Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devilke Balla

0 bejegyzést írt és 1010 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lazio utáni győzelem után, a Parma ellen szeretne 3 ponttal gazdagodni az Öreg Hölgy.  A Stadio Ennio Tardinibe utazik a Bianconeri és szombaton, 20:30-kor feszül egymásnak hosszú idő után a két nagy múltú egyesület. A Parma megjárta a poklok poklát, hogy ismét…..
Devilke Balla 2018.08.31 11:45:10
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Devilke Balla 2017.01.10 17:00:18
@mpite: Gondolom,ha Donnarumma marad,akkor ott sem fog tobbet jatszani,mint nalunk Gigi mogott,ennyi erovel maradhatott volna nalunk is meg.
Devilke Balla 2018.06.16 23:25:22
@hellan: hat ha Lewa elmegy a Realba lessz abbol meg Benzema Juve is :D
Massimiliano Allegri nem kívánt foglalkozni a videobírós döntéssel a Torino felett aratott 2:0 arányú győzelem után. „Sorozatban negyedszer jutottunk be az elődöntőbe, és a srácok ezúttal a megfelelő hozzáállást mutatták.” - mondta a mester a mérkőzés után. „Az első…..
Devilke Balla 2018.01.04 14:08:22
@pedronegroo: Es akkor melyiket valasztanad a ketto kozul? Nyerjunk bl-t defenziv felfogassal,most,vagy inkabb ne nyerjunk meg 10 evig?
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta az Il Giornale lapnak adott hosszú interjút, amely során beszélt Leonardo Bonucci és Dani Alves távozásáról, de szó esett a klub távlati terveiről, a közelmúlt legfőbb átigazolási műveleteiről, valamint a videobíró bevezetéséről is. "Az, hogy…..
Devilke Balla 2017.11.14 00:58:32
@gomorra21: "A Juve szimbóluma az elszakadt zokni, amit Giampiero Boniperti őrzött az irodájában."

Pont azt jelenti amit mond. Szimbolum,valoszinuleg az uj cimer is egy zokni akar lenni :D
A Juventus jobb oldali védője, Stephan Lichtsteiner a hírek szerint visszautasította annak a lehetőségét, hogy a török bajnokságban szereplő Beşiktaşhoz szerződjön. A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, a svájci játékos annak ellenére döntött a maradás mellett, hogy ismételten nem került be…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta véleménye szerint a futball komoly átalakuláson megy át az elmúlt pár évtizedben, és vége a romantika időszakának. A márciusban hatvanadik életévét betöltött sportvezető a negyvenéves tapasztalatáról beszélt nemrégiben, és nem tagadta, hogy a régi idők…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Devilke Balla 2017.07.09 02:43:08
@Grinta: Del Piero ott lesz,ugyh. nekem ennyi eleg is volt,en is ott leszek :D egyebkent valogatottak kozti kispalyas torna kozelmultban visszavonult jatekosokbol roviden.
Devilke Balla 2017.08.05 23:47:01
@Kaniel Outis:

"A másik szomorú dolog, hogy a Juventus nem vonzza a nézőket, alig kíváncsiak a csapatra"

Az igazsaghoz hozza tartozik,hogy egy harmadik fel hatarozta meg a jegyek arat,amibol kesobb lejebb is vettek,szurkoloi felhaborodas utan,mert eleg dragak voltak,bar mikor en vettem mar szerintem lejjebb vettek a jegy arakat. Eleg sok Juve mezes drukker jott meccsre,sokkal tobbet lattam Tottenhameseknel. A masik dolog meg hogy a stadion felso szektoraiba nem is arultak jegyeket,mikor vettem a jegyet oda nem lehetett,azt hittem mind elfogyott mar mert eleg keson vettem,de ugy nez ki hogy nem is arultak,mert tiszta ures volt
Devilke Balla 2017.08.06 01:43:17
@Kaniel Outis: Lehet,de nem latunk bele.. Mint emlitettem,en azt hittem szinte tele lesz a stadion,ugyanis jegyvasarlasnal nem sok opcio volt,mivel a stadion 2/3-nal az volt feltuntetve,hogy not available... ezenkivul voltak meg ures helyek,nyilvan jobb helyeken 130font korul,ami azert eleg sok egy friendly meccsert. Persze lehet alapbol azert nem arultak azon jegyeket,mert ugy szamoltak eleve,hogy nem lesz megtoltve a stadion. Vagy,esetleg ugy gondoltak,hogy nagyobb erdeklodes eseten ertekesitik majd a felso szektorokba is,de akkor meg hulyeseg ugy kezdeni,hogy nem lehet oda jegyet venni.
Juventus és Alex Sandro kész elfogadni a Chelsea 70 millió eurós ajánlatát, és ezt követően a klub Matteo Darmian és Mattia De Sciglio leszerződtetésével kívánja megerősíteni a keretet. A Corriere della Sera napilap értesülései szerint az eredetileg 60 millió eurós ajánlat csábító volt, de egy 70…..
Devilke Balla 2017.06.25 23:22:38
@west30: Mekk mester Marotta :D
A Real Madrid tegnap este 2-1-es vereséget szenvedett városi riválisától a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, ám ennek ellenére 4-2-es összesítéssel mégis bejutott a sorozat június 3-án, Cardiffban megrendezésre kerülő döntőjébe, ahol a Juventus lesz az ellenfele. A Királyi Gárda mestere…..
Devilke Balla 2017.05.11 12:49:02
@Drughi Di Bianconeri: lehet hogy csak az emlekek szepulnek meg idovel,meg hogy Buffonnak volt mit csinalnia a dontoben,de az a meccs minden volt csak nem sima. 1:1nel 11es helyett kaptunk egy kontragolt,majd a vegen minden mindegy alapon bekaptuk a 3ikat is mert ki kellett tamadnunk. Nem azt mondtam akkor se,hogy siman nyerunk,de hittem benne hogy megtudjuk nyerni,es szerintem nem is alltunk oly tavol tole. Az iden lattam par real meccset,ki kell kapcsolni Ronaldot,mondjuk az egesz jatekuk szinte Marcelo meg Ramoson mulik,elkepszto amit ok hozzatesznek a meccsekhez,es hetrol hetre megmentik a real segget,foleg a bl-re igaz ez. Nem csoda,hogy Sandro nem szoritja ki ot a valogatottbol,vegig sprintel 90percet fel ala,majd meg a 115percben is kepes egy rossz labdat elerni,s benn tartani a palyan. Faradhatatlan.
A Juventus nem túl meggyőző teljesítményt nyújtva, előbb hátrányba kerülve, majd az eredményt megfordítva, végül ostoba góllal az előnyét eltékozolva játszott 2:2-es döntetlent az Atalanta otthonában a szerdal Bajnokok Ligája-elődöntő előtt. "A két gól összefoglalta a mérkőzést." - kezdte…..
Devilke Balla 2017.04.30 01:14:56
@Type-R: bezzeg ha nyertunk volna akkor azt mondja meg semmi sem dolt el,a roma 90pontot szerezhet,igy hogy botlottunk,lezarhattuk volna :D
A Juventus korábbi középpályása, a jelenleg a Bayern Münchent erősítő Arturo Vidal úgy gondolja, csapata képes lehet ledolgozni a hazai környezetben Real Madridtól elszenvedett 2-1-es vereség okozta hátrányt, továbbá a döntőben szívesen megmérkőzne egykori csapatával, a Juventusszal. A chielei…..
Devilke Balla 2017.04.14 02:38:04
@Apuleius: mennyit fordult a vilag az egy honappal ezelotti bajnokink utan,mikor a blog 70szazaleka azt hajtogatta milyen blrol almodozunk,felejtsuk el,most meg szinte mindenki azt mondja eselyesek vagyunk.. viccesek az emberek :D
A Juventus szélsője, Juan Cuadrado szerint az esetében megítélt büntető jogos volt, mivel Pepe Reina megakadályozta őt a továbbhaladásban. „Kicsit tovább juthattam volna.” - magyarázta a játékos a Sky számára. „De aztán azt éreztem, hogy Pepe Reina leterít engem, és semmit sem tehetek ez ellen.…..
Devilke Balla 2017.03.04 01:57:39
@Rikoo: @Grinta: tudtommal eladtuk vagy mifene a stadion elnevezesenek a jogat,igy csak ido kerdese,s nem Juventus Stadium lesz,legalabbis igy emlekszek. Nekem mondjuk a Delle Alpi tokeletes volt nevnek.
Devilke Balla 2017.03.04 12:09:37
@Grinta: nemtudom mire varnak,de addig jo,meg az a neve ami. Remelem ha meg lesz valtoztatva akkor is vmi fasza nevet kap,vagy legalabb normalis nevet. Egyebkent lehet ezzel is csak addig varnak amig elkeszulnek mindennel az ''uj juventus'' kapcsan,s egyszerre idozitenek mindent.
A Juventus egykori futballistája, Roberto Boninsegna szerint hibás döntés Leonardo Bonucci mellőzése, és ez sokba kerülhet a Juventusnak a Porto elleni meccsen. „Szerintem Leonardo Bonucci pénzbüntetést érdemel, de ez azért messze áll a lelátóra száműzéstől.” - nyilatkozta a Juventusszal két…..
Devilke Balla 2017.02.22 13:15:14
@hellan: Szerintem is,egy Crotone elleni pihentetessel milyen peldat mutatnank? Max azt gondolna,hogy amugyse volt sok kedve Crotone ellen jatszani,sokkal jobban at lehet ertekelni egy bl meccsrol valo kimaradast,ez inkabb butetes egy jatekos szamara,mint egy atlagos valoszinuleg sima bajnoki meccs kihagyasa.
A Real Madrid nem kívánja megújítani Isco szerződését, ezért rendkívül kérdésessé vált a játékos jövője a Santiago Bernabeu gyepén. A felek között nem zajlik tárgyalás új szerződés ügyében, mindennek az oka pedig Florentino Pérez. A Marca értesülései szerint Zidane…..
Devilke Balla 2017.02.03 16:44:30
@Apuleius: "Ha a Juventus képtelen megtartani a kulcsjátékosait, soha sem ér oda a legszűkebb elitbe, s lényegében nyíltan fel is vállalja ezt. Remélem tanult valamit Pogba esetéből Marotta"

Az a baj,hogy eddig nincs nagyon mibol tanulnia,a bajnoksagot igy is vezetjuk,kupaban allunk,bl-ben tovabb mentunk elso helyen,valoszinu a porto is meglesz,s attol hogy Pogba maradt volna meg lehet hogy ugyanolyan szart jatszottunk volna mint vele,lasd tavalyi szezon kezdet. Max lattunk volna 1-2 cselt,meg par szep lovest. Vidal is elment,megis csak hajszalon mulott a Bayern,talan mert pont o volt az aki mar a terfelunkon elfojtotta a labdakihozatalainkat,de nem ez a lenyeg. Ha csapatkent potolni tudjuk az egyeneket,megha kinlodva is,de ugyanugy be tudunk jutni a bl 4 koze. Abbol hogy kikaptunk az intertol,a milantol 2xer,vagy a genoatol,meghogy atszenvedtuk magunkat a bl csoportkoron nem kell tul nagy kovetkezteteseket levonni,ha egy erosebb ellenfellel jutunk ossze,mindig oda rakjuk magunkat,s szerintem nem sokszor vallunk szegyent.
Devilke Balla 2017.02.03 17:05:21
@Apuleius: Maradjunk annyiban,hogy esetleg abbol tanulhat,hogy mielott eladjak az egyik legjobb/piackepesebb jatekosunkat,mar be legyen biztositva a potlasa. Gondolom Te jobban benne vagy a temaban,a calciopoli elott ha erdeklodtek jatekosaink irant,ott eleve el voltak hajtva a kerok,vagy akkor meg voltunk annyira vonzoak,hogy a jatekosok sem akartak elmenni? Tavaly eladtuk Pogbat,elotte Vidalt,ugy hogy mindketten tavozni akartak,Vidalt szerintem nem tudtuk volna dragabban adni egy evvel kesobb,Pogbanak nem tudom meddig volt ervenyes szerzodese,de gondolom ot sem. Bar mai vilagban nem lehet tudni.
Devilke Balla 2017.02.03 23:46:31
@Hiribi27: "Pogba meg abban a bűngyenge menjuban is fék-nyilván nem a megfelelő poszton játszik- és a szurkerek is köpködik."

En szeretem tesomat ugratni a uniteddel meg az europa ligaval,de csendben hozza kell tenni,hogy meg ha nem is megy nekik a legjobban,csupan 5pontra vannak a 2ik helytol jelenleg,s meg mindig van hatra 15meccs,bajnokok nem lesznek,de akar bl helyre odaerhetnek. Pogba statjai egyebkent jobbak,mint amit tavaly nalunk produkalt,asszem,legalabbis az oszi idenyt nezve
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta véleményem szerint nem lesz probléma Paulo Dybala szerződéshosszabbításával, valamint a szakember beszélt klubjának fiatal olasz játékosokkal szembeni reményeiről is. Az argentin csatár a lapok beszámolói szerint több hete egyeztet a…..
Devilke Balla 2017.01.31 13:37:33
@babo0410: Nagy valoszinuseggel Del Piero maradasat koszonhetjuk a Calciopolinak is,barmennyire is a kedvenc csapata a Juve,annyira megsem volt az,hogy innen vonuljon vissza,pedig ugy lett volna az igazi. Meglehet erteni a donteset,hogy meg jatszani akart,meg kiprobalt meg egy ket kulturat,miutan itt nem maradhatott,es a szivere hallgatott anno,mikor kizartak,es ugyan csak feltetelezes marad mar orokre,de nem vagyok biztos benne,hogy maradt volna cserenek meg 1-2evet Ibra mogott. Es ezt talan o is leirta a konyveben,hogy lehet eligazolt volna,bar nem emlekszem pontosan.
A The Daily Mirror értesülései szerint a Serie A bajnoka kapcsolatba készül lépni az Arsenallal Alexis Sánchez megszerzése érdekében, és az üzletben akár Miralem Pjanić is érintett lehet. A híresztelések alapját az szolgáltatja, hogy az Öreg Hölgy eltökélt szándéka, hogy a…..
Devilke Balla 2017.01.19 19:11:03
@Juventino86: @babo0410: Attol hogy senki nem jatszik az olasz ligaban 4-2-3-1-et,az miert zarna ki hogy ataljunk ra? Megjegyzem,nekem sem a kedvencem,mert mostanaban divat lett ez a variacio,de egyszer vki csak elkezdte,ugy hogy elotte sehol sem hasznaltak,mitol nem lehetne itt ezt jatszani? Sajat stadionja sem volt senkinek olasz ligaban elotte,megis epitettunk egyet.
A Juventus tegnap ünnepélyes keretek között mutatta be a klub új logóját, amely nyártól az eddig megszokott, hagyományos címert váltja majd fel a játékosok mezén is. A torinói klub elnöke, Andrea Agnelli új korszakot jelentet be a Juventus életében, s az új címer, amely J betűt formáz, s egyben…..
Az Empoli elleni győzelmet. valamint a válogatott szünetet követően, a Juventus hazai pályán fogadja az Udinese együttesét, amely a bajnoki tabella tizenhatodik helyén állva látogat a Juventus Stadiumba. A Juventus keretéből sérülés miatt kimaradt Kwadwo Asamoah, Daniele Rugani és…..
Devilke Balla 2016.10.15 17:43:18
@Forza Juve: most neztem egy videot Keanrol,eleg Inzaghis golokat rugott :D
A közelmúlt pletykái szerint a Juventus egyik legfőbb célpontja a Real Madrid játékosa, Isco lehet, akinek mindeddig nem sikerült állandó helyet szereznie a nem túl fényes szezont futó spanyol sztárklubnál. Most megszólalt az ügyben a pillanatnyilag hazája válogatottjával…..
Devilke Balla 2016.03.29 20:14:56
@bianconeri83: mondjuk azt nem is bánnám :D
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus továbbra is keresi a megnyugtató megoldást Álvaro Morata ügyében, s azt tervezi, hogy kifizeti azt a várható nyereséget a Real Madridnak, amelyet a spanyol klub a támadó visszavásárlásától és továbbértékesítésétől remél. A…..
Devilke Balla 2016.03.29 13:06:31
@Watakuki: csesszé rá,az a lényeg,hogy a Sevilla ellen kihagyta a helyzeteit,40év mulva is ezt fogják felhozni ellene a blogon.
Devilke Balla 2016.03.29 20:08:40
@Shankin: Ahogy Tevez is hagyott ki olyan helyzeteket,hogy a fejemet fogtam,nála mégse szólt senki egy árva szót se.
Simone Zaza ügynöke szerint "nincs mit tisztázni" a Chelsea érdeklődésével kapcsolatban, ennek ellenére nem zárta ki ügyfele nyári távozásának lehetőségét. A tar támadó tavaly nyáron csatlakozott a Bianconerihez a Sassuolo csapatától távozva, azonban eddig csupán négy…..
A Torino elleni 4:1-es diadallal megszakadt Gigi Buffon fantasztikus sorozata, tíz kapott gól nélküli bajnoki mérkőzés után, az ellenfél ismét bevette a Juventus kapuját, azonban a zebramezesek klasszisa így is új olasz ligarekordot állított be, mert szigorú őrizete alatt 973 percen keresztül…..
Devilke Balla 2016.03.21 12:36:32
@pedronegroo: "Ez már verselemzés kategória, hogy mire gondolhatott a "költő"???"

A koltok sem gondoltak semmire,csak jól be voltak szívva,mikor irták a verseket,szegény gyerekeket meg azóta ezzel csesztetik,hogy mire gondolhatott a kolto... Ahogy lehet hogy Gigi is bepálinkázott kicsit a rekord után,aztán írt ilyen szép gondolatokat :D
Torinói városi rangadó, vagyis rendkívül nehéz mérkőzés vár a Juventusra. Nem csupán azért, mert a torinói városi rangadók mindig kemény küzdelmet hoznak, s nem is csak azért, mert a Juventus több kulcsjátékosát, így Marchisiót és Chiellinit is nélkülözni kényszerül. Az…..
Devilke Balla 2016.03.20 17:07:08
@hellan: @danimester1: Fuckoffolt,azért kapta a pirosat,látni lehetett a lassitásnál :)
Devilke Balla 2016.03.21 11:07:33
@Juveboy92: a kép mondjuk elég csalóka,video jobb lenne
Devilke Balla 2016.03.21 12:32:49
@Juveboy92: így már más,mondjuk sajnos a labda irányt sem változtatott,meg a sebbességébol sem nagyon vesztett,igy ember legyen a talpán aki éloben ezt észreveszi méterekrol.
Massimiliano Allegri szerint csapata túlságosan visszahúzódott, amikor a Bayern München ellen vezetést szerzett, és a mérkőzés utáni nyilatkozatában a meccsen hozott döntéseit is megindokolta. „Kár, hogy ilyen teljesítményt követően kiesünk egy Bayern München ellen, amely…..
Devilke Balla 2016.03.17 15:10:23
@pedronegroo: Te inkább a "leszopomcontettovig" odlalt erosited,igaz?
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..