Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petiie

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi ebben a meglepő, kérdezhetnék sokan a fenti kérdés hallatán, pláne mostanában, amikor világszerte mozikba került a McDonald’s történetét feldolgozó Az alapító című film. A világ legismertebb amerikai gyorsétteremlánca ugyanis rengeteg ember szemében régóta egyet jelent a gonosszal. Ha mindez…..
A SorozatWikinek adott interjút Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki többek között azt is elárulta, hogy február 2-án indul A mi kis falunk című, saját gyártású sorozatuk. Az interjúból kiderül még, hogy hiába csökken a nézettsége a legtöbb csatornának egy foci Eb alatt, az RTL-nél volt…..
A szakítás nehéz dolog, bárhogy is ér véget a párkapcsolat. Sokszor úgy érezhetjük, hogy nem tudjuk elengedni a másikat, bármennyire is akarjuk. Lehet, hogy a másiknak már új párja van, lehet, hogy felém sem néz, lehet, hogy én szakítottam, mert rengetegszer megbántott, mégsem tudom elfelejteni. Itt…..
Petiie 2016.08.17 14:48:34
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..