Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MetánGuppy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állatorvosi ló a sok közül 1. – Debrecen–Hajdúböszörmény A következőkben három különböző példán keresztül mutatjuk be, milyen feltételek biztosítására lenne szükség az optimálisabb közösségi közlekedés megszervezéséhez.   Választásaink nyilván…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
Törzskocsma Budafok non coronat 2008.08.18 19:58:00
Ugye a BKV paraméterkönyvet egy éve csinálják, ebből 11 hónapig mindenki ekézte, hogy mennyire szakmaiatlanul csinálták. De végre, végre bevontak mindenkit, mindenki hozzászólhatott, mindenki véleményt alkothatott, és most már a Zindex is támogatólag írja, hogy csak tanuljuk,…..
A 16. rész (Star-Crossed Lovers And Other Strangers) azzal indul, hogy a város az alapításnapi csillagfesztiválra (vagy valami hasonló kisvárosi agymenésre) készül, Rory és Dean meg a 3 hónapos évfordulójukra. Istenem, ez tényleg akkora mérföldkő 16 évesen, teljesen átérzem az…..
Új MÁV blog Mozdonyvezető beint 2008.01.04 07:01:00
Masiniszta integet, mert nem akar fényképen lenni ...   Tisztelt MÁV START Zrt.! A következőkben leírt eset vélhetően nem a MÁV START Zrt. illetékességi körébe tartozik, így ezért arra kérem Önöket, hogy a Gépészeti Üzletág, januártól MÁV TRAKCIÓ Zrt. felé…..