Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghater

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Azt mindig is tudtuk, de legalábbis titkon sejtettük, hogy mekkora szerepe is van a képszerkesztő programoknak a divat világában. Sokszor volt kérdéses, hogy hol a határ, ha retusról van szó. Nem túl mű? Hol végződik az igazi és kezdődik a korrigálás?…..
ghater 2015.01.12 11:06:25
Volt szerencsénk közelebbről is barátkozni egy eddig ismeretlen név mögé rejtőző távol-keleti vendéggel. A Honor 6 készülék járt nálunk, amiről korábban annyit tudtunk, hogy egy régi ismerős új mutációja, és hogy valami nagy gurítással igyekszik meglepni az európai…..
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
ghater 2014.05.20 08:38:59
@ténytár: Ez az első pápa, aki pár hete nyilvánosan több ezer molesztálási ügyben ítélte el a papjait.
De te nyomjad csak a buta programozott fejedből a sok kicsírázatlan faszságot.
Az Apple és a Samsung három éve kezdett bele abba a véres háborúba, amihez hasonlót előtte még talán senki nem élt át a tech világban: a harc ügyvédek tengerének ad folyamatos munkát, a két cég összesen eddig több mint 220 milliárd forintot áldozott be a pereskedésre, a…..
ghater 2014.05.20 08:31:16
@danesdzsu2: Olvasd el többször!
Az Apple is használt szabadalmakat, de előtte korrekten megegyezett azok tulajdonosával.
A koreaiak (és manapság az egész kínai iparág jellemzően) bármit felhasznál, leutánoz, lemásol, akár 1:1-ben, szemrebbenés nélkül.

Nekem egyik oldal sem szimpatikus, de abban abszolút igaza van az amiknak, hogy az ő telefonjaikat úgy ahogy van a Samsung és az LG kinézetre lemásolta, az Android pedig a felhasználói felületet nyúlta. Valószínűleg a legnagyobb gci Google megtámadását már ők sem merik bevállalni.
Emlékezzünk, mennyit szívták az IOS-hez kínált térképet -jogosan- a hibái miatt! Itt a csodálatos új Google Maps Engine fejlesztés, egy Chrome böngésző alól készült screenshot Budapestről mindennél jobban bemutatja a fantasztikus fícsöröket: THANKS FOR FAIL..
Egy réges-régi családi vita alkalmával szegény édesanyám azt találta mondani kamasz gyermekének: "Vedd tudomásul, hogy megkövetelem a tiszteletet!" Az öntudatgombóc kamasznak sem kellett több, azonnal lecsapta a magas labdát, még pedig úgy, ahogy éppen szüleitől tanulta, és azt…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
ghater 2014.05.08 12:35:40
@RespectBoy: Kösz ezt nem tudtam. Eléggé necces, nekem nem úgy tűnt mintha tréleren közlekedne.
Akkor viszont:
TRÉLEREN NEM TARTÓZKODHAT UTAS A GÉPJÁRMŰBEN A VONTATÁS IDEJE ALATT.
A 2008-ban kitört válság az európai országok legtöbbjében komoly károkat, gazdasági visszaesést eredményezett, emellett párhuzamosan felerősödtek a nacionalista és az EU-t elutasító szólamok, a populizmus, a nemzeti radikalizmus és a szélsőséges nézetek sok országban teret…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
A parlamenti választás előtti egy hétbe belesűrűsödött mindaz, amiről Magyarország 25 évvel a sorsfordító 1989 után szól, és amiről akkor azt reméltük, örökre vége lesz. Vasárnap megint győzött a Nemzeti Csak, legközelebb négy év múlva lehet próbálkozni. Mong Attila…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
252,454 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott Simone Origone  a gyorsasági síelés ötszörös világbajnoka a franciaországi Chabriere síterepen. Hétfői teljesítményével Origone egy km/órával szárnyalta túl saját csúcsát, melyet 2006-ban állított fel.  A…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Az OECD most megjelent Society at a Glance kiadványa kifejezetten borús képet fest Magyarországról. Ebből a nemzetközi összehasonlító értékelésből is az derül ki, hogy hazánk lecsúszóban van a közép-kelet-európai régióhoz képest.  A felmérés szerint a 2006/2007-es…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
A Városliget tervezett nagyarányú fejlesztésének részeként bezárják és elbontják a Petőfi Csarnokot. Ezzel a nyolcvanas évek építészetének egy kultikus, sokak emlékeiben élő épülete lesz oda. Ám a történet koránt sem az 1980-as években kezdődik! Az egykori Iparcsarnok…..
Sportkormány, pótféklámpa, sportlégszűrő, xenon? Akár ezekért is ugorhat a műszakid. A rendőrök már akcióznak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lilu, lezser elegante fakó rózsaszín naciban, magassarkúban és egy menő szürke ujjatlanban, leengedett, kivasalt aranyhajjal köszönt és darálja is a golgotává leminősített villa nulla izgalomfaktoros eseményeit. Egy szarrá visszhangeffektezett szépen szóló gitártémára…..
Tények és elméletek, csak a miheztartás végett. Szándékosan ugrasztották ki a nyulat a bokorból? Beáldozták Ricciardo pontjait? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ghater 2014.03.19 11:37:55
vékony lányok Lucia 2014.03.17 07:00:00
 ..
ghater 2014.03.18 14:03:14
@Keménytökü: csak a kisfarkú melegeknek jön be a borosta.