Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Katalin Tóth

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Drágám, csak erre a pillanatra vártam, hogy beszélhessek veled és az enyém legyél. Annyi ideje kívánlak, de te nem adod a beleegyezésed. Megengednéd végre magunknak, hogy élvezzük egymást és szexeljünk?" - hangzott el az aggasztó mondat a Szent Jakab templomban egy tekintélyes egyházi ember,…..
A Gyurcsány ellenes erők vezető pártja akar lenni az MSZP?   Megértem, hogy az MSZP új vezetésének, a mostani csúnya választási kudarc után identifikációs pontokat kell keresnie. A kudarc, nem is igazán a szavazatszám, hanem az odavezető út. Kiderült, hogy az MSZP jelenlegi…..
Ildikó Katalin Tóth 2014.10.16 17:35:02
@Deep Throat: Világosíts fel, konkrétan mik is Gyurcsány érdemei az MSZP szétverésében? Az őszödi igazságbeszéd, ami a szembenézést sürgette?
Ildikó Katalin Tóth 2014.10.16 19:20:52
@Szúnyog: hihi, mit is nem fogok megérteni?
Közadatigénylésben kértük ki Kazincbarcika kommunikációs cégétől az általa működtetett jelmezkölcsönzővel kapcsolatos bevételek és kiadások listáját, valamint Szitka Péter MSZP-s polgármester feleségének, Kalácska Violának munkaszerződését, aki a cégnél…..
Ildikó Katalin Tóth 2014.02.28 17:30:05
@A munka hőse, minden kommunista őse: Meggyőződésed nincsen, hogy aszerint szavazz és ezzel befolyásold a jövődet? Nagy naivság ugyanis azt hinni, hogy a politikában ideális képviselőket találsz... hiszen emberek ők is, mint mi, jó és rossz tulajdonságokkal megáldva/megverve. Külföldön sincsenek jobbak, de ott legalább betartják a demokrácia szabályait. Itt csak a FideSSnek vannak parancsuralmi szabályai.