Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esések Iskolája Egyesület

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Szabadidősport Szövetség a szombati napon (2014. április 12., 14 órától) NOWATHLON- tájékozódási Nordic Walkingot szervez a Normafán, Anna rét. Meghívást kaptunk, és már évek óta együttműködünk, hogy azok az emberek, akik a mozgást választják olyan mozgásformát…..
Indul a 10 alkalmas biztonságos esés kurzusunk! Időpontok:szerda: reggel 7.30-8.30, délután 16.00-17.00, 17.00-18.00, 18.00-19.00péntek: reggel 7.30-8.30 Helyszín: Bp. III. Szellő u. 9-11 - Óbuda / Szellő EGYMI  kis és nagy tornatermében.   Tájékoztatás, hogy a csoportok az…..
Az Esések Iskolájának alapítója és vezetője nagyszerű előadást tartott a biztonságos esésről Akadémiánkon. Az egyelőre ülve tanult technikákat a gyakorlatban is meg fogjuk valósítani hamarosan! :) (fotó: Judit Kozma / TromboneArt) · Frissítve kedden · Készült: Villányi…..
Dobrotka Béla az Esések Iskolája alapítója és szakmai vezetője több egyeztető tárgyalás után, az Óbudai önkormányzattal megállapodást kötött egészségmegőrzés, testi épség megóvás, baleset megelőző programra. Meggyfa utcai vezetők vállalták a toborzást egy előadást…..
Kowacsics Rita és Nagy Ildikó felvették a kapcsolatot iskolánkkal, és egy előadás lehetőségét ajánlották fel az évek óta működő Szenior Akadémián. Dobrotka Béla az Esések Iskolája megálmodója, szakmai vezetője örömmel mondott igent, így 2014.03.10.-én 17 órától a…..
Síbaleset megelőzés professzionális szinten tanítja síoktatóknak az Esések Iskolája, SportEsésTan anyaga. Mivel a síelés közkedvelt, és sajnos rendkívül veszélyes sport, így a lehető legjobb felkészültséget kínáljuk mint oktatóknak, és amatőr síelőknek…..
Kedves Béla! A Klubrádióban figyeltem fel az interjújára az Esések Iskolájáról. Az interneten azonnal megkerestem az információkat, és többször megnéztem a YouTube-on a filmjét. Sokat gondolkoztam rajta, hogy 73 évesen el tudok-e végezni egy ilyen tanfolyamot. A végén…..
Kis csoportos foglalkozás keretein belül végzősöket üdvözölhettünk, akik fiatal idősektől az időskorig bezárólag elsajátították a 4 irányú eséstechnikákat foglalkozásainkon. 7.órában mindegyik hallgató csukott szemmel hajtotta végre a feladatokat, azaz csúsztatott esés…..
Az Esések Iskolája Egyesület 2014.03.03.-án Kőbányán indít tanfolyamot idősek részére, ahol elsajátíthatják a biztonságos esés tudást. Március 3 és április 4 közötti  időszakban kaptunk lehetőséget az Újhegyi Közösségi Házban. Hétfő és pénteki napokon van a…..