Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Btheking

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Nem halt be  a blog csak adagolom avideókat :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Rossz PC Juniorok HMC:Kicks online 2008.01.17 22:10:00
by VulpesTÖRÖLT VIDEÓ..
Btheking 2008.01.18 23:08:38
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..
Btheking 2008.01.06 12:01:02
Kicsit csúszott, de jobb később mint soha. Annyira nem is sürgős, a jelenetek úgysem újak. A Screwattack két nagyembere összeállított egy Top 10-et a legjobb jelenetekből, hát mit ne mondjak, születtek érdekes döntések... Például láncfűrész/bicikli rész benne sem volt... Csak…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Btheking 2008.01.04 13:39:25
Mint tudjuk a film sokaknak bejött. Nekem személy szerint a karakterek tetszettek nagyon, de néhány hézag azért észrevehető volt a történet menetében... Itt látható a film(ek) adaptációja, ami katasztrófálisan sikerült főleg a berogozott kardművészünkkel...…..