Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artorias of the Abyss

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas felháborodást kavart ország és európaszerte a magyar kormány által indított bevándorlásügyi nemzeti konzultáció. A legtöbb kritika a manipulatív kérdéssort és az offenzív plakátkampányt érte.  Most összegyűjtöttünk néhány bevándorlás-ellenes kampányt,…..
Artorias of the Abyss 2015.07.31 14:28:39
@♔batyu♔: Azt tudom, hogy most mennyire rossz a helyzet, csak az érdekelne, hogy mióta ilyen rossz? Mert ha már régóta ennyien jönnek, akkor csak hisztikeltés, ha most kezdődött akkor pedig volt valami ami ezt kiváltotta? Mert azt tudom, hogy Angliában régóta rossz a helyzet, amikor pedig Dublinban éltem (6 évvel ezelőtt) akkor láttam is a sok kéregető román cigányt az utcákon, és minden második ember arab volt, de Magyarországon eddig nem vettem észre ilyen fokú problémákat, sőt bele se gondoltam, hogy bárki is ide akarna jönni, maximum azért, hogy továbmehessen gazdagabb országokba, de akkor meg ugye nem sokáig marad itt csak amíg átutazik.
Artorias of the Abyss 2015.07.31 15:24:21
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azt hittem az azért kijött a szövegkörnyezetből, hogy azt írtam le, hogy a plakátkampány előtt mi élt bennem erről, és ez nem volt érv semmi mellett/ellen.
Emberemlékezet óta zajlik a csata és a szájkarate az asztali számítógépek és a játékkonzolok felhasználói között, a téma annyira megosztó, hogy a vásárlók egyszerűen képtelenek közös nevezőre jutni, de a játékfejlesztők is egymás torkának ugranak időnként. Újra és…..
Artorias of the Abyss 2015.03.17 17:07:12
@BitPork: Ha te úgy akarsz összeválogatni PC-t, hogy az 4-5 évig bírja, akkor már annyit költöttél rá, hogy nem csak ,hogy a jelenlegi, de a valószínüleg leghamarabb 5 év múlva megjelenő új konzolgenerációt is ki tudnád fizetni az árából. Nekem a 2 éve 120 ezerért vásárolt PC-m nem tudja futtatni a legújabb játékokat, és a bővítése közel annyiba kerülne mint amennyiért most lehet kapni egy ps4-et. Inkább meg is vettem azt, az is jó lesz 4-5 évig. (Ps3 9 éve van, és mostanában kezdenek megjelenni olyan játékok amik már nem készülnek el rá)
Rengeteg játék, két mozifilm, és egy óriási sikerstory. Ez a Tomb Raider, avagy Lara Croft története. Az első játék 1996 október 25-én jelent meg a Core Design fejlesztőstúdió jóvoltából, ami rögtön hatalmas sikereket ért el a játékosok körében, hála a karakternek és a 3D-s kivitelezésnek. Bár…..
Sorozatunk nyitórészében a Coca Colát és a Pepsit eresztettük egymásnak és némi huzavona után azt is kiderítettük, melyiket bírjátok jobban. Sokkal jobban! Most folytatjuk a megosztó kérdések prezentációját, ezúttal a gyorséttermek világába kalauzolunk el benneteket. Ha…..
„Próbaüzem. Gépzaj. Majd meglátjuk mi lesz. Ne tessenek aggódni, korrigálunk.” Hát, korrigáltak. Gratulálok…. Mi, pedig sokan, a mégsem fizetőssé nyilvánított útszakaszok miatt Karácsony után legatyásodva matricát vásárlók, igenis, baromi gyorsan kérjük vissza a…..
Artorias of the Abyss 2015.01.23 12:40:43
@ex-dr. vuk: A demagógia illik a poszthoz. Akit földhöz vág 5000 Ft, az ne járjon autóval.
"A leadózott, tisztességgel megkeresett jövedelmünk nem elhanyagolható részét." Na ha ez a mondat például nem demagógnak lett szánva, és tényleg ennyire nagy része a jövedelmének 5000 Ft, akkor hogy a fenébe tud egyáltalán benzint venni az autóba? Igen borzasztó dolog, hogy ilyen hirtelen bevezettek valamit, átgondolatlanul, nekem is meg kellett venni egy eddig nem fizetős út miatt az éveset, de azért ennyire ne mártírkodjunk már. Ha emiatt az 5000 ft miatt most nem tudja etetni a gyerekeit, akkor szóljon, és utalok neki 5000-et...
Artorias of the Abyss 2015.01.23 12:55:25
@ex-dr. vuk: Persze, hogy felháborító, én a lelki nyugalmam érdekében már próbálom viccnek felfogni az egészet. Egyedül az éltet, hogy pár év és én is külső szemlélőként fogom nézni ezeket az agymenéseket.
A svéd hatóságok szerint ez lesz szerzői jogsértésekkel kapcsolatos eddigi legnagyobb per. A vádlott több mint 2200, főleg hollywoodi film szerzői jogát sértette meg, amivel egyenként akár 2,7 millió dolláros kárt is okozhatott. Az Antipiratbyrån nevű szerzői jogsértések…..
Artorias of the Abyss 2014.11.26 17:58:02
@mojoking77: Milyen online filmekre gondolsz? Magyarországon VPN nélkül hozzáférhetőt mondj,és olyat nem ér ami speciális feltételekhez kötött (digitális UPC előfizetés, HBO előfizetés stb.)
Én legalábbis nem tudok betelni a zabkásával. Egy cseppnyi fantáziával művészi és gasztronómiai remekeket lehet belőle alkotni, egészséges (gyúrós/diétás ha úgy akarom) és finom. Amúgy nem terveztem zabkása receptet kirakni (mert ebben nem én vagyok a májer), de annyira…..
slapajblog Képet lopni nem bűn? 2014.10.06 13:56:00
Lopják a fotóimat. Nem az első eset, amikor az általam készített nyers fotómmal találkozom a világhálón. Jó, néha ügyesen körbevágja a felhasználó. Ettől még az általam készített képet használja fel. Engedélyt nem kért, a forrást nem jelölte meg. Akár büszke is…..
A kis alapterülettel rendelkező lakások minden négyzetméterét maximálisan ki kell használni. Számos trükköt vethetünk be, ezek egyike, hogy többfunkciós, illetve összecsukható bútorokat választunk, melyek kis helyen is elférnek. Íme 10 ötletes bútordarab: 1. Könyvespolcként…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Artorias of the Abyss 2014.08.12 12:28:02
@aszucs: Itt bármilyen témáról írsz, az biztos, hogy az összes komment politikai lesz, szóval ebből nem lehet következtetést levonni :)
"70 arcfelismerő térfigyelő kamerát telepít Józsefváros önkormányzata a kerületbe a kormány 250 millió forintos támogatásának köszönhetően. Kocsis Máté polgármester erről levélben tájékoztatta a józsefvárosiakat. A fejlesztés azért is egyedülálló, mert Magyarországon…..
Artorias of the Abyss 2014.07.30 11:14:32
@szvsz: Dehogynem ment. Sőt még most is megy, például most te hisztizel miatta.
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Artorias of the Abyss 2014.07.09 09:24:01
@Kefflin: Na igen, a legtöbb autó ebben a listában sokkal szebb annál..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Visszatér Som-Balogh Edina az RTL szappanoperájába, tessék, lehet örülni. Ha minden igaz, a ma esti epizódokban már látható lesz, és nagy valószínűséggel az egyhetes szünet után is szerepelni fog, bár az is lehet, hogy csak egy rész erejéig írták vissza a sorozatba szart…..