Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golyós Toll

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig 40 felettiként talán furcsán hangzik az ember szájából, hogy „a mai fiatalok”, de tanárként és a tizenéves korosztályok tagjai közt gyakran mozgó középkorú értelmiségiként, illetve korábbi munkahelyi vezetőként talán mégis megengedhető ennyi fraternizálás, ha valamiféle általános megállapításra…..
Napozok a pulton...... Mellettem testvéreim, hol egyben, hol darabokban. A pult sárga fénye lágyan melegíti a fagyos fémasztalon lehűlt testemet. Ráadásul a Hentes Úr szerint így tanyasinak látszom, pedig isten bizony sohasem láttam tanyát. De azt mondják, így gyorsabban…..
Hiperlajhár Nemzeti Társkereső 2014.03.01 18:29:11
Az Országgyűlés illetékes bizottsága  szakértők bevonásával megtárgyalta a Nemzeti Társkereső megalakításával kapcsolatos kérdéseket, körvonalazta működését és meghatározta a Nemzet fogyásának megakadályozásában betöltendő szerepét. Mint ismeretes, a Magyar Nemzet…..
Napozok a pulton...... Mellettem testvéreim, hol egyben, hol darabokban. A pult sárga fénye lágyan melegíti a fagyos fémasztalon lehűlt testemet. Ráadásul a Hentes Úr szerint így tanyasinak látszom, pedig isten bizony sohasem láttam tanyát. De azt mondják, így gyorsabban elvisznek.…..