Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tulipánfa I.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokfélét mondtak már az ellenzékre általánosságban az elmúlt 6 évben. Azonban egyetlen párt nem szolgált és szolgál rá az általánosító jelzőre! Ez   a csoportosulás és vezetője  többet tesz Orbán bukásáért mint az összes ellenzéki párt együtt még ha nem is hallatszik a hangjuk.Ez egy látszólag…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Tulipánfa I. 2015.10.14 22:51:19
„Addig jó nekünk, amíg Kádár él!” – volt általános vélekedés gyermekkoromban. És valóban: a társadalom többsége így is gondolta. Sőt, mi több, ma is sokan úgy tekintenek a korszakra, mint egy régi, boldog békeidőre. Kádár és rendszere a lelkeket alakította át és…..
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Tulipánfa I. 2014.04.17 23:32:59
@Bogyó 2: Örülök hozzászólásainak. Egyetértek az értékeléssel.
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Vári György:…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Gazda Albert:…..
Tulipánfa I. 2014.04.02 16:37:46
@tevevanegypupu: Megállapítása nagyon határozottnak tűnik, de a két ember tetteik alapján szerintem ellenkezőleg ítélhető meg. Elég csak Orbán pályamódosításait, illetve az elvei változtatásait követni ugyanazokban a témakörökben.
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Lánczi András:…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Körmendy…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Kardos…..
Tulipánfa I. 2014.03.31 23:35:47
@freehckr: Milyen minőséget képvisel az az "ember", aki egy ilyen mondatot le tud írni? Lehet ez a gazember kategória?
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat sorban közöljük. * Stumpf András: Négy…..
A Kossuth téri fakivágások arroganciáját teljes valójában éppen a jogellenességet megállapító határozat mutatja meg. Ez a kisember tehetetlensége: akkor adnak igazat neki, amikor az igazával kitörölheti a fenekét. A tér átadásával egy időben rendre derülnek ki az…..
Tulipánfa I. 2014.03.23 19:52:28
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Nagyon egyetértünk. A gátlástalan erőszak felháborító. Ide vezet, ha a korlátokat a haverok alkotják.
Teljesen le vagyunk nyűgözve az egymást érő, Bissau-Guineától Panamán és a Közép-afrikai Köztársaságon át Uruguayig gyűrűző számla- és útlevélbotrányoktól.  Micsoda fifikás kozmopolitizmus húzódik meg a jól ismert, háztáji szoci arcok mögött! Politikai krimit,…..
Az új kampányszabályozás gyakorlatilag teljesen kitiltotta a kereskedelmi televíziókból és rádiókból a politikai hirdetéseket kampányidőszakban. Az egyes csatornák ingyenesen közzétehetnének ugyan hirdetéseket – minden országos lista számára egyenlő időben –, ehhez…..
A manapság az Oroszország, az orosz befolyás ellen megafonokkal és kurucos kardcsörtetéssel támadó Összefogás nagy visszatérője, Gyurcsány Ferenc a maga részéről 2008-2009-ben lazán összerúgta a port az EU-val a Nabucco versus Déli Áramlat ügyében, melyről praktikusan csak…..
Tulipánfa I. 2014.03.05 15:49:51
@vantaan2: Nagyon értékelem a véleményét, fején találta a szöget. Jó olvasni azt, mikor nem csak gyűlölködve poénkodnak, köpködnek, hanem helyére teszik a dolgot.
A témához talán még az is hozzátartozik, hogy szakértők szerint az egész üzlet kb. tíz év múlva lenne aktuális egészen más technikai és anyagi feltételek mellett.
A gázvezeték, és a Paks története egyáltalán nem hasonlítható össze.