Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacagó görlice

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
kacagó görlice 2020.08.10 15:16:26
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
kacagó görlice 2016.09.04 11:12:55
@Sir Ö. S. Bandi:
Megjelent a Szőrős Bandi,
versek jönnek nemsokára.
Vajon kit fog magasztalni,
és kinek rúg valagába?

(Annakidején Edinát magasztaltad)
 Ahhoz, hogy minden jelen és nem jelenlévő számára egyértelmű legyen, a világkörüli kacsatúra a kezdetekhez kell visszamenni.  A történet azután történt, hogy hirtelen szétdarabolódott bolygónk szárazföld készlete. Mindez olyannyira hirtelen történt, hogy a kacsának, a…..
Áronka termel, mesél: Ideje már, hogy eloszlassam a kételkedőkben az Úr 2015Dik esztendejében, hogy  mifán terem a tarhonya, terem-e vagy pedrik-e? Mikor mán azt hinné az egyed, hogy mag is érkeztünk a csomó bogozásához, de ennél sokkal, de sokkal izgatóbb paraszti munka…..
kacagó görlice 2015.04.06 09:37:44
@Akármi Áron: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Szexet is elfogad
Görlice madár,
De nem gyorsan, hanem
tempósan, ha már...
kacagó görlice 2015.04.06 10:27:19
@nosce:
Egy bugyi kezdetnek legyen.
Azt lerágjuk majd, és megyen...
kacagó görlice 2015.04.06 19:49:36
@őszinte sixx szerelme:

Köszönöm az ajikat,
mind megettem ebédre.
Na jó, egyet meghagytam,
azt elteszem jövőre.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Becsapsz engem, Dottyka,
Szíved fele Józsié.
A másik fele pedig
valami kiskecskéé.
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Igen, igen, lassan vége a való világnak, nem is baj, elég gyengus szegény. Na de majd a Berki vezette Éden Hotel, na az lesz a nem semmi. Addig meg tessék kikászálódni a dobozhegyek alól :)   Kezdés: 2015. 02. 23. - 20:20    ..
kacagó görlice 2015.02.12 16:16:23
@Lilith.Inanna1:

Birike mellé állhattam,
boldog vagyok tőle,
aki engem odasorolt
megcsókolom érte!
kacagó görlice 2015.02.12 20:06:53
@Lilith.Inanna1: Én már szereztem is olyan kis fényes fekete gátyót.
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Mindent köszönök Nektek!..
kacagó görlice 2014.12.22 18:55:24
@kacagó görlice:
Kicsit béna lett, mégis vegyétek úgy, hogy kellemes ünnepeket kívánok!
kacagó görlice 2014.12.26 17:29:36
@ő-szinte:

Én is várom az ünnepet,
pedig tudom, nem lesz jó.
Bekészítem az üveget,
az legyen enyhet adó.

Múljon el már a karácsony,
tűnjön el a szilveszter!
Nem kell nekem semmi mákony,
hétköznap él az ember.
kacagó görlice 2014.12.26 20:47:55
@ő-szinte: Jól sikerült hétköznapok majd jönnek, meglátod!
    Igazándiból minden az én hibám... Lehet, hogy ha nem mismásolom el – hogy ne érjen az a vád egyes emberektől, hogy már megint minden ő-szinte körül forog (pedig de :D :D :D) – a blog indítást amit végül Cherie csinált meg, talán minden másképp történik… Bár…..
kacagó görlice 2014.12.11 18:14:08
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Jövök már, itt van már
Dottykának Görlicéje.
De könny szökik a szemébe,
mert az ágyban mást talál.
Ölelne ő szerelemmel,
ha nem lenne ott egy Berber...
Nahh nézzünk újra egy kis háttérsztorit. ;) Az ELF mitikus lény volt a pogány germán népeknél és neve a mai napig fennmaradt a folklórban. Az ELF-ek eredetileg kisebb termékenységistenek voltak, akiket apró, de gyönyörű fiatal nőkként és férfiakként ábrázoltak. Az erdőben,…..
Dorothy élete nyitott könyv: A krach: 2014. november 5. Teljes döbbenet, azt sem tudom, hogy mi történik. Csak figyelek, próbálom felfogni, amit éppen a TELEFONBAN mondanak. Kamillázom, úgymond. Igen, ismét kidobnak, és igen, megint hihetetlen, lévén ugyanarról az emberről van…..
kacagó görlice 2014.11.23 21:10:15
@kacagó görlice:

egy sor kimaradt, pardon.

de aztán hamar feladtad,
és jól behúztad a farkad.
kacagó görlice 2014.11.24 18:56:06
@paranyuszi: Szolgálatttyára, hölgyem!
(Puff! Ha leányka, akkor nincs is farka. Meg fog sértődni.)
kacagó görlice 2014.11.26 10:35:55
@aggyistenbrittudós: Szia Krokkk!
Kösz a meghívást tippcsizésre, de ahol én szerencsét próbálok, ott fű nem terem többé.
Avicsere! A tegnapi, a punciszem tetszett nagyon. Olyan titokzatos volt. A néző nem tudja, mi ez, kíváncsian közelebb megy...és vége!
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila…..
kacagó görlice 2014.11.21 17:55:45
@Krétagarbó:
Te PHD-t írtál?
Le is doktoráltál?
Tíz éve még, Krétagarbó
óvodába jártál!
kacagó görlice 2014.11.21 20:57:12
@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Befordultam a hogyvoltra,
Rárontottam posztíróra.
Legendás kommentcsik vagyok,
Mindenkit telibe szarok.
Figyeljen a sok kis kuki:
Mit én mondok, az a tuttti!
      Kik azok az AMBIDEXTEREK és mit akarnak ?   Nem, nem Paranyuszi lakótársai a Sziriusról és nem is Kroki egyik amerikai szupersorozatának hősei... Ők bizony azon embertársaink, akik mindkét kezüket egyformán használják.      Születésünkor genetikailag eldöntött az,…..
kacagó görlice 2014.11.18 15:43:32
@nosce: és oda esetleg írni is lehet? Vagy az VIP páholy?
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
kacagó görlice 2014.05.22 18:30:12
@aggyistenbrittudós: Egészségedre!
kacagó görlice 2014.05.23 13:25:50
@aggyistenbrittudós:
Dorothy Viki seggére szeretne kerülni, csak nem vallja be.

Azt a versikét nem én írtam, hanem Szőrős, a szúrós. Én csak belejavítottam, ezért találhattam rá az adatlapom „Aktivitás” oldalán. A 6x63-ban volt, és így szólt:

Avatarod tán angolna?
Vagy egy méretes muréna?
Az is lehet, hogy egy rája
Buknak is a cicák rája.

(Hogy ne kelljen keresned. Ha egyáltalán erre gondoltál.)
kacagó görlice 2014.05.26 20:39:37
@XO:
És Szentpéter nem mondta Iza anyukájának, hogy Krisz csak egy egyszerű krumplihámozo?
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
kacagó görlice 2014.05.05 11:18:43
@nosce:
Vasaltherefű az igazi név (Sigillaria Carpinus).
Lóheréből csak gyenge hamisítványok készülnek.
Vigyázz, mert ha Zalánka látja, hogy tájékozatlan vagy, átver!
kacagó görlice 2014.05.05 12:47:52
@Krétagarbó:
Miért nem szabad a kommentelőket kritizálni?
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
kacagó görlice 2014.05.04 09:41:48
@aggyistenbiri: @Nagy Endre:

Bács-Kiskunban nem ugrottak meg az eladási volumenek, viszont Baján és környékén (főleg Vaskúton) ingyenesen osztogatnak telefonokat. Nem nagy a tolongás, mert elterjedt, hogy ezeken hackelt appok vannak; bárkire klikkelsz, a szavazat Aurélióra megy.

Svájci és olasz adataink egyelőre nincsenek.