Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szayan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érettségi ajándéknak készült a kis panellakás a vidékről Budapestre költöző fiatal lány számára. A szokásos jellegtelen belső térből élénk színekkel, sok-sok gipszkartonnal, vidám kiegészítőkkel alakított ki Pannonhegyi Katalin lakberendező egy vidám, ám viszonylag kis…..
A sebesség oltára Vespát bírod? 2014.09.03 17:01:42
Szeptember 5-én, most pénteken, a Gellért téren találkoznak azok, akiket nem tántorít el a Halálos Horpadás, akiknek nem kezd el remegni az ajka széle, ha arról kérdezik, hogy és mondd Dani, mennyit evett a rendbe rakott Vespád? És menyibe is volt végül, mielőtt eladtad? Nem…..
Most rászorult volna, de a lelketlen orvosnak még volt egy óra hátra az ügyeletből, és ő már nem akart kimenni sehova. Tisztelt blog olvasók!   2014.07.07-én kénytelenek voltunk a férjemhez kihívni a miskolci háziorvosi ügyeletet. Egy hólyag és egy prosztata műtét után…..
A videó megtekintése ( vagyis inkább meghallgatása) kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott, túl fejlett zenei ízléssel rendelkezőknek csak mérlegelést követően ajánlott.   Tyúkok és ludak, őrjöngő nyulak... és tényleg olyan. Akit megcsapott a vidék szellője, az…..