Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marc Forgeron

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Marc Forgeron 2017.05.08 18:42:52
@G. Wolf: Ugyanerre gondoltam en is. Miert nem akkor allt ki ezzel a levellel?
Valószínűleg az idei sem volt durvább, mint az eddigiek, csak az év vége kicsit besűrűsödött. Akadt néhány váratlan haláleset, ráadásul ikonikus szereplők mentek el. David Bowie-tól George Michaelig, Johann Cruijfftól Muhammad Aliig, Alan Rickmantől Bud Spencerig, Psota Iréntől Bara Margitig,…..
"Drága Anyu és Apu! Egész évben nagyon sokat dolgoztatok, köszönöm, hogy mindenünk megvolt. Most végre pihenjetek egy kicsit! Tudom, hogy szuperhősök vagytok, akik (azt hiszik,) sosem fáradtak. De a múltkor is láttam, hogy Apu milyen sokáig mosta az arcát hideg vízzel, hogy…..
Marc Forgeron 2015.12.21 19:27:27
"Nincs is megejtőbb annál, mint ha az iszlám közösség a zsidó közösség paneljait használja arra, hogy támadja a magyar államot. "  (Körmendy Zsuzsanna, Magyar Nemzet) "Négy migráns erőszakoskodott a magyar néptáncos lánnyal" (Stumpf András, Mandiner) "Brutális gyilkosok a…..
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Nekem igen. Ez lesz a második szám a május 18-án megjelenő Sol Invictus nagylemezen. Az a címe, hogy Superhero, és stílusosan a Marvel honlapján volt a premier egy interjúval egybekötve. Lentebb meg lehet hallgatni a dalt, illetve meg lehet nézni a borítót is, amihez egy Ossian…..
Marc Forgeron 2015.03.02 12:10:20
Alitraveling Los Angeles 2015.02.25 17:03:42
Pár óra alvás után indult a gép Los Angelesbe, Kaliforniába. Az itteni hideg után jó volt már egy nyáriasabb területre megérkezni. A repülő eseménytelen volt, bár az érdekes volt, hogy fentről is látszódott, ahogy egyre nyugatabbra haladtunk. Kezdetben minden havas volt, majd ez…..
Marc Forgeron 2015.02.26 11:31:15
@fingerbangs: mindket helyesiras helyes: theater-amerikai angol, theatre -brit angol, lasd meg metre/ meter stb.
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
Marc Forgeron 2015.02.04 09:23:12
Úgy volt, hogy Morrissey koncerted ad Izlandon, a Harpa Concert Hallban, de nem fog. A helyszín ugyanis nem hajlandó a húsos ételek árulását beszüntetni még addig sem, amíg a művész úr fellép ott. Morrisseynek van ugyanis egy kikötése a koncerthelyszínekkel kapcsolatban: nem lehet…..
A The Daily Show vendége volt Anne Hathaway színésznő, akit Jon Stewart új filmjéről a Song One-ról kérdezett. Hathaway egy dalt is énekel a filmben, Stewart először csak az éneklésről kérdezte, majd hibát követett el, mert megkérdezte azt is, hogy miről szól a film. Hathaway…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Én kicsit elszégyelltem magam, amikor az MTV-ról szombat este kiderült, hogy katalógust vezet az online sajtó vélt vagy valós elkúrásairól, és percre pontosan kijegyzetelik a hírportálok hírfolyamát. Azért szégyenkeztem, mert ez nem nekünk jutott eszünkbe, márminthogy a…..
         Tegyuk fel, hogy mondjuk nem a kozeposztaly facebookozasat adoztatnak meg, hanem mitomen, elvennek a szegenyektol a segelyuk utolso morzsajat is. Ugye, akkor nem tuntetnenk? (egyebkent tenyleg elveszik)        Azok csak szegenyek, nekik meg nalunk kozeposztalybelieknel is nagyobb…..
Édesanya édesapával a tévében, véletlenül Édesanya édesapával és a pulyákkal a bulvárlapban, véletlenül Édesanya a kerületi postaládákban, véletlenül Édesanya a Miniszterelnök Úr seggében, véletlenül Édesanya szelfizik, csöccsel. véletlenül Édesanya a…..
Sting.blog.hu Vendégkönyv 2008.11.02 21:29:00
Ide szívesen fogadjuk ötleteiteket, kritikátokat, véleményeteket az oldallal kapcsolatban!Privát üzenetet az attis.sting kuk@c gmail.com címre várjuk!..
Délután már pedzegettük, hogy valami lesz az Apple iphone-os bemutatóján, ami akár az is lehet, hogy váratlanul megjelenik a régóta ígérgetett új lemez. Hát az lett, hogy váratlanul megjelent a régóta ígérgetett új lemez. Ráadásul ingyen, de természetesen az iTuneshoz kötve.…..
Marc Forgeron 2014.09.10 23:29:21
@Mónika Farkas: Menj a store menupontba es klikkelj ra a check for available downloads szovegsavra, nekem onnan letoltotte igaz csak 9-et a 11 szambol.
Bombajó médiahekk volt egy kamu légitársaságról, ami Mátészalkán is fog irodát nyitni, csak sajnos kamu. A mai Metropolban megjelent cikknek egyetlen szerepe van, hogy a köztévé új szitkomját reklámozza. Beszoptuk mi is, beszopta más is. Annak ellenére, hogy a cikkben ilyenek…..
Marc Forgeron 2014.08.19 15:43:19
Biztos voltam, hogy erre ráklikkeltek, de most már nincs visszaút! A jobb felső sarokban lévő fícsör engesztelhetetlenül számolja az oldalletöltéseket. Az ok amiért a 18+-os karikát kitettem az az, hogy a mai epizódunkban a nyolcvanas évek egyik rövid ideig tündöklő, majd…..
Marc Forgeron 2014.08.17 10:13:26
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
Marc Forgeron 2014.08.11 23:07:41
@Vészmadár: a kommented masodik fele igen jora sikeredett!!!
Egy diadalittas öszvér ugrándozott lelkesen és önmagának ezeket a szavakat üvöltötte: - Apám gyors járású ló és én szakasztott mása vagyok. Egy napon aztán bekövetkezett a baj és amikor futnia kellett, kimerülten rogyott össze és akkor hirtelen eszébe jutott apja, a…..
Marc Forgeron 2014.08.08 08:23:56
Egy 15 éves orosz diáklány levelet írt Kim Dzsongunnak, válaszul egy meghívást kapott az országba, a számlát Phenjan állta, és visszatérve az utazásról megtette éleslátó észrevételeit: az élet nehéz Észak-Koreában, de fair (ярмарка). Marjana Naumova súlyemelő…..
Marc Forgeron 2014.08.06 11:31:07
B-oldal Ákos, a zeneőrült 2014.08.04 13:24:35
Az Akvárium Klubban találkoztunk Ákossal, azzal a céllal, hogy megtudjuk, neki hogyan kapcsolódnak különböző zenékhez egyes emlékek, melyek azok a dalok, amelyekről beugrik egy-egy korszak, élmény, van-e olyan zene, amit évekig keresett azt követően, hogy először hallotta. Még júliusban írtunk…..
Azok után, hogy kevesebb, mint két hónappal ezelőtt megint megszakította amerikai turnéját, Morrissey most újabb tervezett koncertekről nyilatkozott, köztük egy esetleges Budapestiről is. A turné új, World Peace Is None of Your Business című szólóalbumát támogatná, és egy…..
Marc Forgeron 2014.08.04 13:03:11
A Mangini 888 dalait hallgatva azonnal az ugrott be, hogy itt a magyar Stone Temple Pilots, csak jóval nyersebb, rock and rollosabb hangzással. Erre elolvasom a sajtóanyagot, ahol úgy jellemzik magukat, mint egy "moslék rockzenét játszó zenekar, a 90-es évek grunge vonalán." Szóval…..