Regisztráció Blogot indítok
Adatok
griffvacsora (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy Viktor Janukovics, az eltávolított ukrán miniszterelnök villájában találak egy (nem biztosan hiteles, de ez az itt leírtak szempontjából irreleváns) tervet, miszerint 22 ezer rendőrt vezényelt volna a fővárosba, hogy leverje a forradalmat. Semmi kétség: ha…..
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 14:39:57
@J.László:

Nyugalom, számodra tökéletesen mindegy; ne aggódj, nem kell új "szlogent" megtanulnod. (Több szótag is, brrrr.)
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 14:43:11
@Muzsikok közt:

És azok, akik annyit raboltak, hogy miattuk csődben van Ukrajna, milyen nemzetiségűek, kedves retardált? Természetesen a bankárok a hibásak, ha eliszod még a szüleid fölül is a házat, ez nem kétség; csak kérdem, hátha meg tudod saccolni mégis. :)
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 14:44:30
@J.László:

Egyértelműen. Ne is törődj vele.
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 00:46:22
@Övönaluli Lali:

Irakon lehet vitatkozni, de Afganisztánt eredetileg azért szállták meg, mert a talibán ott kavart az alkaidával, jó ideje meg a helyi kormány kérésére vannak ott, a helyi erők be is vannak szarva kicsit, mi lesz, ha kivonulnak mielőtt sikerül teljesen eltávolítani a tálibokat. Olaj nincs, ha jól rémlik.
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 09:22:46
@Csehszlovák Kém:

Önmagában a 'parlamenti százalék' nem jelentené, hogy a terepen is ilyen volt a felosztás. Viszont a rendelkezésre álló adatok épp azt mutatják, hogy a tüntetők között a nácik aránya még 10%-nál is kisebb volt. És persze még őket is sikerült nagyjából féken tartani, azért kíváncsi vagyok, hogyan próbálják eladni azt a 'szervek', hogy a kétszázezer vérengző náci (akiket állig felfegyverezett az, őőő, az IMF!) áldozatai tizedannyian ha voltak, mint a kormányszervek által elrabol/megkínzott/megölt civilek. (Persze egy ártatlan áldozat is sok, bármelyik oldalról legyen is szó.)

Az meg, hogy a berkutosok, vagy a 'sima' rendőrök közül hány halt meg valóban, hány attól, hogy beleszaladt a tarkója egy orosz golyóba, mert nem akart civileket ölni...
  az indulni szándékozók névsora (hétfő a határidő)   Úgy tűnik beteljesedik a jóslat: hosszú papíron bogarászhatjuk majd a számunkra kedves politikus nevét április 6-án a szavazófülkében. Sajnos a tökélyre járatott szalámipolitika (Lenin-fiúk eminens diákok)…..
griffvacsora (törölt) 2014.03.03 00:11:33
@Muzsikok közt:

Szerintem nem emiatt aggódik. Azt hinné az ember, a 2-3 Jobbik-reklám, a fel-feltörő zsidózás, a 'Wahrheit macht frei'-fejléc és teljesen mellékesen mondjuk a pártkötődős lista (úgy kell használni, hogy az ember megnézi, mi van az adott név mellett a jobb oldalon!) kellő mennyiségű utalást jelentenek. De úgy látszik, nem mindenkinek elég ennyi. :-D