Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolti A Béka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szia! Nem is tudom, hogy kezdjem levelem. Nekem inkább segítségre van szűkségem.A legjobb barátnőmmel és velem mostanában érdekes dolgok történnek. Régebben gyakran próbáltam szellemet idézni, persze gyerek fejjel. Azonban egyszer az egyik ilyen alkalommal egy…..
Zsolti A Béka 2014.10.22 23:03:22
Szia,ritkán keresem az dalt. Álnevem va ,de rengeteget foglalkozom ezzel a tudományággal. Sajnos sok a tévhit.
menet közben egy szellem csak azért mert kevesebben idéztétek nem lesz rossz,v gonosz.
Ha csak zavar titeket,a tevékenység,akkor szerencsések vagytok,mert csak egy türelmes szellemről van szó akit vissza kell segíteni azoknak,mindenkit beleértve,akik megigézték,és komolyan is ùgy kell érezni,átszellemülten. Ha ez nem jön be,akkor nagyobb a baj. De,abban az esetben,ne hergeld olyasmivel,h kihívsz egy démonűzőt,mert nem segít,csak ront a szitun. Akkor keress meg engem. A my nicname the facebook adress. Szóval ott megkereshetsz ezen a néven.
Démonnal már volt dolgom. De könnyen el lehet vele bánni,ha rendíthetetlen a hited. Bizonyos jelek utalnak,nem szeretek sémákat használni,de a kopogóra is. Tudni kell,h a szellemvilágba is vannak különböző erejű,végzettségű szellemek. Minnél erőssebb,és tapasztaltabb,annál keményebb segítő,vagy ellenség lehet. Ez a természetétől függ. Mert léteznek a szellemeknek felsőfokù azaz eredendő lények is,akik kezdettől fogva szellemek,ők a leg erősebb,leg hatalmasabb lények. Ne kételkedj,léteznek démonok,akik csak arra várnak,h megtörjék a belső hited. De vannak angyalok is,akik csak a legvégső esetben mentenek meg,úgy,h nem is tudsz róla. Én mindkettővel voltam már kontaktusban,így tudtam a démont elűzni,mert amiben embermilliárdok hisznek,azt én....tudom. És ne akard tudni,h mi lesz a sorsa azoknak,akiknek nem lesz tiszta a szívük a végső számadáskor. Mert mások fognak rólad dönteni,olyanok,akik életed folyamán keresztezték utadat. Csak azért reagáltam a leveledre,mert az első jó pár komiból,nem láttam,h hasznos dolgot rejtene. Csak megtéveszt a ,nem akarok senkit megbántani...
Amúgy a páromra is rászállt a démon. De ez egy másik sztori. Üdv: Gyulus
Sziasztok! Fanni vagyok 14 éves. 13 éves koromban, nyáron történt az eset. Régebben is történtek furcsaságok. Eltüntek dolgok, és egy olyan helyen kerültek elő, ahol semmi sem volt, és észrevehető. Zajokat hallottam. Csoszogást, csattanást, pattogást. éjjel úgy 1:30 körül…..