Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HanSoloo

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24.hu két újságírója, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor nyilvános posztban akasztaná a jobboldaliakat. Vajon mikor válik meg a 24.hu szerkesztősége az újságíróktól?..
A liberálisokat nem zavarja, ha milliós kártérítést kell fizetnie a magyar államnak bangladesi állampolgároknak azért, hogy nem engedjük be őket az országunkba. Így van ezzel az ex-SZDSZ-es Tóth Csaba is, aki az Echo TV heti vitaműsorában hangoztatta büszkén ebbéli álláspontját...
A mindenkori baloldali álláspont szerint „csináld az ellenkezőjét annak, amit a Fidesz csinál, és építs erre politikát”. A 2024-es budapesti olimpia kapcsán a baloldali pártok ismét bebizonyították, hogy képesek mindennel és mindenkivel szembefordulni, ha önös érdekeik azt kívánják. Még saját…..
Jól emlékszem, amikor 1992-ben először hallottam Freddie Mercury és Montserrat Caballé Barcelona című számát. Monumentális, ünnepélyes dal, amely a mai napig meghatározza első olimpiai élményemet. Emlékszem Egerszegi Krisztinára és Darnyi Tamásra is, meg arra, hogy mennyire lekötött az olimpia már…..
Ahogy azt a sajtósmodor mostanság löki, valósággal felrobbant az internet szombat este a hírtől: Kálmán Olga a Hír TV-nél grimaszol tovább. Bár a dolog anyagi része is izgis, – miszerint van az a pénz, amitől korpásodik –, azért ez a csatornaváltás csak az Ardenneki…..
Mindössze egy napot kellett várni, hogy kibújjon a szög a zsákból Schiffer lemondásának ügyében. Szél Bernadett ma reggel már az Indexen parádézott, és szomorú kutyaszemekkel megpróbálta elhitetni mindenkivel, hogy mennyire sajnálja a társelnök lemondását. Értjük, hogy ezek a mondatok mit is…..
A szilveszter éjszakai erőszakoskodások ügyében már több mint száz nő tett feljelentést, többeket kiraboltak. Kölnben elszabadult a pokol, az eset után a kölni főpolgármester asszony többek között arra jutott, hogy nőknek kellene magatartási szabályokat előírni. A világ hivatalosan is a feje…..
Egy hete a TEK-es akciók körül forog a világ. Kedvenc libsi újságíróink megint hatalmas hibát vétettek, de mindez nem akadályoz meg minket abban, hogy elmagyarázzuk, miért is ez az újságírófajta a legkártékonyabb ezen a világon. Először is tisztázzuk: az Index-444-HVG…..
A november 13-ai párizsi terrortámadások után nagyot fordult a világ. A bevándorláspárti libsik most éppen azt próbálják megetetni az egyszerű állampolgárral, hogy bűnözők mindenhol vannak a világon, figyelmen kívül hagyva a – minimum árulkodónak mondható –…..
Rendhagyó poszttal jelentkezünk, de egyszerűen nem tudunk elmenni ezek mellett a Star Wars poszterek mellett. Scott Park, aki már néhány Mad Max plakátot is megálmodott korábban, most a Star Wars trilógia járgányait vette elő. TIE Fighter, AT-AT, X-Wing, minden van, ami szem-szájnak…..
A Charlie Hebdo szatirikus szennylap most épp a megfulladt szír kisfiún élcelődik. Abba talán nem is érdemes belemenni, hogy a lap karikaturistái mennyire nem érzik, hogy hol a határ – ezen már jócskán túl vagyunk. Mindenesetre érdekes körülmény, hogy az akkori jesuischarliezós…..
Mindenki hallott már Wilhelm Fruzsina történetéről, és nincs olyan jóérzésű ember, akinek ne facsarodott volna össze a szíve, amikor azt olvasta, Fruzsina ügyéről döntöttek: nem maradhat Svédországban, a családjával. Édesanyja 2007-ben öngyilkos lett, édesapja 2011-ben…..
Úgy tűnik, Európa tudatosan vágyik a süllyesztőbe. Ez látszik legalábbis európai vezetőink nyilatkozataiból, akik nem hogy egy épkézláb megoldási javaslattal rukkolnának elő, de minden épeszű kezdeményezést megpróbálnak a gyökerénél fogva kiirtani. Elég csak az olasz…..
A svéd multikulti újabb szintet lépett: ingyenes buszbérletet kapnak a svédországi bevándorlók. Azt egyelőre nem tudni, hogy a bécsi példát követve a Kalmarban élő menekülteknek is Conchita Wurst hangja alapján kell-e majd a tömegközlekedési eszközökön tájékozódniuk. Ha ez…..
Logikai bukfencek sorozatát produkálta Kunhalmi Ágnes az Egyenes beszédben. Na nem mintha érdekelne már bárkit ezen a bolygón, hogy mit mondanak a szocialisták, különösen a bevándorlás kérdésében, de ez az interjú annyira szürreális volt, hogy nem tudunk róla nem megemlékezni.…..
Csodálatos interjú jelent meg a csütörtöki 168 órában a Csonka Fruzsinával, a „diáktüntetések arcával”. A válaszokban minden benne van, ami miatt meg kellett volna szüntetni a nemzetközi tanulmányok szakot, sőt, az egész TÁTK-t, úgy, ahogy van.   Összeszedtük, melyek…..
Nem állunk meg a valóságshow-k cafatokra szedésével. Már csak azért sem, mert úgy tűnik, rengetegen gondolják az ott szereplőkről: „felőlem mindegyik nyugodtan megdögölhet”. Ez pedig nem biztos, hogy a megfelelő gondolat, ugyanis bizonyított, hogy ezek a szerencsétlen hülyék…..
Teljes csendben ért véget a Való Világ hetedik szériája. Persze a trágárság, a részegség, és az egy főre jutó dugások száma minden eddigi Való Világot felülmúlt, ami részben érthető is, hiszen a csatorna – annak is Romániába, később Luxemburgba menekült kistestvére -…..
„El tudjuk ezt képzelni kedves olvasó? Vajon hányan vagyunk, akik tüntetnének azért, hogy egy hónapig kemény fizikai munkát végezzünk főállásban negyvenvalahány ezer forintért?”  Hogy egyszerű legyek: igen, el, és kurva sokan.  Tiszavasváriban szerdán spontán…..
A „legátszabottabb” választási körzetben nyert a veszprémi független. WTF! Akkor most mégis csak megfelel az új választási rendszer? A veszprémi időközi választás, nincs mit tenni, elúszott. Ennek tanulságait, illetve okait korábban már kielemeztük itt. A…..
Spíler Nullszaldó Köztársaság 2015.02.13 08:55:00
Nyolcvanezer forintos hetijegy, tizennyolcezres napijegy, hétszáz forintos sör, kb. félmillió ember, na meg Európa legjobb fesztiválja. Ez alapján azt gondolhatnánk - ha már egy kisebb vagyont kell elkölteni néhány nap bulizásért -, hogy ez az egész a már csak harmincasok körében…..
Már épp szomorkodtunk, amiért nem aratott akkora sikert Baló György hétfőn induló új műsora, de ez valószínűleg csak az előzetesen túl nagy lelkesedésünknek köszönhető. Azóta mi is lejjebb adtunk picit, és úgy tűnik, az RTL Klub is tanult a hibáiból. Azért kedden már a…..
A baloldal szenvedéstörténetének újabb állomása három választás és - a számukra - totális lebőgés után minket sem nagyon tud már lázba hozni. Ráadásul a humorunk sem a régi már. A vasárnapi történések a világ demokratikusabb oldalán mégis elérték az…..
Spíler Dühös emberek pártja 2014.03.25 11:12:30
Összenő, ami összetartozik – többen így kommentálták az utolsó közvélemény-kutatási eredményeket, amelyek a Jobbik egyértelmű erősödéséről számolnak be. És bizonyos mértékig igazuk van, mert miközben az Összefogás/Kormányváltás támogatottsága esett, a bizonytalanok…..
Folytatjuk a sort. Találtunk még érdekes és értékes tartalmakat a Zuschlag János által írottakban. Íme a második rész. „Gyurcsány időnként pszichopata módon tud viselkedni. A saját hazugságait nem hiszi el, viszont nagyon jól elő tudja őket adni.” (93. oldal) „Amikor…..