Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mattkirby

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a pillanat is eljött, amire pontosan 1 év, 3 hónapot vártam, ugyanis ennyi ideje lakom Londonban. Végre eljutottam egy angol elsőosztályú bajnokira! Egy Barclays Premier League meccsre, amit eddig csak tévén keresztül nézhettem, vagy épp online, utólag olvashattam utána az…..
12 évet kellett várnia a rajongóknak arra, hogy folytatódjanak John McClane kalandjai a filmvásznon. Magasan volt a léc, hiszen a 3. rész a 90-es évek egyik ikonikus filmje lett, nem kis feladatot jelentett kedvenc örök másnapos zsarunk helyét megtalálni a 2000-es évek erősen…..
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..
A TV2 állítólag megkereste Kabát Pétert és párját, Róka Adrienne-t (galéria az ugrás után! csöcsök!) hogy szerepeljenek az Édes életben, írja a mai Bors. A napilap információi szerint milliós gázsit ajánlottak az Újpest per pillanat sérült csatárának, de a játékosnak az…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás ! " (Hambi)..
mattkirby 2014.08.31 21:16:48
@zozo7703: ez a Dömötör már suliban is balhés gyerek volt, persze mindig basztatták h negró meg ilyesmi, akkoriban még ritka volt itt a fekete ember mint a fehér holló. egyébként válogatott röpis volt, meg külföldön játszott sokáig.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
mattkirby 2014.08.30 19:33:21
@MRD_044: én is hálás köszönet, kb vakon megteszem már a tippjeid .
mattkirby 2014.08.30 20:18:08
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
mattkirby 2014.08.27 22:40:44
@MRD_044: Ez megint bejött,köszönöm a tippet.
Mellé bátorkodtam megtenni a Malmö HD-t, meg ment külön szelvényen a Malmö H, mondhatni sikeres nap volt.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már és egyben…..
mattkirby 2014.08.25 20:38:34
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést ! " (Dabii)..
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A tippmix egy olyan zsebre menő játék,ahol a remény hal meg utoljára, mégsem kell menni temetésre egy rossz nap után sem,hiszen a remény mindennap újjászületik." (DR.SV)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A kínálatot a fogadó irodák határozzák meg. Hogy mire fogadsz, azt viszont Te döntöd el."  (oldrider)..
mattkirby 2014.08.16 20:34:18
@amatormixes: grat, nagyon gondolkoztam rajta amikor beírtad, aztán persze mentek inkább a tutik, muval az élen. mondjuk látom a végén ipszvicsbe beszállt a bajner is szval meleg volt a pite.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!" (Marrone)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minden a fejben dől el !" (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
mattkirby 2014.07.29 13:44:03
@Gepárd $ Most én adogatok!!: na, szval előzőt, tőled kérdeztem, köszi.
mattkirby 2014.07.29 14:02:46
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Rendben, köszi, igazi szakértő vagy ahogy látom, szval akkor nézek helyettük mást.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is, hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
mattkirby 2014.07.28 14:33:47
@Csak a Diósgyőr!: szia, szerinted akkor a portugál győzelem 1.60-ért biztosabb?
mattkirby 2014.07.28 20:07:24
@Csak a Diósgyőr!: köszi, végülis ment a gg és a portugál győzelem is, külön szelvényen, de az egyik már bukta a német gg miatt, a másik is elszállóban van, bröndby over gól.
bár épp most lett 1-0. na még kettőt.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Még jó, hogy volt a kezem ügyében papírzsebkendő a könnyeimet felitatni a klaviatúrámról, még mielőtt a rendszergazda beér dolgozni. De nem tudtam uralkodni a meghatódottság, a szomorúság és a tehetetlenség egyszerre jelentkező kínzó érzésén, és zokogásban törtem ki…..
mattkirby 2014.07.08 23:38:22
Szereted a Disney meséket? Ezután még jobban fogod.  Dillon Boy munkássága ( az igazi neve az úrnak James Dillon Wright) a street art-ból, grafittikből és a pop kultúra keverékéből merítkezik, szinte minden inspirálja, ami nem kommersz. Új művészi sorozatának – DIRTYLAND -…..
Mozik terén már csak kevés érintetlen terület maradt nekem. Életem során voltam már az egytermes retróstól (a jó öreg Olimpia), halom multiplexben, vetítésre szinte alkalmatlanban (Kino), sőt, egy sajtóvetítés erejéig még meg is nézhettem az elég felejthető…..
mattkirby 2014.06.04 05:59:08
@freddyD: na ennek nem örülnék, ha tényleg nem lesz akkor marad a lellei, esetleg az északi parton valahol. totál beleéltem már magam, nem bánom hol, de valahol abszolválnom kell a tervet.