Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beerhead

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2007-es indulásakor óriási vívmánynak tűnt a Díjnet, egy csodának, amely végre egyszerre védi az erdőket és a fogyasztók idegrendszerét, örökre nyugdíjazva a sárga csekkekkel a postán sorbanállást. A sokáig ingyenes szolgáltató pár éve díjat kezdett el felszámolni a fogyaszóknak a régebbi számlák…..
Hát ez nem volt egy szerencsés vásárlás! Szegény Attila esete kész regény, de legalább lehetőséget nyújt egy csomó fogyasztóvédelmi okosság megtárgyalására. Lustáknak, türelmetleneknek, sietőknek a leghasznosabb  tanácsokat kiememeltük szép fehérrel, addig azért mindenképp érdemes…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
Tulajdonképpen dicséretes, hogy az Orsay, amely majd 20 éve van jelen Magyarországn,  csak most debütál a Homáron, az esetük viszont elég hervasztó. Komolyan gondolja egy cég, amelynek célközönsége a modern és magabiztos nő, hogy ilyen tessék-lássék, rálegyintős-lerázós,…..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Beerhead 2017.10.02 17:46:55
@Never: ezért jön a spekuláció: használt miele-t kell venni.
Szegény Istvánnak egy különösen sikeres vásárlásba sikerült belefutnia a Vodafone-nál: kényelmesen, online módon vásárolt tabletje először csak egy tetemesebb mobilnet számlaelőleget hozott magával ajándékul, hogy aztán végül egy elhúzódó, macerás offline…..
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
Beerhead 2017.07.11 14:15:15
@Kondom Keselyű: Ez kissé mellé ment, bár nem C+ developer vagyok, de a fizum nagyon messze van a 100-200 nettótól, illetve a felsorolt dolgokra takarítás mellett is bőven jut idő, a gyerekeket is nyugodtan be lehet ám vonni, közben beszélgetni, gyakran hangulatosabb, mint közös étkezésnél.
Van egy város, aminek az utcái azbeszttel voltak kikövezve a szó szoros értelmében, Ráadásul nem is a széles körben elterjedt krizotillal, hanem a hozzávetőleg százszor veszélyesebb kék azbeszttal, a krokidolittal. A ritka anyag először gyors felvirágzást, majd pár évtizeden belül, miután…..
Beerhead 2017.07.11 13:44:08
@David Bowman: A mesotheliomában haldoklók szerint nem.
Vagy Mike él folyamatos pechszériában, vagy a UPC-nek tényleg megvan az a szokása, hogy időnként megpróbál a hűségidővel rendelkezők esetében is díjat emelni, eufémisztikusan mondva: módosítani. Mike nem hagyta annyiban a dolgot, és volt is, hogy sikerült valami köztes megoldást találnia. Aztán…..
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
Ugye milyen szép harmonikus ez a szoba, és hívogató a vetett duplaágy? Na, Gergőék lakása egés biztosan nem így néz ki, köszönhetően az Ikea szállítóinak, akik jól otthagyták a régi ágyat, hiába volt kifizetve és az egész vásárlásba belekalkulálva az elszállítása. Kedves Homár! Szeretnék veletek…..
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
Beerhead 2017.02.02 22:16:03
@Jazo: Az a legvalószínűbb, hogy az érintett turbina csapágya gyárilag hibás volt, de ezzel nem törődtek, és az állandó rezgés miatt kiszakadt a helyéről az egész cucc. A víz meg meg felnyomta szépen és kitette a partra. Ráadásul aznap pont a hibás turbina volt a szabályzó szerepben, a többi konstans működött.
A cikkel ellentétben viszont a termelés teljesen leállt, 2010 februárjában sikerült az első turbinát újraindítani. 2014 novemberében fejezték be teljesen a helyreállítást.
Ha valakit érdekel valós történet, wikipédia elég jó:
https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Sayano–Shushenskaya_power_station_accident
Az ember hajlamos úgy képzelni, hogy a kiemelt, arany-, gyémánt-, platina- és egyéb jelzők vagy a mágikus három betűs (VIP) besorolás megléte az maga a kilincs az ügyfélkezelés kánaánjának kapuján. Ha valahogy sikerül ezt a státuszt birtokolni, onnantól az embernek ügyintézés esetén a töketlenkedés,…..
Olvasónk állítása szerint a Magyar Posta egy pilot projekt keretében a ládákba be nem férő csomagoknál január elsejével bevezetett változáshoz képest (tudniillik, hogy nem kézbesítik, csak a postán lehet átvenni) további újítással örvenedeztette meg a XIX. kerület lakóit. Figyelj, nagyon jó lesz!…..
Egy lakásfelújítás éveket vehet el az ember életéből. Egy házépítési projekt komplett családokat képes szétdúlni. Ha valaki ez utóbbival Érden próbálkozik, azon meg lehet, hogy a világ összes buddhistája által egyszerre zengetett Vadzsra guru mantra sem segíthet. Sziasztok! Leírom, mert megüt a…..
Beerhead 2017.04.07 12:44:30
Az megvan, amikor kézzel írt fecnin próbálják az évszázad üzletéhez becserkészni a vevőt arra az extra fícsörre alapozva, hogy orvos-jogász házaspár a résztvevő az ügyletben? Szerintem ezek azok az ajánlatok, amik legjobb, ha azonnal a kukában végzik. Mert sose felejtsük el:…..
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
A szürkeimportra keresve leginkább az derül ki, hogy nem létezik. Legalább  is elméletileg, ahogy ez az akkor még létező Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkori szóvivője szépen le is vezette 2010-ben. Az alábbi levél viszont épp azt igazolja, hogy azért érdemes óvatosnak lenni.  Kedves Tékozló…..
Beerhead 2017.03.27 17:39:31
@melaena: tudjuk nagyon jól, hogy itthon nem így mennek a dolgok. Ha "legális" valami, az még nem zárja ki az ordas nagy szopás lehetőségét. Lásd még: unit-linked biztosítások.
Akár "Ki talál több fogyasztóvédelmi kihágást?" versenyt is hirdethetnénk az alábbi sztori kapcsán. Az Auchan nézzen magába, és szét a Savoya parki üzletében! Március 11-én a Savoya Parki Auchanban a kosaramba helyeztem többek között egy Domet Nedves Törlőkendő csomagot, az árut tároló polcra…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Beerhead 2017.03.13 15:43:43
@Terézágyú: a vásárlásnál ügyelj arra, hogy a lehető legolcsóbb terméket vedd meg, kategóriától függetlenül
@Tshu-hash: egyszerű, google keresés: ócsó fogyás olcsón akciós
A poszternek meg chargeback, igaz pár hónappal lekéstünk már erről, talán legközelebb eszébe jut.