Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvásy András

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt kicsit a blog gyökereihez nyúlik vissza. Alapvetően érdekel a hadihajós wargame, de maga a hajózás is - mivel ezt hazánkban teljes érdektelenség övezi (tudom, nem vagyunk egy hajós nép, így logikus, hogy a kutyát nem érdekli a téma - bár azért mondjuk a fantasy/scifi játékoknál több…..
Hadijátékos Vérszagra gyűl 2015.06.27 17:41:24
Továbbra is célom a hazai történelmi hadijátékos élet fejlesztése, ezért igyekszem minél több magyar szerző által írt, magyar történelmi kalandregényt olvasni. Ezek a könyvek, a bennük lévő élmények segíthetnek a fiatalok érdeklődését felkelteni a saját történelmünk,…..
Most egy gyors seregbemutatást szeretnék tartani -a nemrég megérkezett Hét éves háborús (SYW /7YW -angol rövidítéssel) figuráimról. Egy kis csavarral (és sok-sok segítséggel) sikerült őket beszerezni, idén egyetlen új projektként, amelyre megmondom őszintén nem készültem…..
Szilvásy András 2014.11.17 19:05:54
@pati13: Victory Without Quarter, ami eredetileg az angol polgárháborúra lett írva, de elég egyszerű meg elegáns ahhoz, hogy a harmincéves háborúban is használni lehessen. Van is fent egy csatajelentés a blogomon. Átírtam a Sharpe Practice-t is egy kicsit, hogy a korszakra alkalmazni lehessen, de a tesztelés még hátravan.
Richard Sharpe kalandjai tele vannak jó ötletekkel, a könyveket olvasva, több száz küldetést kreálhatunk, akár úgy is ahogy Games Workshop LoTR játékában végigveszi a Gyűrűk Ura és a Hobbit filmek jeleneteit. A könyvekre itt most nem is térnék ki, mind hozzáférhető magyarul,…..
A hosszas bevezetés után nézzük, hogyan lehet a legoptimálisabban, megnyerni valakit a hobbinak. Másszunk fel szépen Richard Sharpe vállára, és hozzunk ki a lehető legtöbbet a regények sikeréből. Nem szerénykedünk, nem cicózunk, olcsó, populáris játékot akarunk, kevés…..