Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő Herkó

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Aki lemarad, az kimarad!   Mindenki találkozott már ezzel a kifejezéssel, amit gyakran összekapcsolnak a hálózatépítéssel. Azt mondják, hogy ez egy olyan újfajta szemléletmód a gazdaságban, amely hamarosan leváltja az eddig megszokott üzleti rendszereket. Az első cáfolatom erre annyi, hogy…..
Amit most megosztok veled, az a kedvenc cikkem története az első blogomon.    Az előző blogom infografikák készítéséről szólt. Mindenféle témában gyártottam grafikákat, publikáltam őket, illetve volt, amit rendelésre készítettem. Leginkább marketing témában készültek, mivel ez a téma foglalkoztat…..
Szilveszterkor jött az ötlet. Már régebben is készítettem portrékat rendelésre. Annyi volt a bökkenő az akkori vállalkozással, hogy nagyon nehezen tudtam eladni a képeket. Egyszerűen nem volt meg a kellő tudásom ahhoz, hogy működő vállalkozást tudjak kiépíteni a képességemből. Hiába voltak a…..
Már tudod, hogy mit tervezz blog indítás előtt, illetve hogyan írj klassz cikkeket. De hogyan vedd rá az embereket, hogy vásároljanak tőled? Hiába írsz szuper cikkeket, hiába olvassák sokan a blogod, hiába van egy kiváló terméked, ha nincs stratégiád, amivel el tudod érni, hogy az emberek megvegyék…..
Most már tudod, kinek írj és miről, illetve miből lehet bevétele a blogodnak. ( Feltéve, ha nem maradtál le az előző részről) De hogyan írj olyan cikkeket, ami kikerül az Indexre, az emberek pedig imádni fogják, megosztják és likeolják?  Ha nem tudsz szerethető cikkeket írni, nem kapsz…..
Voltál már igazán elismerve valamiért? Mikor egy baráti összejövetelen mindenki felnéz rád, mert valami olyat tettél le az asztalra, ami miatt csodálnak téged, büszkék arra, hogy ismerhetnek? Isszák a szavaidat, mikor mesélsz, kérdeznek arról, hogy hogyan sikerült elérned azt a bizonyos célod, ami…..
Egy új blog indításakor az első lépés mindig a tervezés.  A sorozat első része is erről szól: Miről szól a videó? Először is Miről szeretnél írni? Válassz olyan témát, amihez értesz, vagy azért, mert hobbiból műveled azt a bizonyos tevékenységet, vagy azért, mert az a munkád, szakmád…..
    Mik a régi marketing elemei? Újsághirdetés, TV reklámok, szórólapok, stb. Majd jött az internet, és minden megváltozott. Megjelentek az online hirdetések. Mostanra annyi hirdetésbe futunk bele az interneten, hogy bármit csinálunk, nem tudjuk anélkül élvezni a netezést, hogy tucatszám ne…..
James Fridman-t már az egész világon ismerik. Nagyon jól bánik a Photosoppal, jó a humora és hihetetlen kreatív elme. Azzal vált híressé, hogy kérésre vállal képretusálást, de a kész munka sosem olyan, mint ahogy azt a megrendelő elképzelte. Összeszedtem a tíz kedvenc képemet tőle: -Valaki letudná…..
Körülbelül 12 évvel ezelőtt kezdtem el Photoshoppal dolgozni. Akkoriban még nem volt olyan fejlett számítógépem, ami könnyedén elboldogult a programmal, de azért viszonylag szépen elfutott rajta. Mindig is érdekeltek a grafikai tervezéssel kapcsolatos dolgok, emellett pedig rajzolni is…..
A Freelancer Festival első délutáni előadója Papp Gábor volt. Épp az ebédszünet után kezdődött az előadása, amiről félig sikerült lecsúsznom, pedig az Ő sztoriját mindenképpen meg akartam hallgatni, és megírni a blogon, mivel igencsak tiszteletreméltó karriert futott be az elmúlt évtized…..
  Van recept egy tökéletes média hackre? Minden vállalkozó, aki foglalkozik marketinggel, arra törekszik, hogy minél olcsóbban, minél több emberhez eljuthasson a neve, vagy terméke. Ennél egy fokkal még az is jobb, ha az emberek emlékezni fognak rá. A Fluimucil márkanév például örökre beleivódott…..
Március 11.-én, szombaton rendezték meg az első Freelancer Festivalt. A rendezvényt a független szakembereknek szervezték, ahol nagyon inspiráló élettörténeteket, előadásokat lehetett hallani. Az én kedvenc történetem a Remarker nevű vállalkozás sztorija volt. A céget egy grafikus hölgy alapította,…..
Te is gyakran találkozhatsz olyan posztokkal a Facebookon, ami forrásmegjelölés nélkül terjed a hálón. Valaki készít egy posztot, vagy mémet, amit felkap a néző közönség, de nem tudod meg, kié is volt eredetileg a poszt.  Ilyen esetek általában úgy történnek, hogy egy lájkvadász portál lementi a…..
Grafitzsonglőr Hogyan dolgozom? 2017.03.08 17:19:01
Hogyan készülnek a cikkeim? Mivel ez egy infografika blog, nem véletlen, hogy a tartalmak legnagyobb részét ezek a grafikák határozzák meg.  Többen kérdezték már, hogyan készíthetnének saját maguk is infografikákat, mindig szívesen segítek, ha ilyen jellegű kérdéseket kapok. Ez a cikk is ezért…..
Imádom a Marvelt, nagyon ügyesen szövik a humort a filmekbe, a karaktereik jól kidolgozottak és az X-men szérián kívül az összes film összefügg. Külön tetszik még az, hogy a hőseik nem feltétlen úgy jelennek meg a filmvásznon, mint a képregényekben:   Quicksilver   Hawkeye   Captain…..
Magyarországon is egyre inkább kezd elterjedni a szabadúszó karrierforma. Annak, aki saját (főleg online) vállalkozást, céget szeretne építeni, érdemes ebben a formában elkezdenie felépíteni karrierjét.  Pár évvel ezelőtt a szabadúszók még csak otthonról tudtak dolgozni, aztán jöttek a "free…..
Amikor belevágtam a szabadúszó karrierem felépítésébe, sokáig úgy gondoltam, a névjegykártya nem fontos. Sokan egyébként is úgy vannak vele az üzleti életben, hogy ez már egy elavult módszer. Teltek múltak a hónapok, és rájöttem, hogy amíg nincs névjegyem, addig bizony…..
Időnk mindig van elég, ha okosan osztjuk be! Johann Wolfgang Goethe Ez a cikk Brian Tracy: Személyes hatékonyság című könyvéből született. Az első három részt se hagyd ki, itt olvashatod…..
"A ring ding ding ding ding a ring ding ding dingdemgdemg a ring ding ding ding ding ring ding baa-baa ring ding ding ding ding a ring ding ding dingdemgdemg a ring ding ding ding ding a bram ba am baba weeeeeee." Bizony, már két évtizede annak, hogy ez a hang megszületett, és elkezdte világhódító…..
Már írtam cikket az öltözködésről, milyen előnyökkel jár, ha az elegáns stílust képviseled. Ma újra rám talált ez a téma egy kérdés formájában: Forrás: gyakorikerdesek.hu Az elegáns öltözködés soha nem megy ki a divatból, hiszen egyfajta presztízst képvisel. Az öltöny ugyanolyan státusszimbólum,…..
A kedvenc marketing típusom a sok közül a gerillamarketing. Amellett, hogy ingyen van, ha jól sikerül, még egy klassz médiahacket is előidézhetsz vele, amitől aztán berobban a látogatottság. A kedvenc példám erre Tibi atya, de Kasza Tibor is jól alkalmazza a módszert.  Ennél sokkal közelebbi példát…..
A valaha látott legrosszabb filmek listámon a Top 10-ben szerepelne a Glengarry Glen Ross. Megnéztem, mert nagyon szeretem az üzleti filmeket. Vagy azért, mert inspirálnak, vagy mert tanulhatok belőlük valami újat. A szóban forgó film tanulsága elhangzott az első tíz percben, aztán nem mutatott…..
A 90-es évek környékén született korosztály még  élt azokban az időkben, mikor nem volt elterjedt Magyarországon a mobiltelefon. Az ezredforduló után lendült fel igazán a hordozható telefonok piaca. Amikor megjelent a Nokia 3310-es, ez volt a legkívánatosabb telefon, amit egy átlag proli megvehetett…..
A LinkedIn egyik legismertebb magyar szakértőjével,Bánki Tamással a drlinkedin.hu előadójával beszélgettünk a 2017-es év tartalom marketing trendjeiről.   Tamás mutatott nekem egy piackutatást, és a következőket mondta: A LinkedIn Marketing Solutions blog 2016 végén közreadott egy kérdőívet,…..