Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scipovicsné

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
Scipovicsné 2018.12.06 11:06:51
@freemanowe: Szívemből szóltál. 195cm-rel tudom, hogy miről beszélsz. Rekord 13 óra -> maga volt a pokol.
A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő 29-es körzetről sokszor írtunk már, legutóbb idén márciusban, amikor a UPC azt írta nekünk: "a 29-es körzetben az utóbbi másfél évben nagyon felpörgettük a hálózatfejlesztési munkálatokat, így remélhetőleg ott sem kell már sokáig várni…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Scipovicsné 2018.07.05 07:39:49
@videki gyerek: Figyu!
Én leteszem az árát egy új benzines középkategóriás autónak, te meg kipótolod az elektromos-benzines közti különbséget...
Áll az alku? Mikor és hol találkozzunk?
Amióta két éve észszerűsítése címen egységes állami kézbe vonta a kormány a szemétszállítást, azóta csak a baj van a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. számlázási rendszerével. Tavaly ilyenkor mi is írtunk arról az országosan fennálló abszurd problémáról, hogy a…..
Scipovicsné 2018.06.21 15:05:23
@Csokis: A királyi postára én a büdös életben nem bíznám a kártyám adatait...
Az energiatudatosságnak az előnyei egyértelműen a környezetünk kímélése és a rezsiköltségek csökkentése. A hatékony energiatudatos beruházásokhoz nem árt tudni minden beépítendő rendszer előnyeit és hátrányait. Előnyként az alacsonyabb beruházási összeg jól hangzik, de az üzemeltetési költségeken…..
Zsófi története nem egyedi, bár ő messze tovább jutott az ügyintézésben, mint a legtöbb hozzánk forduló, neki ugyanis a Wizz Air elismerte a panasza jogosságát, és megítélte a kártérítést. Csak épp nem fizeti ki majd féléve. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy mindezt panaszosunk csendes beletörődéssel…..
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Oké, a mosós kaland végére a kocsi tiszta, de rendszámmentes lett. Gondolom, ez előfordul néha. De vajon mit gondoltak a hely munkatársai, amikor azt javasolták, hogy este menjen vissza a sofőr? Hogy majd taxival megoldja az oda-visszautat? Vagy szó nélkül kifizeti a rendszám nélküli kocsikázás…..
Scipovicsné 2017.06.12 14:38:18
The Good Boyék először készpézben akartak felvenni egy csomó pénzt a bankban, majd amikor meghallották, hogy mennyibe kerül ez a kis móka, inkább maradtak az utalásnál. Pechjükre, nem olvasták ezt a cikket, ami ugyan 2 éves, szóval az adatai valószínűleg nem okék, de szépen összefoglalja, hogy mi…..
Önök mit gondolnak? - szegezte nekünk a kérdést Máté, amire mi saját kútfőből vállvonogatással meg zavart hümmögéssel tudtunk volna csak válaszolni, de szerencsére volt hova fordulnunk. Kedves Homár, A következő remek, szervizelésről, ügyfélkapcsolatról és személyes adatokról szóló példázattal…..
Végre volt időm rendszerezni építkezésünk eddigi kiadásait, és visszaemlékezni úgy fél évvel ezelőttre, amikor még csak a négyzetméter árakkal számolva tervezgettük a házunk költségeit. Összeadva, rendesen pofán vágott az a 2 millió Ft, aminek csak egy részével kalkuláltunk az építkezés előtt. Ez a…..
Scipovicsné 2017.01.20 13:17:57
@realestate2016: Hőszivattyú geotarifával.
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Scipovicsné 2017.01.19 08:02:04
@Ez hülye: gyógyszeripar. Kinézetre ugyanúgy néz ki, mint az otthoni, csak +-2°C pontosan kell tudnia tartani a beállított hőmérsékletet a hűtőn belül mindenhol. Na ezen bukott meg, de csúnyán.
Szegény olvasónk nagyon megszenvedett azért, hogy mindenféle körömrágós várakozással, aktív levelezéssel, érzelmileg fűtött telefonálással dúsított extrém kalandok után végkifejletként egy vagyona dekkoljon egy hónapja az eMagnál. Mindez azért, mert a cég és a vele szerződésben lévő futárszolgálat…..
Ha a magyar olvasónak az alábbi ismerősnek tűnik, az merő véletlen. Havanna A Sierra Maestra hegyekből jött le felkelő katonákból álló csapatával. Jóképű volt olívzöld egyenruhában, hosszú szakállával, Santa Juana magokból készült nyakláncával. Ő és társai hamar divatossá tették a terepszínű…..
Scipovicsné 2016.12.07 13:12:10
@cardiobascuralis 2: "európai szintű az orvosi ellátás (a mai magyarnál pl. jobb)"

Az idén márciusban megszerzett tapasztalatom alapján azért erre ne vegyél mérget. Lehet, hogy az orvosok hivatástudata jobb, mint a miénk, de a nemcsak az autók 60 évesek, hanem az orvosi berendezések is (pl. röntgen). A 60 év pedig nagyon sok.
A társkeresésben kevés olyan pont van, ami meghatározóbb tud lenni, mint a magasság! Ez ráadásul a társadalmi elvárásoknak köszönhető. Hiszen a már a mesékben azt kapják a lányok, hogy a jött a magas herceg a fehér lovon, majd ahogy telnek-múlnak az évek ezt a marhaságot támasztják alá. Pedig jó…..
Most leesett az állunk, még keressük… Ez persze nem jelenti azt, hogy ízlésünk mindenben egyezik a tulajdonosokéval, de a méretek és a 2,6 millió forintos négyzetméterár mindenképpen lenyűgöző...
Scipovicsné 2016.08.26 11:42:00
@Medgar: Bocs, csóró proli vagyok, kuss a nevem.
Kétféle ember van, az egyik, akinek a vakondról a kertésznadrágos cuki mesefigura ugrik be, a másik, akinek a randa földhalmok a kertjében. Tulajdonképpen úgy is fogalmazhatunk, hogy a kert nélkülieknek a vakond egy aranyos kisállat, a kerttulajdonosoknak meg ádáz ellenség, a két csoport között…..
Scipovicsné 2016.03.02 09:56:01
@Wannabe: Én nem értek hozzá, de a mi foxink is ezt mondta. :-)
Lehet benne valami.
Vezetékek, dokumentáció, emberi tényező, pláne mind a három egyszerre mindig magában hordja a veszélyét annak, hogy egy sztori végül a Homáron kössön ki. Ilyen típusú panasz jön is naponta. Az viszont már a sokat olvasott Homárnál is extrém kategória, hogy egy szerelő egy ideig tipródjon a feladat…..
Scipovicsné 2016.02.08 13:27:55
Rekordhosszú levelezés, amiben gyönyörűen lehet követni a problémát árnyaló tények finom adagolását mindkét részről. Külön szeretnénk kiemelni még a szinte hihetetlenül kulturált hangnemet, amiben a szóváltás zajlott, pedig a megoldásig el sem jutottak a felek. A fogyasztóvédők véleményét várjuk, de…..
Scipovicsné 2015.12.16 12:13:35
@Terézágyú: Igen azt, hogy ennyire ráérnek a cégnél nyomkodni a szavazást...
(Én is ezt csinálnám :D )
A felnőtt magyar internetezők több mint kétharmada inkább lemondana egy hónapra a tévénézésről, de az internet-hozzáférést nem tudná nélkülözni. Olyan, mint a levegő, láthatatlanul teszi a dolgát, optimális esetben gyors, mindig rendelkezésünkre áll, folyamatosan…..
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
Scipovicsné 2015.08.26 07:50:08
@Scipovicsné: Szóval...
Meg kell köveznem magam és a Lurdy nőtt a szememben.
Aki nem olvasta volna az elején a hozzászólásomat: film nézhetetlenül sötét, panaszkönyv, 4 hónapja semmi válasz.
Tegnap meghozta a posta a Lurdy válaszát, amiben elnézést kérnek, kivizsgálták az ügyet és tényleg valami technikai probléma volt. Ők állítólag már májusban válaszoltak, csak elveszett a postán a levél (az biztos, hogy nem a mi körzetünkben, mert a postás a szomszédom és jóba vagyok vele...).
A lényeg a lényeg: elnézést kértek és kaptam 9 db tiszteletjegyet (az esetkor 3-an voltunk).
Na kérem így kell ezt csinálni, nekik ez semmibe nem került, én meg viszem a mozi jó hírét.
Ennyi.
A BestByte is régi barátunk, ezúttal viszont a nem a disznóság a lényeg a posztban, hanem az, ahogy levélírónk végigvitte az ügyet.  Kedves Homár Blog! Szeretném megosztani veletek a happy enddel végződő kis történetem, még pedig azért, hogy bátorságot adjon azoknak az…..
Scipovicsné 2015.07.17 12:20:14
@JunkieeeBoy: A haldokló nyugaton €60-ért vesztegetik a teljesen vállalható Kindle 4-et: www.mediamarkt.at/mcs/product/_KINDLE-WIFI-4-GB-BLACK,10255,558010,1535047.html?langId=-15
Össze kell kötni a nyaralást egy kirándulással és kész.
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
Scipovicsné 2015.07.14 15:33:53