Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiatalság.com

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valahára elstartolt a Trónok harca negyedik évada, és pont olyan erősen kezdett, ami elvárható tőle. Idő híján persze nem sikerült az összes szereplőt belerakni az évadnyitóba, de már így is olyan grandiózussá kezd válni a történet, hogy nem lennénk a teljesen kezdő,…..
fiatalság.com 2014.04.09 16:36:01
@Equinoxe: pedig neki nem is szőkének hanem fehér hajúnak kellene lennie.
Anti aging Öregedéskutatás 2014.03.23 12:10:02
Az öregedés mindig is foglalkoztatta az emberiséget, miért hanyatlik az addig jól működő test egy bizonyos életkor után? Miért van az, hogy egyes emberek már negyven évesen is hatvannak néznek ki, és miért vannak fitt nyolcvan évesek? Meg lehet-e állítani? Sőt, vissza lehet-e…..
Egészen mostanáig tényleg nem lehettünk 100 százalékig biztosak benne, hogy csillagot kapott a Borkonyha. Most már csak akkor nem tuti, ha nagyon ügyesen rajzolok piros ceruzával. Kezemben a 2014-es Michelin Main Cities of Europe! Fotók az összes 2014-es hazai csillagról a hajtás…..
fiatalság.com 2014.03.17 18:41:51
@A fickó: ehhez csupán annyi kell, hogy legyenek ilyen alapanyagok itthon, állandó minőségben.
Mostanában rengeteget hallani az antioxidánsokról, de mik is ezek a vegyületek, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében és az öregedés lassításában? Az antioxidánsok feladata, hogy a szervezetben elszaporodó szabagyököket, szabad oxigénatomokat…..