Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danpress

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden országnak van a pozitív mellett negatív oldala is. A minapi izlandi posztnál arra kértelek titeket, írjátok meg, mik ezek abban az országban ahol éltek. Szóval a feladat kifejezetten az (továbbra is), hogy a titeket zavaró dolgokat foglaljátok össze (azaz kösz szépen előre is az „akkor miért…..
A határátkelés egyik legnehezebb része az, hogy az ember lemarad sok fontos eseményről: születésről, családi ünnepekről, vagy éppen a legszomorúbb pillanatokról. Sokan írták már azt, hogy ezt a legnehezebb feldolgozni – ma is egy ilyen történet következik...
Érdekes kérdést vet fel írásában Judit, aki Ausztriában élve azon gondolkodott el (és vetette fel vitaindítónak), hogy a határátkelők gyermekei, unokái vajon magyarok lesznek-e, illetve érdemes-e mindenáron megpróbálni magyarnak nevelni őket, vagy akkor teszünk velük jót, ha…..
A német fővárosban az utóbbi egy-két évben elképesztően drága lett a lakásbérlés, aminek egyfelől a piacon kialakult hiány, másfelől a közösségi megosztás elterjedése (például az Airbnb) felelős (vagy lett felelősség téve – nem véletlen, hogy utóbbit gyakorlatilag…..
A melegebb idővel egyre több rovar tűnik fel a természetben és az otthonokban egyaránt. Éppen ezért most mutatok néhány szuperolcsó házi praktikát, ami hatékonyan űzi el őket a lakásból. Bazsalikom A bazsalikom illatát egyáltalán nem szeretik a rovarok, így bőven elég, ha…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Nem tolták a Dunába a Parlamentet a szerda délutáni kender legalizációjáért szervezett tüntetésen a tömegek, merthogy igen kevesen voltak (A HVG szerint 200-an.) Az Index tudósításából kiderül, hogy kicsit túl békésre sikerült a megmozdulás: 17:17-kor nyitottak meg hivatalosan a 16:20-ra…..
HM!-összeállítás Március 8.: piros betűs ünnepnap ez a nőknek és a virágárusoknak. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valaki nő és virágárus is egyszerre - márpedig vannak ezzel így egy páran. Mi most azonban nem a legközelebbi boltba ugrottunk be egy csokorért, hanem szerzőinket kértük arra,…..
Huszonnégy órás késéssel néztem meg a Galambos Lajossal készített interjút. (Az érdeklődésre való tekintettel ismételte meg az ATV.) Néztem a karikás szemű zenészt, aki legalább tizenöt kilótól „szabadult meg” a vizsgálati fogságban, és sajnáltam. Egészen addig, amíg sztorizgatva elmesélte, kamasz…..
Az All Saints az En Vogue után mindig is az egyik kedvenc lánybandám volt. Egységes stílust alakítottak ki, nem voltak náluk látványos tagcserék és mindig hozták a tőlük várható színvonalat. Aztán abbahagyták először 2001-ben egy időre, majd 2006-ban úgy nézett ki, hogy végleg. Szerencsére azonban…..
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
A Super Mario Maker már a megjelenésekor kétesélyes volt: vagy őrületesen jó lesz és a folyamatosan áradó kontent újra feléleszti a régi Nintendó fanokat és végre beindul a Wii U fogyása vagy csak kapunk még egy játékot, ami egy picivel megtolja a lélegeztető gép működését. Hogy milyen lett végül?…..
danpress 2016.01.12 07:44:51
Három Oscar-díjat nyert a film. Nem hiába. Leonardo DiCaprio és Tom Hardy is nagyot futnak A visszatérőben. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
Napi Maflás A VÁLTÁSOK 2015.11.18 07:00:00
Aki már keveredett éles helyzetbe, az nagy valószínűséggel megtapasztalta, hogy a dojóban tökéletesre becsiszolt, az edzéseken holtbiztosan működő technikákat képtelen volt megcsinálni. Ez nem annyira meglepő, hiszen ha az ellenfél nem arra törekszik, hogy minél sikeresebben…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A segítségüket szeretném  kérni. (…..
Sokan úgy vélik, egy külföldi nyaralás/kirándulás komoly pénzösszeget igényel, holott ez sok esetben egyszerűen nem igaz. Most megmutatom, hogyan élvezheted az életet egy hétig a horvát tengerparton akár már 39 ezer forintért és ebben az összegben benne van a szállás,…..
Arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem Tisztelt blog! Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak,…..
danpress 2015.03.08 11:06:50
@defné:
az szép..
Zenóbia Palacsinta 2015.03.05 05:07:00
Mert miért ne lehetne palacsinta, és miért ne pont szombaton ebédre, amikor február van, és a rohadék február utolsó napja, és nem is nekem kellett megsütni, hanem megsütötte nekem a Loretta, csak ennem kellett és fényképeznem, és feltaláltuk azt a remek módszert a nomakeup…..
danpress 2015.03.06 08:45:10
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm a blog olvasóit hozzászólóit! Amit itt leírtam, az…..
danpress 2015.02.18 06:51:19
@Trollie: ez kurvajó :D
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét. Igen, azok a cigányok jelentik hamarosan az új – és egyre…..
Akik otthon vannak az internetes vásárlásban, biztosan ismerik a Nasty Gal oldalt. Vagányabbnál vagányabb cuccokat lehet náluk rendelni, persze nem olcsón. Olyan nőknek árulják termékeiket, akik divatközpontúak, nyitottak és valami különlegesre vágynak. Mára már több, mint…..