Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SerialKillah

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
végre egy jó párt... ..
SerialKillah 2013.01.28 12:35:56
@wmiki: te szerencsetlen fasz, a huseves nem ideologia, hanem biologia, de te ahoz hulye vagy mint az az "emberszabásúak növényevők" kijelentesedbol teljesen vilagos.
az emlosok barmelyikerol (igy az emberrol is) a fogazata alapjan egyertelmuen meg lehet allapitani hogy milyen taplalkozasi szokasai alakultak ki a tobbmillio eves evolucio soran. ebbol egyertelmuen kiderul, hogy mi (nem te) emberek, mindenevok vagyunk.
Subba Critical Mass 2012.04.23 10:20:27
SerialKillah 2012.04.23 14:03:06
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
SerialKillah 2012.04.09 18:47:49
@Jaffar: ha szerinted a szlovakiai vagy a veszpremi eset es a cikkben leirtak kozott csak egy apro kulonbseg van, akkor te egy idiota vagy. szerintem te egy olyan videki vagy aki kulombnek hiszi magat a tobbi videkinel csak azert mert nagyobb varosba koltozott, de ne amitsd magad, a magadfajta csak lefele sullyed koltozzon barhova
A Blikk információja szerint "a pénz miatt szakított az álompár! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért az egyik jól kereső magyar futballista és ismert barátnője közötti románc, amelyről szinte mindenki beszélt az országban." A lap szándékosan nem nevezi…..
SerialKillah 2012.03.17 11:30:51
@magyar vagyok gatyába fingok: ajokurvaanyadteszar
SerialKillah 2012.03.17 11:42:34
@magyar vagyok gatyába fingok: "Identitásfosztott lelki jobbágy, úgy vagy itthon, hogy gyötör, a honvágy"
Subba Subba panaszláda: Kolosy 2012.03.07 12:15:28
Helyszín; Kolosy Tér. 2011 Őszén felbontották a nagy részét végre, gondoltam magamban. Végre megoldják a parkolási problémát és megépítik rendesen a teret, hogy mindenki számára élhetőbb legyen. Tévedtem! Mint azt már megszoktuk itthon, ismét beigazolódott, hogy egy út vagy…..
 ..
SerialKillah 2012.02.27 08:50:28
@i.diot: gondolom (a nevedbol kiindulva) te egy idiota milan drukker vagy. marpedig egy ilyen szajjabol igencsak hiteltelen "bundas juve jatek"-oskifejezes. es gondolom nem lattad mexes es muntari szandekos uteset sem ami piros lapot ert volna.
velemnyem szerint a biro volt szar de nagyon. mindket oldalra sorsdonto tevedesei voltak.
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
SerialKillah 2012.01.22 17:21:51
@trolololol: ugy latom te vagy itt a beepitett megmondo faszfej a kormany altal szponzoralva. de ha mar a kormanyod megoldotta a nyerogepfuggoseg problemajat akkor itt az ideje betiltani a kesek gyartasat es hasznalatat akkor nem lesznek keselesek sem. meg el kell kobozni az osszes autot motort es kerekpart es maris megszunnek a kozlekedesi balesetek. ez kell nektet viktorianusoknak, egy diktator aki megmondja mindig mit, mikor, es hogy csinaljatok mert egyedul keptelenek vagytok donteseket hozni, ugyanis a korosan alulfejlett agyatok keptelen felfogni a korulottetek zajlo dolgokat.
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
SerialKillah 2011.06.05 11:51:28
@I.C.ram: ugy latom neked sem sikerult megerteni a lenyeget, de ne add fel, meg 2x-3x elovasod es talan meg lesz :D
SerialKillah 2011.06.05 12:01:32
@I.C.ram: akkor visszaszivtam :)
SerialKillah 2011.06.06 12:29:48
@Mityu: ha ertetted a lenyeget akkor miert lovagolsz 1000ft-on? a trollkodas pedig azt jelenti hogy faszsagokat irogatsz masok bosszantasara, nalam pedig celba talaltal, mert az olyan idiota aki ebben az esetben 1000ft-on lovagol az rettentoen idegesit.
A Csillag születik szombati döntőjébe beletenyerelt a politika, és lehet, hogy még a végeredménybe is beleszólt. Nem, nem Nagy Sanyi alekoszos utalással tarkított, kacifántosan óvatos szociál-makroökonómiai helyzetértékelésére gondolok, mely szerint ...ha az országunkban is ilyen összetartozás…..
SerialKillah 2011.06.06 11:59:37
@Fedor: Ruzsa Magdi is elvallat mindent amig szerzodese vot a csatornaval, miutan lejart mar szabhat o is felteteleket, de lassuk be azota hatterbe is szorult.
a szavazatok musor kozbeni alakulasarol meg rajzolj grafikont magadnak, kb. annyi koze lesz a valosaghoz mint amit az eretelklub nyilvanossagra hozna.
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
SerialKillah 2011.05.27 15:00:13
@Trebitsch: magyarorszagon szerintem elenyeszo azok szama akiknek 20-30 evre elore biztos jovedelmuk van (lehet hogy en vagyok nagyon pesszimista de +- 5 elteressel 5-re tippelnek)
SerialKillah 2011.05.27 15:05:27
@Trebitsch: jogos
A hétfői posztunk kapcsán a feltett kérdéseinkre megjött a NIF válasza: "Véleményünk szerint a két kiválasztott beruházás a horvátországi Križevci – Koprivnica vonal, illetve és a Devecser-Kolontár vonalszakasz káresemény utáni felújításának összehasonlítása…..
SerialKillah 2011.05.27 13:31:02
@Wendiii: simicska miatt
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
SerialKillah 2011.05.06 20:23:22
@Judit:: szerintem te egy besavanyodott baszatlan picsa lehetsz, ak meg hirbol sem ismeri azt a kifejezest hogy emberseg. es amiben te felnottel az nem kapitalizmus csak annak csufoljak. gondolom van valami teljesen piackeptelen diplomad amivel palyakezdokent hosszu honapokig nem talaltal munkat, majd bekerultel egy multihoz ahol a beosztasod lofaszt sem er, de arra pont eleg, hogy megkeseritsd egy par beosztottad eletet, akikre elted sikertelensegenek okozojakent tekintesz.
dolgoztam mar egy par valoban kapitalista orszagban es az altalad kepviselt mentalitassal magyarorszagon kivul a N.Y.-i ortodox zsidoknal talalkoztam.
Eléggé meghízott a börtönkoszton és még mindig nagy a dumája, de valahogy már nem tudtam röhögni. (HírTV, kapd be a faszom 2011-ben a Media Playereddel!) ..
SerialKillah 2011.05.05 13:55:48
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
SerialKillah 2011.05.02 17:56:02
@lecsekkoltam: ezert alltalanos a ciganygyulolet. mert teged es engem lopnak meg, vernek meg, fenyegetnek es ezt a lakossag erzi. az ugynevezett fehergalleros bunozok arctalanok, a lakossag 99%-a nem talalkozik szemelyesen ilyennel, az atlagembernek a kozbiztonsag a mindennapokat jelenti, a kis kertecskejet, a kis megtakaritott penzet, a hazat, a termenyet, es a testi epseget. es akik ezt veszelyeztetik azokat nem szereti es megprobalja kirekeszteni.
SerialKillah 2011.05.02 17:58:54
@frikazojd: a cigany szo a roma magyar megfeleloje, nem viselkedest, hanem egy nepcsoportot takar
SerialKillah 2011.05.02 18:03:52
@lecsekkoltam: N.Y.-ban nem, mert ott is szigoruak a fegyvertartasi szabalyok (az usa-hoz kepest) de a deli allamokban (Tennesi, Luisiana..stb. ahol mellesleg eleg magas, ha nem a legmagasabb a feketek aranya) jelen vannak a mindennapokban es ott van elesloveszet is amire tudomasom szerint meg nem volt pelda magyarorszagon.
Természetfilmes blog Nézőszám 2011.04.30 17:28:00
UPDATE: az első tíz napban 3805-en látták a filmet. Vicces (vagy szomorú inkább?), hogy ha ez így megy tovább, akkor napokon belül a Vad Magyarországnak lesz az idei évben bemutatott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszáma. Más most a második (harmadik helyen 2356 nézővel…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
SerialKillah 2011.04.27 16:28:47
@semmizse: ahhoz kell a masik fel pozitiv hozzaallasa is hogy eredmeny szulessen ilyen kenyes kerdesekben. de a felzarkoztatasukra eredmenytelenul elkoltott tizmilliardok amibol a ciganyvezetok luxus hetkoznapjait finanszirozta az adofizeto allampolgar, sokak szemet csipi! en borsodban elek, van sok cigany ismerosom, haverom. az egyik kozuluk ugy nott fel, hogy apja, anyja ki-be jartak a bortonbe. 17 eves koraig egy koszos kis putris ciganygyerek volt aki mindig figyelt az orakon az iskolaban. lett egy szakmaja, elkezdett dolgozni,elkoltozott otthonrol alberletbe, kozben leerettsegizett. most csaldot nevel teljesen normalis korulmenyek kozott, omondta egyszer: "higyjetk el, nem minden cigany hazug, koszos, es torvenyszego, csak a 95%-uk."
A brit Telegraph borkritikusa, Victoria Moore frontális támadást intézett a Manchester United borvirágos ábrázatú menedzsere ellen, miután az egy olasz lapnak nyilatkozva elárulta, hogy milyen borokat kedvel. Sir Alex Ferguson bor iránti rajongása először 2005-ben lett bulvárhír,…..
SerialKillah 2011.04.16 12:12:59
@stikasz_1: attol hogy szorelekszfergusszon hatalmas eredmenyeket ert el a fociban, meg lehet szar sznob borokban (bar ez is eredmeny egy alkoholistatol, de ez is csak penztarca kerdese), es ez a no csak ennyit mondott. es igen, ha 20 ev mulva beszelgetnek emberek a focirol akkor sir-t valoszinuleg oriasi szaktekintejkent fogjak emlegetni, viszont ha boraszok beszelgetnek akkor nekik csak egy sznob alkoholista lesz aki felvasarolta a legdragabb borokat legyen az barmi, mikozben Victoria Moore-ra szakerto kent fognak emlekezni.
SerialKillah 2011.04.16 20:14:00
@"the dragon": ha figyelmesen elolvasod a cikket akkor arrol szol hogy alexbacsi nyilatkozta, hogy mit szokott inni, amire egy borszakerto meg a felsorolt borokbol elmondta, hogy mekkora sznob.
sem a cikk sem senki mas nem allitotta hogy ismertebb ember lenne a borszakerto mint az oreg alkesz. es valoszinuleg ha Ferguson latna focizni Victoriat, biztos le "botlabu"-zna, mert az. Alex meg egy sznob alkesz.
Subba Napom 2011.04.15 14:13:48
szólj hozzá: Narkolepszia..
SerialKillah 2011.04.15 17:51:20
 ..
SerialKillah 2011.04.05 10:46:11
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
SerialKillah 2011.03.22 22:55:45
@bogancs: az "okostojgli" nevvalasztasaban viszont nagyon igzaza van :)
SerialKillah 2011.03.22 23:07:54
@Tíz:59: senki nem kenyszeritett senkit hogy hitelt vegyen fel, sot meg csak azt sem igerte senki, hogy 140Ft marad a CHF. ettol fuggetlenu a kurva anyjukat a bankoknak
SerialKillah 2011.03.22 23:37:55
@Bambano: elmeletben megy nekik, csak nem szeretnek kiprobalni a gyakorlatban mert akar a terduket is lehorzsolhatjak :)
1994-ben a mai napon jelent meg a Far Beyond Driven a Panterától, ami az amerikai Billboard 200 első helyén debütált, és szintén első helyen az Australian Chartson. Sírok...
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Az illegális drogkereskedelem körülbelül 400 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le évente: ez az egyik legjövedelmezőbb üzletág a világon. Adómentes bevételhez juttat szervezett bűnözőket, terroristákat, szeparatista gerillacsoportokat és korrupt politikusokat. Száz évvel ezelőtt a szövetségi…..
SerialKillah 2011.03.18 10:16:20
@Slaydo:egyet kell veled ertenem, az eltereles egy faszsag en megcsinaltam. viszont te meg 2x akkora fasz vagy mert csak szajkozod a hozzad hasonlo, kabitoszer ugyben segghulye hozzanemerto szigoritasparti demagog faszkalapok sablonmondatait.