Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlenges

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha Angliában élsz itt tudod javíttatni elromlott vagy összetört iPhone-odat. A magyar kollégákkal is rendelkező iPhoneRepairBase-hez érdemes bevinni javításra. Nekik vannak a legjobb szakembereik az országban, ha mondjuk akkumulátor cserére (iPhone battery replacement) vagy új kijelezőre (iPhone…..
Minimálbér összege 2022  >>>   Minimálbér feltételei 2022   További tudnivalók itt >>> Minimálbér 2022 : A 200 ezer forintos minimálbért már adottságként kezeli a gazdaság, de az emelésért a munkáltatók által kért kormányzati kompenzáció még nem ismert. Az…..
Lakásfelújítás pályázat részletei katt ide >>>  ..
Lakásfelújítás-támogatás-2021: lakásfelújítási támogatás feltételei részletei 2021 2021 Januártól indul az új pályázat!   További részletek >>>   2021 januárjától újabb támogatási formával bővül a családvédelmi program, ezúttal felújításra jár majd a gyermekes családoknak állami…..
A COVID-19 betegség kezelésére jelenleg használt gyógyszerek közül, orvosszakmai indokok alapján, az alábbi felsorolásban megjelölt hatóanyagú gyógyszerek egyedi-, illetve indikáción túli gyógyszeralkalmazását támogatja az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az Egészségügyi…..
Idén áprilisban kezdte fejleszteni a Természettudományi Kutatóközpont (TTK) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a széles spektrumú japán antivirális gyógyszert, a favipiravirt. A Japánban végzett, tudományosan megalapozott klinikai vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy a hatóanyagot tartalmazó Avigan…..
A koronavírus-fertőzés korai szakaszában kedvezőek a tapasztalatok a favipiravir hatóanyagú gyógyszerrel - nyilatkozta a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa vasárnap a közmédiának. Szlávik János kiemelte: a favipiravir egy influenza…..
Favipiravir tabletta ára, rendelés Keserű György Miklós akadémikus (Természettudományi Kutatóközpont) közölte: a gyógyszer további vizsgálatát az orvostudományi egyetemek és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet végzik. A klinikai tesztek célja, hogy itthon is alátámasszák a gyógyszer…..
Pályázatok 2020 - Lakásfelújítási támogatás magánszemélyeknek Családi ház felújítási pályázat magánszemélyeknek! Uniós ingyen pénztámogatás indult nyílászáró csere, padlófűtés, kazáncsere, fűtéskorszerűsítés, támogatására Pályázatok : Friss hírek Nagyon sok családnak elképesztő segítség lehet a…..
Otthon melege program 2020 - Feltételek Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és…..
Módosult a „Mikro-, kis és középvállalkozások versenyképességének növelése” című (GINOP-8.3.1-16 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációja Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis és középvállalkozások…..
Minimálbér 2020 kormányrendelet   Kapcsolódó: Minimálbér 2020-ban   Mekkora a minimálbér nagysága 2020-ban? Mennyi a minimálbér nettó összege a levonások után? Mennyit visz haza az a minimálbéren bejelentett munkavállaló, aki családi adókedvezményt is igénybe vesz 2020-ban? 2020. január…..
Otthon Melege Program 2018/2019   Pályázatok >>> Otthon Melege Program >>> Újraindul az Otthon melege program novembertől, amellyel a háztartási nagygépek cseréjére nyílik lehetőség, az új kiírással a kormány kétmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá…..
Otthon Melege Program   Pályázatkereső magánszemélyeknek   Napelem pályázat   Pályázat ablakcserére felújításra Pályázatok 2022   Már a jövő év (2022) elejétől nagy számban jelennek meg uniós pályázati kiírások, miután a magyar operatív programok többsége várhatóan még ebben az évben…..
Minimálbér 2018 Minimálbér összege 2018 :  BEJELENTETTÉK AZ ÚJABB MINIMÁLBÉR EMELÉST ÉS AZ ÖSSZEGÉT! MUTATJUK PONTOSAN MENNYIVEL NŐ A  MINIMÁLBÉRESEK FIZETÉSE - írja a 24óra! Már most megállapodás született a következő minimálbér emelés időpontjáról és a pontos összegről is! 2018-ban a…..
iPhone 8 árak, megjelenés Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus értékesítését – közölték a szolgáltatók az MTI-vel. Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től…..
Ennyi lett a jövő évi béremelés : Minimálbér 2017 - 127,500 ft További információk itt : Ennyi lett a minimálbér   Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden, a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) ülését követően jelentette be a megállapodás részleteit. Eszerint…..
Tíz százalékkal, vagyis nagyjából 11 ezer forinttal emelné a bruttó minimálbért a kormány, ezt az ajánlatot teszi a Nemzetgazdasági Minisztérium a péntek délután kezdődő bértárgyalásokon - írja az Online Hírek és a Magyar Idők is a munkaadóknak és munkáltatóknak küldött előzetes anyag alapján. Ezek…..
Bemutatták az iPhone 7-et és az Apple Watch 2-t Húzós lesz az új telefonok ára A 32 gigabájtos iPhone 7 ára 649 dollár lesz, az ugyanekkora 7 Plus pedig 770 dollárról indul. De 256 gigabájtig felmehetünk. Viszont itt jön az Apple kegyetlen gazdaságpolitikája a képbe. 1 dollár papíron…..
iPhone 7 megjelenés :  Szeptember 7 - ár : ismeretlen még! Ismét igaznak bizonyultak az értesülések, valóban szeptember 7-én, szerdán rántja le a leplet legújabb iPhone-jairól az Apple. A cég által most kiküldött sajtómeghívóban apró szójáték is megfigyelhető: a “see you on the 7th”…..
Sürgősen jönni kell az iPhone 7 nek!!! - Példátlan dolog történt, amikor idén április végén az Apple közzétette a szokásos negyedéves pénzügyi jelentését: kiderült, hogy az iPhone-ok eladásai csökkentek az előző év hasonló időszakához képest. Nem is kevéssel, 16%-kal. Ilyen pedig még soha nem…..
111 ezer forint/hó ennyi lehet a 2016-os minimálbér összege Januártól!!! A minimálbér 2016-ban 111.000 Ft/hó. További információk ittAz ehhez kapcsolódó béren kívüli juttatások az alábbiak szerint alakulnak:    - iskolakezdési támogatás: 33.300 Ft/év   -…..
Az új iPhone 7 - képek, teszt, méretek, adatok, árak....... ..
Iparági pletykák szerint az Apple következő telefonjáról, az iPhone 7-ről lemaradhat a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, vagyis a cég egy majdnem három évtizedes szabványt cserélne le. Helyette a saját csatlakozótípussal, a Lightninggal oldanák meg a fülhallgató csatlakozását. A pletykát megíró…..