Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stefiszburg

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
stefiszburg 2014.10.20 14:58:56
@kitiltott, de seráfütty: Ezek szerint neked is sikerült extra alacsony fogyasztást produkálnod.
Furcsállom, hogy sokan hitetlenkednek. Azért, mert más autónak nem sikerül, a Suzinak még összejöhet.
Én 96-os évjáratú 1.3-as szedánt vettem 8 évesen 34 ezer kilométerrel, és én tettem bele 4 év alatt kb. 80 ezret. Többnyire országúton, egyedül használtam, és 5-5,5 literes átlaggal közlekedtem. Mindig teletankolásos számítással határoztam meg a fogyasztást, és volt, hogy valamivel 5 alatt fogyasztott (4,8 l). Eredeti japán fékje nagyon jól bizonyított, az én visszafogott stílusommal alig kopott. A féltengelycsukló volt az egyedüli gyenge pontja. Na meg tele kocsival azért gyenge volt a motor hegyvidéken. Nyilván fapados, ráadásul az ABS nagyon hiányzott, amikor egy ABS-es újabb auto hirtelen befékezett előttem. A műanyag lökhárító kicsit megrepedt. Én költségek, műszaki megbízhatóság tekintetében nagyon elégedett voltam vele.
Egy kis adalék:
nem adtam el, cask családtagnak átadtam, ma is jól működik. Most családommal Peugeot 306 Sedant használunk, 1.6-os benzines motorral. Ez jóval komfortosabb, ABS-es, klímás. A dinamikája jóval jobb, a városi fogyasztása egyértelműen jóval nagyobb (7,5-9,5 l, inkább 8 fölött)de országúton ez is nagyon takarékos. Kíméletes pályázással 5,5 l alatt kijött egy ausztriai út tele kocsival. Nem akartam elhinni, de több tankolás is ilyen értéket adott. Mit mondjak, a sok városi 9 literezés után nagyon jó érzés volt.
kávé tea kakaó Kakaózni MENŐ 2014.05.18 11:53:22
Sokszor mennek el az emberek - köztük a Szerkesztőségünk tagjai is - kávézni, beszélgetni, vagy éppen csak meginni egy teát. De miért nem ülünk be egy forró csokira? Hívtad már el a barátnődet kakaózni? Egyébként is mi a különbség a forró csoki és a kakaó között? Ugye te…..
Új passzívház kategóriák a láthatáron A megújuló energiatermelés egyre növekvő térnyerésére reagálva a darmstadti Passzívház Intézet a közeljövőben újabb minősítési osztályokat tervez bevezetni. Mint az már köztudott az épületeink felelnek energiafogyasztásunk…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Mint általában a testváladékok, a fülzsír sem különösebben szép látvány, természetes, hogy a tisztálkodás során ezt is el akarjuk távolítani. De vajon szabad-e? Egyáltalán, mire való? A fülben lévő verejték- és faggyúmirigyek folyamatosan termelik a fülzsírnak nevezett váladékot, amely többféle…..
Az oroszokon kívül csak a Hír Tv s a Magyar Nemzet hiszi azt, hogy Kijevben a tüntetők saját embereiket is lőtték. Kikerült a youtube-ra egy lehallgatott telefonbeszélgetés, amely március 5-én fél egykor a Putyin rezsim szócsövének számtó The Russian Today angol nyelvű, orosz…..
Eladó házak és lakások Zuglóban és a Kertvárosban. Bővebb információért kattints a képre! Hiába vagyok született mátyásföldi, akinek öt költözés alatt egyszer sem változott még az irányítószáma, ilyen nagyképű szöveget nem mernék magamtól kitenni. Na de ha…..
stefiszburg 2014.03.04 15:25:59
@csentecsa: Olyan nagy különbséget nem látok a 7 és a 14 között, főleg, hogy alig van zöld a 14-ben. Ami a belvárost illeti, szerintem is nagy változás várható, de nagyon kell is. Remélhetőleg gyökeresen megváltozik a levegő minősége. Mellesleg szerintem már nem annyira modern diesel buszok kellenének, hanem teljesen füstmentesek, esetleg még gázosok. Az akkumulátor + Tesla típusú napelemes (szükség esetén hálózati) töltőállomások kombója jót tenne a (fő)városi levegőnek.
stefiszburg 2014.03.05 10:38:41
@sellőlány: Fentebb szerepelt már a fő érvem - csak nézd meg a szmogtérképet, amikor gáz van. Nagy a különbség - persze cask az igazán zöld, hegyoldali területek javára. Nekem ez a legfontosabb szempont.