes magát eltartani. A…..
A párhetes kislány bőrét lemarta a pisi, keze-lába feldagadt, és legyek rajzottak körülötte. A fűtetlen házban se ruha, se pelenka nem volt rajta, csak egy takaró. Ebben az állapotban találtak rá a mentők, akiket a szomszédok hívtak ki, mert a baba szünet nélkül sírt. A kislányt egy alkoholista nő…..
Sokan arrogánsnak tartják, szexistának, elviselhetetlennek. Mások több mint tíz éve dolgoznak vele. Az biztos, hogy Palásti József, a Fornetti alapítója rendkívül impulzív, s igen megosztó figura. Élvezi, hogy bármikor bármit kimondhat, sose vigyáz a szájára. Mellesleg…..
"A nyugati normákhoz mért invert szabadság Kínában, vallás és fenntartható tradíciók híjján virágzik a javakat és pénzt istenítő totális "nemtörődömség" korszaka" A "kommunista" Kínában könnyen összekeverhető a szabadosság, kultúrálatlanság vagy a közöny…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2015.11.27 10:26:32
  Rendhagyó bejegyzés következik, hiszen ezúttal nem egy rövid sztori megfejtését kell kitalálni, hanem csak hátradőlni és olvasni. Tekintettel arra, hogy a hazánkban ténylegesen megtörtént bűntények, valamint azok felderítése meglehetősen hiányos és felületes formában jut…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2015.09.18 23:12:15
A gyerek azzal jött haza, hogy elfelejtett egy szót, mit a történelem órán emlegettek, de a térképhez van köze és a temperához hasonlít, mi lehet az. Jók ezek a fejtörők, szeretem, frissen tartják az agyamat, hosszas tépelődés után rájöttünk, hogy a topográfiáról van…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2015.09.10 18:21:21
Akkor milyen a nem érzelem mentes ember? Szerintem amúgy hülyeség, mert a leírtak nagyjából igazak rám, de persze, hogy nem tudok érzelmileg kötődni senkihez, ha senki nem kíváncsi az érzelmeimre. Ja és én sem tudok felmutatni 3 komoly kapcsolatot, sőt egyet sem, mert nem volt rá jelentkező, még akiről azt hittem, az se. Amúgy meg miért kell 3 komoly kapcsolatot felmutatni a tudósok szerint? Ha lenne egy komoly kapcsolatom, ami jól működik, abban benne maradnék, akár élethosszig is. Gyerekeket szülnék, egyéb cukiságok. A valóság az, hogy senki nem kíváncsi arra, én mit tudnék adni, és elsorvadok anélkül, hogy adhattam volna. És ez nagyon szomorú, legalább annyira fáj, mint az, hogy a lehetőséget sem kaptam meg egy normális párkapcsolatra, mint ahogy sokminden másra sem az életben. De kritizálni azt mindenki tud, főleg az, aki elég sekélyes ahhoz, hogy ne nézzen be a dolgok mögé. Amúgy meg én azt az embert is megnézném, aki egy érzelmileg súlyosan beteg (alkoholista, bántalmazó, ténylegesen érzelmi anaelfabéta, stb...) emberrel sokáig megmarad egy párkapcsolatban, akkor is, ha megvan a lehetősége a kilépésre, mert ő ugyanúgy beteg, csak ő az érem másik oldala. Szóval a legjobb tanács, ami szerepelhetne az interneten, hogy ők is menjenek el egy jó pszichiáterhez, aztán pszichológushoz, és nézzék meg, miért is kell nekik ez, egymás ócsárlása helyett.
örömterv Hogyan mondj nemet? 2015.08.29 16:53:18
Miért olyan nehéz nemet mondani? Mindenkinek és minden helyzetben másért - de a nemet nem mondás hátterében gyakran egyszerűen csak az áll, hogy nem tudjuk, hogyan mondjuk nemet. Így aztán túlvállaljuk magunkat, olyan feladatot is elvégzünk, ami más dolga lenne vagy azért mondunk…..
Alibanya jegyzetel Felismerés 2015.08.10 11:56:19
Vannak ilyen közhelyes bölcsességek, amelyek az ember eszébe tolakodnak bizonyos események kapcsán, most ez: a nő két dologért tesz meg mindent, legyen gyereke, illetve, hogy ne legyen. Én most ezen a földrajzi…..
Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2015.08.10 16:44:45