Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonbonpuli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
bonbonpuli 2014.03.03 11:16:21
@Csehszlovák Kém:

Én csak arra lennék kíváncsi ha tegyük fel Szlovákia akarna annektálni és megszállni egy magyar megyét, vajon mit szólnál hozzá? Vajon ki lenne a demokratikus akkor? (Tuti hogy akkor is Szlovákia neked)
bonbonpuli 2014.03.03 12:07:05
@dr kotász:

képletesen, akkor úgy mondom ha jelenlegi határok esetében Szlovákia akarna újabb magyar megyét ellopni, az a kérdés hogy ehhez hogy áll a kedves kém

(de valószínű azt mondaná mivel a magyarok nácik, a szlovákok demokratikusak ezért nekik mindent szabad majd, kitelepíteni ismét, vagyonelkobozni mindent mint anno, betiltani a magyar nyelvet stb, mert ez a legdemokratikusabb dolog, csakhát az immár hivatalosan neonáci magyarországon (ezt is innen tudjuk) nem tudok erről sem, hogy valamilyen kisebbség nyelvét korltoznák vagy állampolgárságát elvennék, de nem baj hiszen mindenki náci és ez a lényeg, szerintem a macskám is az)