Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arni83

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
Persze-persze a gyúrósok nem isznak tejet. Kérdés viszont, hogy mennyire nevezhető az új Coca-cola termék tejnek, amely kétszer annyiba fog kerülni, mint a hagyományos, cserébe viszont dupla annyi fehérjét kapunk.  Tegnap tudtuk meg, hogy új márkájú tejet dob piacra a…..
Nem, a mai posztunk még nem a hétvégére beígért kutatás eredménye. Egyszerűen szeretnénk egy kicsit ledolgozni a lemaradást, hiszen azokat a tényeket már összegyűjtöttük, hogy mi miért szeretjük a konditeremben izzadó lányokat, azzal viszont még adósok vagyunk, hogy a…..
Arni83 2014.11.18 15:12:25
@shred: Együtt kell menni a kondiba :) Mindketten találhatunk megfelelő gépeket és nem az együtt eltölthető időből veszünk el :)
Már lassan egyet sem kell aludni: önkormányzati választások lesznek, vannak Magyarországon, amikor - Orbán Viktor szavaival élve - az emberek nagy része folytatná a sikerpolitikát. És mert folytatná, folytatni is fogja. Ezt minden egyes alkalommal leírtam eddig is, most sem gondolok…..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Csattanós válaszadással próbálkoztak a DK kreatívjai Orbán tiszteletet követelő plakáthadjáratára. Gyurcsányék alkotásán Unió kislány puszikálja az elégedett fejet vágó, keménytökű MagyarNemzet srácot, amibe mindenki olyan üzenetet lát bele amilyet éppen jól…..
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
Persze nem ez volt a céljuk, csak épp lehet, hogy ez lesz a végeredmény.  Az ugye mindenkinek egyértelmű, hogy a az új választási rendszer tálcán kínálja magát, hogy kamupártokkal megcsapolják rajta keresztül az államkincstárt, sokan éltek is vele így, vagy úgy (én pl.…..
A vasárnapi rántott hús emlékének ízével a számban, olvasom, hogy Orbán nem vitázik, mert Simon Gábor. Belátom, a hír nem kicsit tendenciózus címe ellenére, a Fidesz vasárnapi ebéd idejére időzített közleménye a nevetségesség és szánalmasság felső határát egyidejűleg…..
Pedig azt hittem, annyi minden történt a politika és a közélet határmezsgyéjén az elmúlt négy évben, hogy legfeljebb már csak összevonom a szemöldököm a minden napra jutó kisebb-nagyobb botrányra hajazó történések fölött. Ehhez képest a megrökönyödés igencsak…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Egy mellékes hírben jelentette be az első számú trafikmutyis, régi nevén Lázár “annyit ér” János, a közeljövőben lehívandó eu-s pénzek pályáztatásánál megszűnik az egymillió euró alatti közbeszerzési pályáztatási kényszer. Nem lesz ilyen. Itt akár le is lehetne…..
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
hacsaknem Szégyelld magad, MTVA! 2014.03.09 13:09:42
Március 15, az 1848-as forradalom, sajtó- és szólásszabadság ünnepe, nemzeti ünnepeink legnemzetibbje. Legalábbis 1848 óta, őseinkhez hasonlóan így tudtuk mi itt nagyon sokan széles e Kárpát-medencében. Az Erkel Színházban Szente Vajk rendezésében idén színpadra állított Red…..
A dead giveaway mikroblog tette közzé a fenti logót, a következő kísérőszöveggel: „nincs többet összefogás-logó, aki érti tudja miért, kormányváltás-logó van bazmeg, amit mi millások eleve akartunk..” Más jele is van, hogy a baloldali pártok elengedik a januári…..
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..