Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToRcH

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Call of Duty: Advanced Warfare - Teszt Sokan ismeritek a Call of Duty szériát. Ebben biztos vagyok. Valószínűleg az Advanced Warfare részét sem hagytátok ki. Ha pedig mégis, és nem tudod hogy meg vedd-e, akkor olvasd el a következő tesztünket!..
PCRaven A blog folytatódik! 2016.03.19 20:20:06
Örömmel jelenthetem be, hogy a blogunk folytatódik!   A legelső bejegyzésünk 2014. Március 2-án jelent meg. Ekkor alapítottuk a blogot is. Körülbelül októberig sikerült bejegyzéseket közzéteni, majd hirtelen abbahagytunk mindent...
PCRaven The Long Dark [TESZT] 2014.10.30 14:18:39
A The Long Dark egy poszt-apokaliptikus világban játszódik... Nincsennek zombik, nincsennek szörnyek, csak túlélés... ami csak egy fogalom. Gyönyörű látványvilág, csodálatos hangok, élvezhető játékmenet. Nem tudok többet mondani erről az indie játékról. Nem nagy cég…..
Örülök, hogy olvastok minket. És mivel nem nagyon szeretnék egy bejegyzésben kitérni mindenre, a bloggunkról mindent elolvashattok ITT...
Ma, bejelentette a Twitch, hogy most már a játékkal kell foglalkozni, és "nem szabad mutogatnod a felsőtested és ezzel a csatornádra csalogatni az embereket." olvasható a mai twitch bejelentésben. Az eredeti bejelentés valójában valahogy így néz ki: Dress...appropriately "Nerds…..
PCRaven Godus [TESZT] 2014.10.28 10:05:11
A Godus valójában egy jó játéktípust rejt. Érdekes és fura világot takar. Izgalmasnak nem mondom, de viccesnek és érdekesnek tartom.   Játékmenet A fenti képen látható, hogy milyen szép világa van a Godusnak, egyébként még csak a béta verziójában tart a játék. Sosem…..
PCRaven Egy kis lassulás [EGYÉB] 2014.07.12 18:51:34
Már rég nem láttatok tőlünk cikkeket, és nem is fogtok sajnos. Vagyis, sokat nem. Mivel tesztelünk, ez igaz. Programozunk, igaz. De nincs időnk, mivel ezek után még egy Live Gaming Stream csatornára is készülünk Twitchen. Ez novemberben fog kezdődni. Majd szólunk nektek is ezzel.…..
Sajnálom a sok késést a cikkel, főleg egy hónapit, ezért lesz egy összefoglaló is. Csak lett egy szerkesztőnk, aki kilépett. A Double Action Boogalo, vagy DaB egy Max Payne játék. Ingyenes, és szerintem az is marad.A fenti képen láthatjátok, hogy éppen valaki megfog halni. Persze…..
Elkezdtünk készíteni egy PC/Mac-es Kaland játékot. Még nem tölthetitek le, de már meg van az oldala.Az oldal jobb sávjában találhatjátok meg az oldalát, még egyenlőre nem elérhető, de lehet, mire ti olvassátok ezt a cikket, elérhető lesz az oldal mindenki számára. A letöltés…..
Ismeritek a Red Factiont? Vagy a Darksiders sorozatot? A THQ csődöt mondott, de most a Nordic Games megvette a THQ-t, és jöhetnek az újabb THQ játékok. A THQ Aukcióján a cégek a szellemi tulajdonaira csapkodtak, a névre senki sem, csak a Nordic Games, amely fel is vásárolta a nevet,…..
Megvan a Trailere a Grey Box és a Yager fejlesztésének, a Dreadnoughtnak. Ismeritek a Spec Ops: The Line-t, nem? A Spec Ops: The Line-t is a Yager csinálta, remélem jó sül ki ebből is, mint a Spec Ops: The Line-ból, csak ennek legyen jobb története. Az E3 2014-en bejelentették a Grey…..
A szerkesztő felvétel le lett zárva, a győztes pedig Rácz Attila volt, összesen tizenketten jelentkeztek. Köszönjük!A szerkesztő felvétel úgy lett mondva, hogy holnap zárul le, de többen jelentkeztek, mint vártuk.Nemsokára láthatjátok az új szerkesztőnk első bejegyzését!..
PCRaven Szerkesztő felvétel 2014.06.08 18:11:06
Szeretnél szerkesztő lenni ezen a blogon? Jelentkezz most! Írj egy emailt a mi email címünkre a megserver@gmail.com -ra. Örömmel várjuk bárki jelentkezését, a felvétel 06.10-én fog lezajlani. Feltételek: Minimum 13. életév betöltése                Helyesírás…..
Földön. Aki nem látta, illetve nem nézi a Defiance sorozatot, akár el is kezdheti, mivel nem egy rossz sorozat. És még egy játékot is csináltak belőle aminek a neve, nem más mint, egyértelműen Defiance.TörténetEgy Votan nevű faj érkezik a Naprendszerbe, akiknek elpusztult a saját…..
A Defiance sorozatot ki látta? Vagy legalább valaki hallott a játékról? Mi csak most kaptuk a hírt, hogy a Defiance már Free To Play, vagyis mindenki játszhat vele. Nemsokára egy teszt is felkerül ide, valószínűleg holnap.Aki még nem töltötte le az ITT tudja letölteni...
Nagyon örülök, végre 3 nap alatt megkaptam a kulcsomat a The Foresthez! Máris neki láttam tesztelni az egyik olyan játékot amit már rég óta várok.Már azt hittem nem fog megjelenni, és megjelent. Pedig csak pár napja gondoltam a megjelenése előtt. Inkább térjünk a játékra. Túl…..
Edit: Egy bajnokság lesz 2014.06.07 vagy 08-án Unturned 2-ben, jelentkezni ITT lehet.Az Unturned II egy DayZ és Minecraft összekeverve. Először nekem a Rust jutott eszembe és a DayZ, és persze a Minecraft, de még mindig nem tudom, hogy DayZ vagy Rust.DayZ vagy Rust?Gondolom ismeritek a…..
PCRaven Május [Összefoglaló] 2014.06.01 12:06:39
Mint a többi, ez a hónap sem volt teljes, de sikerült:Kipróbálnom a Tropico 5-t, amin már elég ideges lettem, mikor már hetedjére csődbe mentem, persze egy teszt után meg kellett írnom a márciusi összefoglalót is. Pandának, az új szerkesztőknek is meglett a Dead Island Epidemic,…..
Ismeritek a State of Decayt? Gondolom sokan hallottátok az új DLC-t, a Lifelinenak a megjelenését. Tegnap jelent meg, 2014.05.30-án.Sokat most nem fogok erről a kiegészítőről írni, de annyit írok, hogy, tudd Meg. Kell. Venned.Játékélmény változásaA kiegészítő megváltoztatja a…..
A Watch Dogssal én sem vagyok elégedett, kipróbáltam, de sokat nem értem vele, ezért nézzétek meg ezt a 7 perces videót róla. Tele van hibákkal és mindennel. Egyetértek velük, tényleg tiszta hibás, van mit javítaniuk rajta. A grafika legalább jó, de az nem elég senkinek...
A Spec Ops The Line meghozta azt amire vártam, vagyis, amire én vártam. Néha van benne pár hiba a fedezék rendszerrel, de jó kis TPS. A története egyenlő nullával.Nem rossz kép ugye? Egy TPS játékos már töltené ettől, persze ha ez gameplay kép lenne. Nem rossz játék tényleg,…..
Persze, én szeretem a 2D Lövöldözős játékokat, de ez kifogott rajtam. Ennél jobb grafikájú 2D játékot nem láttam, lehet ti láttatok, de én nem. Ajánlott kipróbálni, de sajnos ennek is vannak Kontrái, de ez Béta verzió még.Nem rossz kis játék, ajánlott 2D Shooter…..
A márciusi összefoglaló sajnos késett és áprilisban nem is volt bejegyzés.Márciusban volt lehetőségem kipróbálni és tesztelni az Elder Scrolls Online-t. Ezután sikerült tesztelnem a Dead Island Epidemicet, amivel még most is játszunk (igen, nem csak én). Pár unalmas óra után a…..
OFF:Az oldalon és a bejegyzésekben csak annyi lesz az újítás, hogy a címekben kiírjuk, hogy miről fogunk írni, pl.: [TESZT], [Külvilág], [Játékvilág], [Egyéb]._________________________________________________________________________________________________A Tropico  5 egy nem is…..
PCRaven Szerzők és a Blogról 2014.05.25 14:29:25
Sajnos történtek tragédiák a blog történetében, és ezért is nem nagyon volt folytatva.Most újrakezdjük, egy újabb szerkesztővel. A szerkesztő neve Panda lesz.Sajnos az előző szerkesztőnk meghalt. Egy autóbalesetben, vagyis, egy busz elütötte.Elég nehéz róla beszélnem, csak ez…..