Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbo

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan utazó, akit még ne vertek volna át a trükkös helyiek. Ez az utazás egyik sajnálatos velejárója. Taxisok, pincérek, eladók, piacosok… szinte mindenhol a pénztárcánkra éhes hiénákkal találkozhatunk. Persze, egy kis józan paraszti ésszel és odafigyeléssel gond nélkül megúszhatjuk ezeket a…..
hbo 2022.01.10 22:12:20
NAPI SZUBJEKTÍV, KIEMELT KÉP: 1898. Grönlandi inuit férfi melegíti felesége lábait..
hbo 2021.07.04 09:14:09
@szeme közé, laposan!: meg. sot ma is el. 6 ev bortont kapott, de 2.5 utan kegyelemmel szabadult.
ma asztrologus. Ime: en.wikipedia.org/wiki/Vijitha_Rohana
A paprikás szalámik a magyar gasztronómia legfinomabb részei.  A kiváló minőségű fűszerpaprika és a szárításos-érlelés technológiája teszi egyedivé ezeket a szalámikat és ha még egy finom nemespenészes réteg is borítja, akkor talán már nem is kaphatunk többet. Szendvicsbe vele, egy kis sajttal,…..
hbo 2021.04.24 08:24:27
1847. Fotó a fényképezés hőskorából. Amerikai katonák Saltillóban, a mexikói-amerikai háborúban. Az 1846 és 1848 között tartó konfliktus elsősorban a renegát államnak nyilvánított Texas Mexikóból történő kilépése miatt robbant ki, és Mexikó vereségével ért véget, amiben újabb jelentős területeket…..
1864. Abraham Lincoln merénylője, John Wilkes Booth (balra) Marcus Antoniusnak öltözve Shakespeare Julius Caesarjában..
Választási ígéreteink egyik fontos pontja az 5-ös busz végállomásának kérdése volt, mely jó ideje borzolja a városrész lakóinak idegeit. Polgármester asszonnyal januárban elkezdtük az ez irányú munkát. Sajnos a BKK elsőre nem vett minket túl komolyan de nem adtuk fel! Tegnap vendégünk volt a BKK új…..
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
hbo 2019.02.08 15:08:46
Február 1-től kell megvásárolni az autósoknak a 2019. évre szóló autópálya matricákat! Mondom AUTÓPÁLYA matrica! Mint tudjuk, ez a hivatalos elnevezése, ám tartalmilag jócskán megkérdőjelezhető például az M2-es esetében. Amely út persze egy sor kritérium alapján közel sem szolgál rá a minősítésre.…..
hbo 2019.02.04 06:29:21
Kérdezz bátran! Mennyit adózunk? 2018.11.13 09:50:32
Hogy mennyit is adózunk? 15% a szja (személyi jövedelemadó). Ez egyszerű és gyors válasz, de sok mindent elfed. Azt sugallja, hogy az állam csak nagyon keveset vesz el. Sőt már hallottuk az ígéreteket, hogy egyszer egyszámjegyű lesz az szja (9%). Nézzük meg egy bérkalkulátort! Beírtam 250e ft-os…..
Aki annak idején utazott a Thököly úton vagy a Mexikói úton villamossal, az bizony jelenleg igencsak visszasírja ezeket a tujákat, mivel itt jelenleg millióféle buszjárat (vegyesen alapjárat és gyorsjárat) közlekedik, ezek viszont baromi zsúfoltan járnak (kivéve persze a 7E). Bár mostanság az az…..
Hátborzongató a rendszer, amely Balog Zoltán minisztersége alatt született meg: a szegény, rossz körülmények között élő, vagy cigány gyerekek esélye a felemelkedésre nulla. És ezt pont az oktatási rendszernek "köszönhetik"...
Rangos elimerést zsebelhetet be az immár 7. éve budapesti járattal is rendelkező Qatar Airways, melyet a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) gálavacsoráján vehetett át a légitársaság hazai képviselete. A Qatar Airways lett a legjobb légitársaság a magyar piacon - legalább is a magyar utazási…..
hbo 2018.04.30 19:56:49
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Betöltötte a 18-at Uj Péter valaha készült legcsodálatosabb írása, "A nagy WAP-blöff", ami mai szemmel visszanézve őrületes tévedés, pedig van benne igazság bőven. Az évforduló örömére elvisszük a cikket egy nosztalgikus körre. Hiszen már szabad...
hbo 2018.04.06 18:30:34
Svédországban nagyon magasak az adók, ezzel semmi újat nem mondok. A nagy kérdés az, hogy ha leülünk és kiszámoljuk, hogy Magyarországon mennyi az elvonás, akkor ér-e minket meglepetés. Emellett (északon maradva) költözünk egyet Norvégiában, végül ellátogatunk egy olyan…..
Barta János egy kis MSZP-s és fideszes rásegítéssel gyakorlatilag kicsinálta saját magát, azonnal vissza is léptették a többi ellenzéki jelölt javára...
hbo 2018.03.28 15:50:25
Reflektor Az a baj…. 2018.02.27 15:15:52
  Hallottam Gyurcsány Ferenc szájából a Belga zenekar által felismert össznépi kezdőmondatot, majd tű pontosan megmondta a baj okát. Utána azonnal elkövette a bajt szemem előtt. Miért? Ennyire buta, vagy erkölcstelen? Nem, csak rég olvasott elalvás előtt az ágyban Imanuel Kantot, vagy ennél…..
Találtam egy dán oldalt, aminek az a lényege, hogy elmondja, elmagyarázza, miért érdemes vidáman, jókedvvel dolgozni menni. Az egyik cikkükben 10 tanácsban foglalják össze, milyen lelkülettel érdemes munkába menni nyaralás után. Ez inspirálta a mostani bejegyzést, kicsit átszabva a karácsonyi…..
Szépen ráizgult a magyar sajtó a Wizz Air újabb pici londoni bővítésről szóló bejelentésére, mintha ennek bármi köze lenne Magyarországhoz, vagy a magyar utasoknak is ettől jobb lenne. Épp ellenkezőleg: a londoni magyar utasok éppen hogy jól megszívják néhány hónapig, mert összekuszálták a…..
hbo 2017.12.09 08:22:13
Subba Subba másnap: Reggeli 2017.10.07 09:44:51
Lost in the sauce @lost_lands #LOSTLANDS Hungry? Just eat some ass � @Excision @downlinkmusic @snailmusic pic.twitter.com/6mMAFHgSwe — �George (@RJ_Scott) October 4, 2017..
Bár már több mint egy éve életünk részévé vált, még mindig akadnak fehér foltok a CSOK-ot illetően. Arról nem is beszélve, hogy a bankok sem feltétlenül értelmezik egyformán a két vonatkozó jogszabályt (a 16/2016. (II.10.) és a 17/2016. (II.10.) számú kormányrendeleteket),…..
A boldogságkutatásokban Dánia rendre az élmezőnyben végez, sőt gyakran szerzi meg „a Föld legboldogabb országa” címet. Hogyan? Kapjuk fel sokan a fejünket. Ez a kis ország északon, ami régen a depresszióról volt híres? Félreértés történt, vagy tényleg a dánok birtokában a boldogság receptje?..
Szép kis kétkezes gyomrost vitt be a Wizz ma két nagyágyúnak, egyszerre kapott a Ryanair és a Lufthansa azzal, hogy a káeurópai cég Frankfurt fő repterére indít járatokat, ráadásul Budapestről is és naponta. Michael O'Leary Ryanair-vezér addig mondogatta, hogy Heathrow-ra és Frankfurtba soha nem…..
Bizonyára sokan emlékeznek még erre az úttörő dalra, a „fényes szelek” nemzedéke még biztos, hiszen ők adják a mai nyugdíjasok döntő többségét. A „Vezér” kitalál valamit és a kormány fejvesztve bólogat! Hát sikerült! Nem 0,9%, hanem 1,6% lesz a 2017-es nyugdíjemelés, sőt bónuszként Orbán még…..