Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Hoffmann

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tisztelt Pártelnök Úr! Kedves Gábor! Az utóbbi időben a Jobbik elnökeként többször kijelentetted, hogy az új, néppárti stratégiádba nem férnek bele a szélsőséges, rasszista nézetek és csak eltévelyedésből vannak a Jobbiknak olyan tagjai vagy szavazói, akik olyan…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Címzett!   Az interneten találtam a blogot, és úgy gondoltam leírom…..
Gábor Hoffmann 2014.11.29 08:22:58
@monddazigazatmar: Na bazd meg, csak nem te is valami paraszt főnök vagy aki a saját beosztottjait szopatja? Vagy azért mert valaki irodai munkás annak nem lehet szar az élete a munka helyén? Attól még ő is ember! Parasztkám!
Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ,…..
Gábor Hoffmann 2014.11.22 02:17:20
Igen vicces jelenetnek lehettek tanúi azok a mazochisták, akik tegnap este a közszolgálati hírműsorból próbáltak tájékozódni: Már önmagában az is pikáns, hogy pont a királyi tévé híradójának a műsorvezetője rója fel a "kritikus hírportáloknak" mélyen sértett…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..