Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő Herkó

71 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Dwayne Johnson, más néven a Szikla számára az edzés, és a szorgalmas diéta egyszerűen életforma. Ennek megfelelően a kaliforniai születésű sztár mindig lenyűgöző formában van, ami egy magasabb szintű elhivatottság eredménye. Emellett mindig helyet ad az alkalmi csalónapoknak. De aki ilyen…..
TDN blog Uborkasaláta 2022.01.06 05:54:30
Tökéletes, könnyű és üdítő, édes-fanyar ízű saláta. Hihetetlenül laktató, tekintve, hogy egyetlen adag milyen kevés kalóriát tartalmaz. Kóstoljuk meg fűszeres pulykanyárssal.   Hozzávalók:   2 kimagozott uborka 1 közepes lilahagyma 1 csokor aprított, friss koriander 1/2 csésze…..
TDN blog Pulykanyárs 2022.01.06 05:54:28
Ha fűszeres pulykahúst ennénk, de nem szeretnénk extra kalóriákkal dúsítani ételünket, ezt a pulykanyársat keressük.   Hozzávalók:    1/2 csésze rizsecet 3 ek frissen facsart zöldcitromlé 3 ek szójaszósz 2 ek sárga currypor 4,1/2 tk aprított fokhagyma 1,1/2 tk őrölt kurkuma 1 tk őrölt…..
Itt az újév, égessünk zsírt!   Mi kell a zsírégetéshez?  1: Kalóriadeficit 2: Minőségi táplálék 3: Testmozgás   Kalóriadeficit Honnan tudjuk, mennyi kalóriára van szüksége a testünknek ahhoz, hogy fogyjon, stagnáljon, vagy hízzon? Nos létezik erre képlet, amivel ki lehet számítani pontosan…..
TDN blog Almás batyu 2022.01.06 05:54:18
Az almás batyu remek desszert, vagy gyors harapnivaló. Bár gluténmentes, a tészta állaga ugyanolyan, mint a hagyományos pitéké, melynek az alma természetesen édes tölteléket ad. Az izomépítő és zsírégető hatású alma a rost, és egészséges zsírok kiváló forrása.   Hozzávalók:  A tésztához: 2 ek…..
TDN blog Banánkenyér 2022.01.06 05:54:17
Kiváló edzés előtti csemege, ami rengeteg energiával tölt fel. Hozzávalók:  1/4 csésze pürésített banán 1/2 csésze mandulaliszt 1/4 csésze kesudióvaj, vagy más dióféléből készült vaj 2 merőkanál vaníliás barnarizs-fehérjepor (kb 24g)   Elkészítés:  1 Béleljünk ki egy tepsit frissen tartó…..
  Tartsd kordában a testképedet az év minden napján! Te is biztosan tapasztaltad már a jojo effektust, mikor minden diéta után a fogyási folyamatot felváltja a hízási metódus.  Ez gyakran akkor is így van, ha a diéta után is igyekszel figyelni a kalória bevitelre és a testedzésre. A megoldás kulcsa…..
2021. márciusában debütált Tom Holland új filmje, a Cherry: Az elveszett ártatlanság c. dráma. A film egy háborút megjárt veteránról szól, aki poszttraumás stressz szindrómában szenved, és a drogokhoz nyúl, hogy enyhítse szenvedéseit. A szerep kedvéért Holland - aki amúgy is szálkás, filigrán…..
TDN blog Csőben sült reggeli 2022.01.05 07:38:11
Csőben sült reggeli   Egyetlen tálban több napra elegendő reggelit készíthetünk. Könnyen hordozható, és egyszerűen előállíthatunk belőle nagyobb adagot. ezért hétvégi villásreggelikre is kiváló választás. Fehérjében gazdag, sütőben sült nyugat-amerikai omlett, finom, gyors reggeli, telis…..
Végre elkészült a webshopom. Hosszú út vezetett idáig, de végre 90%-ban késznek tekinthető az oldal. Mi történt eddig? Ha lemaradtál a kezdetekről, pár szóban most felidézem, mi is ez a százmilliós vállalkozás: A terv a következő:  Létrehozok egy webshopot, amivel karácsonyra egy kis…..
Mi a terv, és hol tartok eddig?   Ugye, azt az előző részben leírtam, hogy a nagy cél egy százmillió forintos éves árbevételű vállalkozás felépítése lesz. Ha lemaradtál a cikkről, kattints IDE az olvasásához.   A terv:   Több mikrovállalkozást építek fel, amiket felskálázva összegyűjtöm az…..
  Üdv újra a blogomon, nagyon rég nem találkoztunk!   Mi történt eddig, miért nem volt poszt? Nos az igazat megvallva, ez a blog egy szerelem projektnek indult. Nagy terveim voltak vele, de ahogy az az ilyen projektekkel lenni szokott, idő hiányában abbamaradt.  Volt szerencsém több dologban is…..
  Aki lemarad, az kimarad!   Mindenki találkozott már ezzel a kifejezéssel, amit gyakran összekapcsolnak a hálózatépítéssel. Azt mondják, hogy ez egy olyan újfajta szemléletmód a gazdaságban, amely hamarosan leváltja az eddig megszokott üzleti rendszereket. Az első cáfolatom erre annyi, hogy…..
Amit most megosztok veled, az a kedvenc cikkem története az első blogomon.    Az előző blogom infografikák készítéséről szólt. Mindenféle témában gyártottam grafikákat, publikáltam őket, illetve volt, amit rendelésre készítettem. Leginkább marketing témában készültek, mivel ez a téma foglalkoztat…..
Szilveszterkor jött az ötlet. Már régebben is készítettem portrékat rendelésre. Annyi volt a bökkenő az akkori vállalkozással, hogy nagyon nehezen tudtam eladni a képeket. Egyszerűen nem volt meg a kellő tudásom ahhoz, hogy működő vállalkozást tudjak kiépíteni a képességemből. Hiába voltak a…..
Már tudod, hogy mit tervezz blog indítás előtt, illetve hogyan írj klassz cikkeket. De hogyan vedd rá az embereket, hogy vásároljanak tőled? Hiába írsz szuper cikkeket, hiába olvassák sokan a blogod, hiába van egy kiváló terméked, ha nincs stratégiád, amivel el tudod érni, hogy az emberek megvegyék…..
Most már tudod, kinek írj és miről, illetve miből lehet bevétele a blogodnak. ( Feltéve, ha nem maradtál le az előző részről) De hogyan írj olyan cikkeket, ami kikerül az Indexre, az emberek pedig imádni fogják, megosztják és likeolják?  Ha nem tudsz szerethető cikkeket írni, nem kapsz…..
Voltál már igazán elismerve valamiért? Mikor egy baráti összejövetelen mindenki felnéz rád, mert valami olyat tettél le az asztalra, ami miatt csodálnak téged, büszkék arra, hogy ismerhetnek? Isszák a szavaidat, mikor mesélsz, kérdeznek arról, hogy hogyan sikerült elérned azt a bizonyos célod, ami…..
Egy új blog indításakor az első lépés mindig a tervezés.  A sorozat első része is erről szól: Miről szól a videó? Először is Miről szeretnél írni? Válassz olyan témát, amihez értesz, vagy azért, mert hobbiból műveled azt a bizonyos tevékenységet, vagy azért, mert az a munkád, szakmád…..
    Mik a régi marketing elemei? Újsághirdetés, TV reklámok, szórólapok, stb. Majd jött az internet, és minden megváltozott. Megjelentek az online hirdetések. Mostanra annyi hirdetésbe futunk bele az interneten, hogy bármit csinálunk, nem tudjuk anélkül élvezni a netezést, hogy tucatszám ne…..
James Fridman-t már az egész világon ismerik. Nagyon jól bánik a Photosoppal, jó a humora és hihetetlen kreatív elme. Azzal vált híressé, hogy kérésre vállal képretusálást, de a kész munka sosem olyan, mint ahogy azt a megrendelő elképzelte. Összeszedtem a tíz kedvenc képemet tőle: -Valaki letudná…..
Körülbelül 12 évvel ezelőtt kezdtem el Photoshoppal dolgozni. Akkoriban még nem volt olyan fejlett számítógépem, ami könnyedén elboldogult a programmal, de azért viszonylag szépen elfutott rajta. Mindig is érdekeltek a grafikai tervezéssel kapcsolatos dolgok, emellett pedig rajzolni is…..
A Freelancer Festival első délutáni előadója Papp Gábor volt. Épp az ebédszünet után kezdődött az előadása, amiről félig sikerült lecsúsznom, pedig az Ő sztoriját mindenképpen meg akartam hallgatni, és megírni a blogon, mivel igencsak tiszteletreméltó karriert futott be az elmúlt évtized…..
  Van recept egy tökéletes média hackre? Minden vállalkozó, aki foglalkozik marketinggel, arra törekszik, hogy minél olcsóbban, minél több emberhez eljuthasson a neve, vagy terméke. Ennél egy fokkal még az is jobb, ha az emberek emlékezni fognak rá. A Fluimucil márkanév például örökre beleivódott…..
Március 11.-én, szombaton rendezték meg az első Freelancer Festivalt. A rendezvényt a független szakembereknek szervezték, ahol nagyon inspiráló élettörténeteket, előadásokat lehetett hallani. Az én kedvenc történetem a Remarker nevű vállalkozás sztorija volt. A céget egy grafikus hölgy alapította,…..