Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Minden arab terrorista. Minden pap pedofil. Minden politikus korrupt. Ismerősek ezek? És persze ismerjük a zsidó, a skót, a szőke nős és a rendőrvicceket is. Sztereotípiáink javarészt negatívak, így értelemszerűen bántóak is lehetnek. No de mit lehet ezzel kezdeni?   A baloldali válasz mindig…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2021.07.08 11:15:45
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2017.11.22 09:01:05
Nincs olyan, nem ténylegesen fogyatékos ember, akit ne lehetne átverni a mostani iskolai rendszeren keresztül is, ha a van a családban, aki segít. Az öcsém koraszülött volt, minden létező dis-szel küzdött. Nem tudott jól memorizálni, számolni, értőn olvasni pláne.
Mikor kiderült, hogy kb mindenből bukásra állt, leültünk vele minden nap és elolvastuk helyette a leckéket, kiemeltük a lényeget, matekból azt a néhány típusfeladatot és képletet ami nagyon kellett, azt végtelen sokszor ismételtük és mindenből átment, sőt felment 3-asra az átlaga. Nyilvánvaló volt, hogy nem fog érettségizni, de minek is kellett volna neki, ha egyszer utána úgyse tudna ellátni olyan feladatot, amihez érettségi kell. De lett két szakmája is. Elvégzett két szakmunkás iskolát. Most van egy jó munkahelye, viszonylag jól keres és olyan dolgot csinál amit képes elvégezni. Tény, hogy azoknak a helyzete akiknek a családban nincs segítsége sokkal rosszabb, de ezeket sajnos állami eszközökkel nem lehet megoldani. Nincs arra kapacitás, hogy minden cigány mellé ültessünk egy embert napi 3 órára, aki csak vele foglalkozik, bármennyire sajnálatos, de ez sehol a világon nem működik, mert nincs ekkora forrás az oktatásban. Azt tudom mondani, hogy ha ilyen sajnálatos eset van, hogy egy gyermeknek tanulási nehézségei vannak, akkor az a családon múlik, hogy átsegítse ezen. A legjobban a szülők képesek tenni ezért, ha nem a facebook-ot nyomkodják esténként, hanem tanulnak a gyerekkel. Arról nem is beszélve, manapság a legkisebb nehézség esetén a szülők milyen könnyen választják azt az utat, hogy mindenféle probléma esetén (fegyelmezetlen gyerek, nem figyel, nem tanul jól stb...) egyből orvosi felmentést keresnek, hogy kibújjanak a saját felelősségük elől, miközben az esetek többségében, sajnos nevelési problémáról van szó és igen kis százalékban van szó valóban egészségügyi problémáról.
Valószínűleg sokan nem értenek egyet a döntésemmel, hogy ellátogattam Észak-Koreába, mert az utammal a rezsimet támogatom. Őszintén tényleg ezen múlna, hogy Észak-Korea létezhet a mai 21. században? Véleményem szerint, akik veszik a bátorságot az utazáshoz, kíváncsiságból teszik, egyszerűen…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2017.10.31 07:06:06
Múlt hét elején közölte a legfrissebb statisztikáit az Eurostat, a magyar sajtóban viszont most hétfőn robbant a bomba: utolértek minket a románok! Korábban Ausztriát próbáltuk üldözni, és egy laza kézlegyintéssel intéztük el keleti szomszédunkat: 'ugyan már, lehet, hogy nem minden tökéletes itthon,…..
Tech Mester Kell-e nekünk okos TV? 2017.01.07 17:06:46
Bár a cím után már meg is válaszoltam, de tesztjeim elolvasása után mindenkinek egyértelmű lesz a válasz. Ebben a cikkben, a 100 centiméter körüli képátló közötti modellekből válogattam. De ezek alapján mindenki levonhatja a konklúziót, adott gyártó más méretű modelljei is hasonló paraméterekkel…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2017.01.08 13:03:13
Szerintem sokkal jobb mindenre megfelelőbb célhardvert vásárolni. Kevesebb szívás és kompromisszum és hosszú távon visszahozza a többlet befektetést, mert csak egyes komponenseket kell cserélni időnként, de ritkábban, mert a célhardverek sokkal időtállóbbak. Ráadásul kevesebb idegeskedés a béna, nem jól működő funkciók miatt.
Egy TV-t azért szerintem nem cserélgetünk évente, ott nekem az a lényeg, hogy szép képe legyen, ennyi. A mostani tv-m 5 éves. Ha okos tv lenne, már rég kellett volna cserélni, mert nem működne rajta már semmi.
Adattárolásra NAS való. Borzasztóan megkönnyíti az ember életét. Minden adatom ott tárolom, ha letöltök valamit, az is oda megy. Zene, film, fénykép, dokumentumok. Minden elérhető mindenhonnan, bármilyen eszközről. Nem kell usb-s vackokkal szaladgálni. Sőt intézi a letöltéseket magától és elérem az internet felől is ha szükség van rá.
A lejátszáshoz meg van egy jó kodi-s box. Ezt folyamatosan frissítik, mindent megeszik. Játsza a tartalmat wifin keresztül a nas-ról, csak egy hdmi kábel kell a tv-hez (a tv távirányítójával lehet kezelni a kodit is a hdmi-n keresztül) A lejátszóhoz ezer kiegészítő van (pl online rádiók, youtube)
Szóval szerintem jobban jár az, aki adott feladatra adott hardvert vesz.
Már várom mikor szerelnek kamerát is a tv-be. Kedvencem így is mikor egy telefon ismertetőjének a fele a kameráról szól. Jópofa dolog, de azért fényképezni fényképezőgéppel érdemes. A telefonnal meg max a karalábét lefotózni a boltban és átküldeni az asszonynak, hogy tényleg karalábé-e, nehogy véletlen zellert vegyek.
Erika egy igen kellemetlen problémával kereste meg Házmestermedvét, lássuk az ő szavaival: Kedves Medve!A segítségedet szeretném kérni, mert teljesen tanácstalan vagyok.Régi, belvárosi társasházban élek és az alattam levő lakás évek óta üres. Tudom, hogy ennek van előnye is, hiszen sosem kopog…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2017.01.05 12:53:25
@para_noir: A helyzet az, hogy egy különálló házban nincs sok értelme nappalra levenni a fűtést, mert amit nyersz a nappali fogyasztáson, azt este elbukod, amikor vissza kell fűtened a falakat, bútorokat. Ráadásul ezzel a komfortérzet is jelentősen csökken mert hiába fűti fel a lakás levegőjét gyorsan a kazán, a hőérzeted rossz lesz, mert a hideg falak és bútorok vonják el a hőt folyamatosan. Fura módon sokan még többet is fizetnek szerintem ezzel a módszerrel a fűtésért, mert a rossz hőérzet miatt magasabbra veszik a termosztátot este, mintha egész nap fix értéken lenne. Társasháznál ez azért problémás mert a melletted lakó nem biztos, hogy megteheti, hogy nap közben leveszi a fűtést (pl: gyerek van otthon, vagy egyszerűen csak a komfortérzete nem engedi a fenitek miatt), ezért nappal ő fűti neked a falakat illetve azon keresztül valamennyire a lakásodat is. Ráadásul ha mindenki azt tenné amit te, akkor ugyanaz lenne a helyzet, mint a házak esetében, hogy nem érsz el vele értékelhető megtakarítást, míg a komfortérzeted jelentősen csökken. Szóval nyilván jogilag nem megfogható, de azért nem teljesen korrekt ez a típusú viselkedés szerintem. Sajnos egy társasházban rengeteg ilyen dolog van (szerencsére már önálló házban lakom, de régebben amikor bérházban laktam volt egy 80 kilós nő, aki minden reggel faklumpában végigtrappolt a lépcsőházban, és erre ébredtem, mert a hálószoba a lépcsőház mellett volt. Senki mást nem lehetett amúgy hallani csak őt. Ezzel se lehetett mit kezdeni. El kellett viselni. De ettől még agyon tudtam volna csapni egy péklapáttal. De az már jogi kategória lett volna, így inkább elköltöztem :)
Tegnap megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy szeretnék-e Majtényi Lászlót köztársasági elnöknek. A fideszes trolloknak valószínűleg nem tetszett, hogy Áder Jánosnak kihívója akadt és jelentették a Facebook-oldalt. Ami így megszűnt. ..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2017.01.05 04:14:25
Ha már az energiatakarékosság a célunk, akkor tegyük ezt környezettudatosan, logikusan végiggondolva, milyen energiapazarló szokásaink vannak és azokon változtatva spóroljunk a jövő nemzedékeinek is. A napsugárzás, a víz, a szél földünk természetes energiaforrásai, használjuk őket tudatosan és akkor…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2016.12.06 12:41:01
@horex: Szia! Az én tapasztalatom alapján reális a szolgáltató becslése. Nekem is 120L-es hajdú bojler van. Érdemes a legkisebb hőfokra állítani ami még elegendő meleg vizet ad egy napra. Ha nappali áramon van, akkor pedig elég beállítani zuhanyzási hőmérsékletre, mert úgyis mindig utánfűt.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2016.12.06 13:10:54
@horex:
Javarészt laptopot használok. Mindenhol LED izzó van. TV-t alig nézünk. A mosógép ami nagyobb fogyasztó. Nekünk PB palack van, szóval a sütő és a platni is gázos. A villanytűzhely biztosan nagyon megdobná a fogyasztást. A fűtés is gázos (kondi kazán) A többi dolog igazából alig fogyaszt. A NAS is arra jó, hogy alig eszik és nem kell futtatni a PC-t.
Porszívózás heti egyszer. Mikró van, de én nem szeretem, csak azt melegítem benne, amit gázon nem lehet.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2016.12.06 13:47:04
@hümhüm: bocs, de szerintem neked nincs bojlered. 80fokra az életben nem melegítettem a vizet. Nem is tudom lehet-e annyira mert durván forrázás veszélyes lenne. Meg is néztem. A hajdú 120L bojlernél 65 fok a maximum amit be lehet állítani. Gondolom nem véletlen. Kettőnknek elég bőven a mosogatással együtt is a 120L úgy, hogy kb közepes hőfokra van állítva és mindketten naponta zuhanyzunk.
Megnéztem pár HMV kalkulátort: általános igénybevétel esetén 40-60 liter 45 fokos vízzel terveznek a szakik (nap/fő). Szóval a 120L 50-os víz elegendő akár 3 személynek is.
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2016.02.29 12:57:38
A 20. század egyik legégetőbb és máig aktuális problémája a magyarországi cigányság integrációja. Olyannyira az, hogy a kérdés az ezredfordulón túl is folyamatos politikai csatározások, a mindennapi közbeszéd témáját szolgáltatja, a legmesszebb menő indulatok mellőzése…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2016.02.18 09:17:43
Y-GEN A Jobbik kedvenc sütije… 2015.10.14 10:30:01
...bizonyára az oroszKÉMtorta. Van Magyarországon egy politikai párt, amely nemzeti radikálisnak vallja magát, amely a nemzet érdekének mindenek fölé helyezését hirdeti, amely a magyar hagyományok és a nemzeti értékek tiszteletét hangsúlyozza oly gyakran, és amely a…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.09.29 12:39:05
@Hóhér az utolsó barátod:
ne haragudj, de kezdesz komolytalan lenni, a wikipedia atv oldala szerint a hit gyülekezethez tartozó cégek a tulajdonosai az atv-nek. Nyilván nem fogok cégbírósági bejegyzéseket és azok tulajdonosi hálózatát felkutatni a kedvedért (más már megtette, azért van ez a wikipedian) Ha ott fals információ lenne, akkor az atv már rég helyesbíttette volna. Nem tette. Ők maguk se tagadják ezt a kapcsolatot. Ennyi erővel mindent kétségbe lehet vonni. Számomra a wikipedia hiteles forrás. Legalábbis a leghitelesebb mindenki által hozzáférhető forrás.
Ha megnézed a feketerigó nevű lapot, akkor nem az lesz ott, hogy egy ízeltlábű ragadozó emlős, hanem egy korrekt leírás a feketerigóról, amit kellően sok ember ellenőriz és javít, ha nem úgy van ahogy ott leírják. Ez az atv-nél is így van. Az, hogy néhány trollnak sikerült néha meghekkelni pár hétre egy-egy ritkán szerkesztett oldalt, attól még igaz, hogy a wikipedian lévő tartalom csaknem 100%-a helytálló. Ennyi erővel csak azt hidd el amit látsz a szabad szemeddel, de várj azt se, mert lehet, hogy optikai csalódás az is.
Komolyan nem értem miért ilyen nehéz elismerni, hogy egy cionista csatornáról van szó. Egyébként a tulajdonosi körtől függetlenítve is elég egyértelmű a külpolitikai beszámolóik alapján (Közel-Kelet híradások, Izraeli nagykövet rendszeres meghívása) vagy épp a belföldi beszámolóik (zsidó hitközségek, zsidó kulturális programok, stb...) alapján az orientációja a tv-nek, szóval tényleg nem értem, miért ez a fene nagy igyekvés ennek elkenésére részedről, de te tudod.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.09.29 12:47:17
@Hóhér az utolsó barátod:
közben vfo még több info-t adott ezzel kapcsolatban. Mily meglepő véletlen, hogy épp a Hit gyülekezetének a fia a hírigazgató az ATV-ben. Nyilván azért mert a hitgyülinek semmi köze amúgy az atv-hez mert mindenki hazudik. A wikipedia is. Sőt az atv impresszum oldala is, ahol konkrétan ott van a hírigazgató neve. De te csak akkor hidd el, ha bekopogtat hozzád valaki az eredeti cégbírósági bejegyzéssel és az aláírási címpéldánnyal meg két tanuval és a közjegyzővel karöltve.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.09.29 13:28:18
@I_Isti:
semmi sincs. Bárki lehet cionista. Egy tv is. Szíve-joga. Csak tisztában kell ezzel lenni. Ugyanis ez meghatározza az irányultságát sok témakörben. Ha olyan ügyben tudósít, ahol ütközik a magyar nemzeti érdek az Izraelivel vagy a hazai-nemzetközi zsidó közösség érdekével, akkor az atv egyértelmű melyik oldal véleményét képviseli. Ennyi az egész.
Pont emiatt persze rejt némi nemzetbiztonsági kockázatot egy tv csatorna, amely más állam, közösség érdekét képviseli, de önmagában ezzel semmi gond nincs, ha kellően közismert ez a tény, mert akkor az emberek az adott híreket képesek a helyén kezelni. Ahogy egy russia today riport érdekes lehet mondjuk afrikáról, de kellően óvatosan kezeli az ember, ha orosz érdekeltségű hírről van szó, ilyenkor érdemes más forrást is megnézni és legózni amennyire lehet. Az internet épp azért jó, mert az ember minden hírforráshoz hozzájuthat. Önmagában mindegyik torz, de összességében azért sokkal több minden összeszedhető, mint a preinternet korban, amikor pl az ilyen információk, hogy ki-kinek a kije nem derülhetett ki csak a bennfentesek számára. Én minden vadhajtása ellenére épp ezért tartom az internetet pozitív dolognak. Minden több forrásból érdemes tájékozódni. Talán furcsa, de náciként a kurucot olvasom legritkábban. Igyekszem minél több forrásból tájékozódni és ezt javasolnám mindenkinek, de akkor túl sok lenne a náci, szóval inkább mégse :)
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.08.30 12:47:07
„Nem Szelestey Lajos szerencsétlen mondatával, hanem a kormány gyalázatos menekültpolitikájával kellene foglalkozni a médiának Bolgár György szerint, aki védelmébe vette Klubrádiós kollégáját a mai Magyar Nemzetben.Mint azt mi is megírtuk, Szelestey múlt héten helyettesítette…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.06.15 15:21:19
Trikorder Saul fia 2015.06.12 11:09:48
Az már most biztos, hogy a cannes-i nagydíjat is elnyerő Saul fia az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar filmje, azt szinte mindenki elismeri, hogy technikailag csodálatos, azonban a történetről már megoszlik a kritika véleménye, pedig Nemes László első filmjével tényleg sikerült újszerűt…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.06.13 08:18:47
@miketbeszéltek: de hát a tied az első hozzászólás, szóval te kezdted a trollkodást :D
A Szent László napok Kőbánya egyik legnagyobb rendezvénye, ahol tényleg jó koncertek és időnként zenés színházi produkciók szoktak lenni a Szent László templom melletti színpadon a számtalan egyéb színes program mellett. Dicséretére legyen mondva a fideszes önkormányzatnak,…..
Ma, január 27-én lett pontosan hetven éve, hogy az auschwitzi haláltábor kapui végleg kinyíltak. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánított napon a 2005-ben elfogadott ENSZ-határozat alapján arra a mintegy hatmillió zsidó, roma, homoszexuális, testi és…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.01.29 11:09:13
@aachi2: a gerinctelen taknyok azok, akik a maguk igazát törvénnyel védik, mert félnek hogy adott esetben elvéreznének ha érvelni kellene mellette, ezért a másik érvelését börtönnel büntetik. Gyáva semmirekelő féreg dolog. Ahogy anno kádár idejében sem lehetett nagy nyilvánosság előtt 56-ot forradalomnak nevezni csak ellenfordalomnak, ugyanis az ellenkőzéjét börtönnel büntették (bár ők nem voltak hozzá elég bátrak, hogy ezt nyiltan törvénybe is foglalják) Szóval apád-anyád ugyanilyen gerinctelen taknyok voltak, mikor nem mertek a tiltott dolgokról beszélni, hiszen börtön járt érte. Az egész akkori generáció takony gerinctelen volt, mert aki nem az a börtönben ült, vagy jobb esetben csak ellehetetlenítve a kocsmában ivott.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.01.29 11:17:04
@Macropus Rufus: Miért is baj az, hogy valaki fosik attól , hogy 3 év börtönt kap? Jó esetben felfüggesztve amivel valószínű az egész életre megpecsételődik az egisztenciája? Vagy írhat olvasónaplókat a bírónő által kitalált kötelező irodalmakból? Tudod hány zsidó fosott és menekült innen és keresztelkedett ki? Hányan hazudták magukat kereszténynek, bújkáltak? Igen mert fostak, hogy mi lesz velük. Tényleg nagyon ciki ám.
Bizonyára parázs vita kerekedik majd arról, valóban ez az öt dolog volt a legnagyobb baj a kétharmados többséggel. Mivel a Szegedi Kattintós nem tartja magát tévedhetetlennek (ellentétben néhány politikussal), nyitottak vagyunk minden vitára azzal kapcsolatban, hogy el lehetett…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.01.22 21:08:15
@miva?: Azért ezek az arányok elég vegyes képet mutatnak. Ügyesen kiemelted a szlovák és lengyel példát, ők valóban távolodtak tőlünk, bár a balti államok még jobban.
Viszont ugyanezen idő alatt javult az arány szlovéniával és csehországgal szemben. (persze ők is előttünk vannak)
A román példa kicsit sántít, mert velük nagyjából azonos távolságra vagyunk. 2010 környékén is 70% körül volt az egy főre eső GDP-jük a mienkhez képest és most is akörül van. Ne feledd, hogy nekik %-osan nagyobb GDP növekdést kell produkálniuk már ahhoz is, hogy ne szakadjanak le. Ahhoz meg még nagyobb különbséget hogy közelebb jöjjenek (Tavaly pl nálunk nagyobb volt az éves GDP növekedés) Szóval semmi sem fekete-fehér. Az idei év is kérdés lesz, hogy a magyar gazdaság tud e tavalyihoz mérhető bővülést hozni, mert akkor szerintem közelíteni fogjuk a környező országokat, mert a legtöbb helyen nem túl rózsás most a helyzet. A balti államoknak viszont nagyon megy és szlovákia és hasít eléggé, főleg hogy fico némi spéttel csinálja ugyanazt mint az orbán. Csak hát azért ő nem egy csődközeli roncsot kapott, IMF lélegeztetőgépen, mint az Orbán. Azért ezt kurvára ne felejtsük el, ahogy a 80% feletti adósságrátát sem. Ezzel a vállunkon kell menni.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.01.22 21:20:23
@Zoli Weber Kettle: Azért abba gondolj bele, hogy kurvára nem mindegy mekkora ám az az adósság amit csökkenteni kell. Mondjuk felveszek a nevedre egy hitelt aztán röhögök, hogy a törlesztés mellett nem tudsz félrerakni. Hát ja. A magyar GDP arányos adósságot 80%-ra tornászta fel az előző brancs. Azért mindenki gondolkodjon el rajta, hogy mennyi esélye van adósságot csökkenteni egy banknál, ha az éves fizetésének 50%-át kitevő adósságát felviszem az éves fizetésének 80%-ra. Azért elég szontyoli arcot vágna mindenki. Egyből nem lenne olyan könnyű ám törleszteni.
A brigantyk a világégés fenegyerekei. Ők képviselik a sorok közti lényeget, rajtuk áll vagy bukik minden. Aldo Raine hadnagy (Brad Pitt) vezetésével ezek a zsidó amerikai katonák náci skalpokat gyűjtenek, és csupán egyetlen céljuk van. Mielőtt rohadék, szemétláda, gátlástalan…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2015.01.04 17:43:43
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2014.12.06 09:00:52
VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan 2014   Mennyi ideje várok már egy ilyen jó magyar filmre. Túlzás lenne azt mondani, hogy nagy elvárásokat támasztok a hazai filmgyártás felé. Nem is lenne fair azt mondani, hogy a VAN, az évtized legjobb filmje, hiszen zömében álltak a…..
Miután a kormány csavart még egyet a magyar médiavállalkozások, de leginkább az RTL Klub tökét szorító satun, és az eddig 40 százalékról ötvenre emelte a reklámadó mértékét (miért nem hetven? vagy száz? tök rendesek), és ezzel párhuzamosan az is kiderült magas rangú…..
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2014.11.14 09:47:25
@_most_: azért a sorrendiséget ne cseréljük fel. Az rtlklub azért kezdett el kritikus hiradókat csinálni, mert kaptak az arcukba egy valag fizetnivalót. Előtte tök jól elvoltak a celeb és kék fény hírekkel. Ugyanannyira hiteltelenek mint a double gombot nyomogató kormány.
Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott 2014.11.14 10:22:29
@Nem Penny hajója: Azért elég látványos irányváltás volt a híradóban az adó után. (bár én korábban és most sem nézem az rtl-t, de azért látom az ezzel kapcsolatos híreket és nem hiszem, hogy mindenki hazudna ez ügyben. Legalábbis korábban nem volt az indexen rendszeres szemelvényezés az rtl híradókból :) És ez után mi lesz? Még durvább lesz a hiradó? És akkor felmegy az adó majd 60%-ra? Igazából amíg a fidesz kormányoz, addig ez egy megnyerhetetlen játszma az rtl-nek. Persze, ha az anyacég pénzeli őket addig amíg változik a széljárás, akkor van értleme. Majd kiderül.