Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBaarczy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benoe agymenései Agyváladék 2015.02.06 10:40:37
Mint ismeretes, a szellemi tevékenységek voltaképpen az emberi (és állati) agy elektromos és kémiai állapotának komplex változásai. A szellemi tevékenységek tárgyiasult eredményei az agy által termelt váladékoknak tekinthetők.A testváladékok vizsgálata és cseréje az élet…..
Benoe agymenései TudatMódos 2014.02.28 17:07:06
A végső szépség Van az a beszólás, hogy ha ma találnák ki a kést, akkor nem lehetne forgalomba hozni, mert túl veszélyes: a tájékozatlanok (gyerekek) elvágják magukat vele, sőt, halálos sebet is okozhat – akár véletlenül, akár szándékosan… (Erre még visszatérünk.) És…..
A Fermi-paradoxon Ez a fogalom azt jelenti, hogy (még?) nem találtunk más értelmes lényt az univerzumban. Több elmélet is próbálja magyarázni: • Az értelmes élet annyira ritka, hogy a civilizációk egymás számára elérhetetlen messzeségben vannak.• A civilizációk véges…..
MI AI VR Nem kérdés: három rövidítés. Mesterséges intelligencia, ugyanez angolul, és a lényeg: virtuális valóság. Vagyis két jelenségről van szó, és mind a kettő kiirthatja az emberi fajt. A MI az életet is, tehát a VR a kevésbé veszélyes, de ne becsüljük le. Könnyen…..