Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiskece Lányom

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legfontosabb dolog, amit a nők nem értenek a férfiakban, vagy  ha értik, nehezen fogadják el: a férfiak sokkal vizuálisabb lények.  Illetve pontosítok: mi nők is roppant vizuálisak vagyunk, sokkal előbb összeállunk egy jóképű fazonnal, mint egy kopasz, kövér, uncsi…..
  Ha elmúltál 25, nincs senkid, ráadásul szeretnél, akkor nem árt, ha felkötöd a gatyád! Mert manapság a társkeresés egy igen-igen kemény világ. Vagy talán mindig is az volt. Persze nyavalygással nem megyünk semmire, beszéljünk arról, mit is tehetünk azért, hogy rendes…..
Chez DuBarry Loverats 2015.02.26 14:27:54
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Voltam nemrég Tunéziában. Tudvalevő, hogy a fiatal tunéziai fiúk legfontosabb szórakozása és kiugrási lehetősége, hogy idős turistaasszonyokat hálóznak be, és nem ingyen szex reményében. Bizony ők schengeni vízumra hajtanak, az…..
A vörös szőnyeg - vörös ruha kombináció az Golden Globe Awardson is nagy számban képviseltette magát. Többek között az ő választásuk esett piros ruhára: Allison Williams  Egy igazán szép Armani Privé estélyiben.   Jane Fonda   Kate Mara Nem tudom, honnan…..
Kiskece Lányom 2015.01.12 15:24:03
A halloweeni bulik véget értek, nézzük, a hírességek milyen - az esetek többségében - roppant fantáziátlan jelmezt választottak! Emily DiDonato Pretty womannek öltözött. Lerágott csont.   Heidi Klum Idén pillangónak öltözött. Ő az, aki minden évben nagyon rákészül a…..
kisrigók "de sokat éltünk már!" 2014.10.21 12:54:58
ezeket mindig a trolin beszéljük meg, én ülök lányommal az ölemben, fiam kettővel vagy hárommal arébb ül, kiabál át hozzám a reggeli tömeg pedig mintha egy teniszmérközést nézne, úgy váltogatja a tekintetét köztünk: - Itt is lesz karácsony, vagy csak a gyerekotthonban…..
Kiskece Lányom 2014.10.22 09:15:53
van egy lovacska, és két kisebb, az egyik nagyon hasonlít a nagyra, a másik egyáltalán nem.  lányom: kell majd még egy nagy ló, hogy mindakettőnek legyen anyukája! én: és nem lehet, hogy mindakettőjüknek ő az anyukája? lányom: ennek? de hát ez nagyon másmilyennek néz…..
Kiskece Lányom 2014.10.06 14:23:55
kisrigók cigánygyerek 2014.09.28 15:02:15
- anya, mi az, hogy cigánygyerek? - cigány származású gyerek, nem jelent mást csak a származást. miért kérded? - mert az oviban azt mondta egy fiú, hogy hülye cigánygyerek vagyok. - hülye nem vagy, de cigány kisfiú vagy, ebben igaza volt, de ez nem rossz dolog. - miért vagyok…..
Kiskece Lányom 2014.10.06 14:23:52
Mától hat napon át - Szent István ünnepének hetében - magyar témájú posztokkal jelentkezünk! Jó olvasást és kellemes időtöltést kívánunk! Ma egy méltatlanul elfeledett műfaj képviselőit láthatjátok a blogon. A bőröndcímke egykor igen népszerű volt. Nemcsak a hotelek, de a légitársaságok is…..
Kiskece Lányom 2014.08.22 00:50:34
Chez DuBarry Emlékmű 2014.07.23 13:19:52
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4. Iszonyatosan pofánbaszni a bántalmazót. Ezt egy gyenge gyerek nem meri megtenni, mert fél, hogy visszakapja, pedig sokszor nem. A bántalmazók gyáva férgek, és a gyengéket keresik, a könnyebb ellenállás irányába mennek. Hogy lehet…..
Kiskece Lányom 2014.07.23 13:28:32
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
Chez DuBarry A borderline nő 2013.01.26 15:22:54
Tegnap megnéztem az Anna Kareninát. Elég rossz. Sosem láttam még film változatot, így sokkolt, hogy mennyire értelmetlen egy ilyen komplex regényt filmre, legalábbis amerikai filmre adaptálni (előfordul, hogy európaiaknak sikerül, például a Mihalkov féle Oblomov csodálatos volt, talán keresni kéne…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Írtam már róla, ha nem is külön posztot. Lúgosít, jót tesz a májnak, fogyaszt, oldja a depressziót, ajánlott reumára, ízületi fájdalmakra, női bajokra, stresszoldásra, bőrszépítésre kívül-belül. Ez az…..
Kiskece Lányom 2014.03.13 00:29:56
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tényleg sok a magányos nő, és látszólag nem olyan sok a magányos férfi. Nemrégiben olvastam egy cikket egy amerikai oldalon, ami némileg megvilágosított, mi a legfontosabb akadálya a nők párra találásának. Ha esetleg…..
Ez most egy enyhén amerikaias és nagyon gyakorlatias poszt lesz. Mivel nem vagyok romantikus alkat. Így ha valakit idegesít a párkapcsolati kérdés nem túl spontán és idealisztikus kezelése, el se olvassa.Veriocs! Szerintem nincs olyan, hogy igazi! Ezt a gonosz húszas-harmincas évekbeli hollywoodi…..
Kiskece Lányom 2014.03.02 14:47:24
Én nagyon szeretem ezt a posztot, és még eddig semmihez nem szóltam hozzá, de most regisztráltam. Én negyven elmúltam, gyereket nem akarok, már van két lányom. Elváltam. Csinos vagyok, nagyon adok magamra:sportolok, ápolt vagyok. Van humorom, van eszem. Nem bírom még egyszer rászánni magam, hogy regisztráljak egy társkeresőn. Ugyan egyszer volt már ilyen,és annyi levél jött, alig bírtam válogatni. Egy sem volt, aki érdekelt volna. Én is az elmenős módszer mellett tettem le a voksom: heti kétszer biztos hogy valami új helyen vagyok. Akár egyedül, akár barátnővel. Színházba, moziba, kiállításra, koncerteke megyek. Budapesti vagyok, közel vannak a jó programok, és szerencsére meg is tehetem. Most jön, amiért voltaképpen írtam: ezekre a helyekre a pasik a feleségükkel mennek. Hiába mereszti rám a szemét, persze semmit nem csinál, ott az asszony. Negyven körüli szabad pasi nem megy egyedül vagy a haverjaival ilyen helyre. Nem tudom miért. Megy fiatalabb, akinek vagy nem én kellek vagy már akkor unom, mikor megszólít. Bárba, táncolni elmenni minden szombaton ahhoz már öreg vagyok, sokszor volt már, már túl vagyok rajta. Mindenben egyet értek DuBarry-val, de én évek óta megyek heti kétszer legalább, és semmi. Nem, nem kell nekem, hogy gazdag és jóképű és okos legyen. Gazdagnak például nem kell lennie, engem nem kell eltartani. Legyen vonzó és érdekes. Hát most úgy csinálom az elmenéseim, hogy csak jól érzem magam, és nem foglalkozok a vadászattal. Ez az új stratégiám.