Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zajec_

33 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a pontozói szakasz, az eredmények összesítése megtörtént, így már nincs más hátra, mint leleplezni a novellák mögött az írót, és kihirdetni a győztest! Mindegyik történet egy igazi kis tavaszi felfrissülés volt, az írók igazán kitettek magukért, és a…..
Cím: Bársonyrózsa Fúzió és bomba: Narcissa Black & Lucius Malfoy Énekesmadár – titkos kulcs: méhecske Tartalom: Cseppnyi nosztalgia és merengés egy időből, amikor a dolgok még egyszerűbbek voltak, a szívek könnyebbek és a világon még csak tavasz volt. Korhatár: ~ Műfaj:…..
Cím: Liliomos lány Fúzió és bomba: Fleur – Bill; robbantottam vele: Voldemort Énekesmadár – titkos kulcs: szellő. Tartalom: Fleur Delacour a háború alatt kettős ügynököt játszik. Korhatár: 16 Műfaj: dráma Figyelmeztetések: erotikus tartalom, kínzás/erőszak, AU Jogok: A Harry Potter világához…..
Cím: Vágyaidba marva Fúzió és bomba: Fúzió: Lucius/Narcissa, bomba: Bellatrix Black Énekesmadár-titkos kulcs: limonádé Tartalom: „Mélyen beszívta a szoba illatát, amelyben éppen úgy jelen volt az ő buja parfümje, mint Lucius száraz-fanyar illatszere és a vad együttlét semmivel össze nem…..
Cím: Csínytevők Fúzió és bomba: James Potter–Lily Evans, robbantottam vele: Fred Weasley Énekesmadár-titkoskulcs: bárányfelhő Tartalom: Lily a padon szomorkodik, amikor a semmiből előtűnik egy titokzatos fiú. Vajon ez a rövid találkozás elég arra, hogy a lány átértékeljen néhány dolgot…..
Cím: Fehér Fúzió és bomba: George Weasley- Angelina Johnson, Luna Lovegooddal robbantottam, így a végső párosom George Weasley-Luna Lovegood. Titkos kulcs: napsütés Tartalom: Egy kis rózsaszín pötty különösképp kitűnt ficánkoló pörgésével, mígnem lassan elhagyta…..
A kulcsoknak kisebb szerepük lesz, mint az előző fordulóban, hiszen senkitől nem várható el, hogy egy maximum 600 szavas történetbe három kulcsot is nagy hangsúllyal tömjön bele, de a kreativitás mindig kifizetődő! A képek amolyan hangulatkeltő tavaszi dekorációk, de meg kell jelenniük valamilyen…..
Az eredeti terv az volt, hogy előre megadott párosokból választhattak volna az írók, de a kihívásszervezés gyakorlati részében kiderült, hogy szinte vagy végtelen variáció létezik, amit lehetetlen lenne itt összegyűjteni, vagy nagyon leszűkítenénk a kört, ezért ezt (részben!) elvetettük.  ..
Nem kell megijedni, semmi kacifántosság nem lesz benne, csupán csak az izgalom miatt születtek meg ;) Énekesmadarak nevei közül kell választanotok (nem ezek a kulcsok!!!). Ehhez rendeltem hozzá egy-egy titkos kulcsot, amit a jelentkezésetek elfogadásával azonnal meg fogtok kapni. Annyit elárulok,…..
Lezárásra került a pontozói szakasz, így máris itt a végeredmény :) Először is nagy köszönet Pernek, hogy végigolvasta a történeteket, ezáltal sem hagyva vélemény nélkül az íróinkat. Családias környezetben telt a kihívás, amolyan mini írókörként, hiszen a nagy kritikazuhatag bár elmaradt, de hat…..
Sziasztok! Tanultunk mindenből, az idő sajnos nem az olvasásnak kedvez. Minden kedves idetévedőt arra biztatnék, hogy hagyjon véleményt a történeteknél, tényleg szuper alkotások lettek, megéri őket elolvasni :)  A hosszabbítás 2 hétre szól, vagyis egészen december 20-ig lehet szavazni, 23-án este,…..
  Cím: Tündérujjak Kulcsok: főkulcs: 6 kép (fent látható).; titkos kulcs: mugliismeret óra; választott kulcs: arrogáns Tartalom: George Weasleyt fura kérésekkel traktálják ezen a hűvös őszi napon. Fúzió: George/Luna Korhatár: 12 Műfaj: romantikus, humor, fluff,…..
    Cím: Mélyen a bőröm alatt viszketsz Kulcsok: főkulcs: 4. kép (fent látható), titkos: RBF vizsgák, választott: gyávaság Tartalom: Ilyen nyomorult lett belőle is, kicsinyes és bosszúéhes, ott kavargott benne az őrjítő vágy, hogy azért a néhány, lélegzetüktől…..
  Cím: Erdei nász Kulcsok:  főkulcs: 8-as kép;  titkos: rivalló;  választott: altatóital, intrikus Tartalom: Néha elég egyetlen nap, egyetlen éj ahhoz, hogy az ember sorsa megforduljon, valami újra, valami jobbra, akár élethosszig tartó változásra. Fúzió: Draco Malfoy…..
Cím: Hazug Halál Kulcsok: főkulcs: 7. kép (fent látható) titkos: Nimbus 2000  választott: hazug Tartalom: Sajnálom, hogy éltem, Sajnálom, hogy nem léptem. Sajnálom, hogy ajkammal A tiédhez értem.   Sajnálom, hogy szerettem, Sajnálom, hogy nem kellettem. Sajnálom,…..
Cím: Mindent egy falatnyi boldogságért Kulcsok: főkulcs: 5. kép (fent látható), titkos: 9 és ¾-ik vágány, választott: kitartó Tartalom: Mi történik, hogyha James Potter, Sirius Black és egy szerelem jegyében született őrült kihívás összetalálkoznak? Valószínűleg…..
  Cím: Törékeny egyensúly Kulcsok: főkulcs: 3. kép (fent látható) titkos: házimanó választott: áruló Tartalom: Mi a szerelem? Három óhatatlanul összefonódó szív, amelyek táplálják és felemésztik egymást. Vajon hol ér véget a vágy, hol kezdődik a szerelem, hol fordul át az egész beteges…..
A hat hely nagyon gyorsan betelt, a két plusz helyből pedig egy kelt el, így a kihíváson összesen hét csodálatos történetet olvashattok majd az alábbi alkotóktól:..
A választható kulcsok egy-egy emberi tulajdonságra épülnek, amit az író saját értékrendje és kreativitása alapján illeszt be a történetbe. Mindenképpen a novellák gerincét kell adnia, meghatározó szerepet kell neki tulajdonítani, de a felhasználás módja az íróra van bízva.…..
A kihíváson nincsenek csapatok, az írók egyénileg versenyeznek a választott fúziós főkulcsok és a hozzá tartozó bomba (utóbbi nem kötelező, részletek a kulcsos posztban), a képes hangulatkulcsok , és a titkos kulcsok felhasználásával. Ez utóbbit a jelentkezés lejárta után kapják meg az írók.…..
Harry Potter love fusion Menetrend 2016.10.03 18:53:35
Kérjük, ügyeljetek a határidők betartására!..
Minden fontos információt megtaláltok a jelentkezéshez :)..
Ezek a képek a tulajdonképpeni főkulcsok: mindegyiken egy jellegzetes őszi motívum, hangulat jelenik meg, melyet át kell ültetni a történetekbe. Ügyelj arra, hogy ez adja a novella gerincét, a leghangsúlyosabb mindegyik kulcs közül. Ha például kiválasztasz egy zivataros képet, értelemszerűen nem…..
Számok helyett bájitalok közül tudtok választani. Nem ezeket, hanem az e-mailben kapott titkos kulcsot kell beleépítenetek a történetetekbe, ami kapcsolódik a Harry Potter világhoz, de nem feltétlenül kötődik az említett karakter személyéhez. Például: ha valaki a zsugorító főzetet választja,…..
A kihíváson nincsenek csapatok, az írók egyénileg versenyeznek a három kulcs felhasználásával (képes, titkos, választott). Érvényes pontozáshoz minden történetet véleményezni kell, tehát összesen 10 beérkezett mininovellát. Ez azért szükséges, mert nincsenek kulcspárok, és a pontok átlagolása sem…..