Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim Jong il

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután nem vettem a bátorságot, és tulajdonképpen étvágyam sem volt hozzá, hogy a Fidesz Brüsszeltől tiszteletet követelő (?!) EP-választási kampányának részét képező remekbe szabott plakátot értelmezni próbáljam (megtették mások helyettem, köszönöm szépen) ma már nem…..
Vidámodj, Mutyisztán népe! A 116 ezret elmutyizó elöljáróid most aztán meg lettek büntetve, lecsapott rájuk Viktor haragja: innentől nincs seftelés a lakhatási támogatással, helyette ötcsillagos szállodában lehet álomra hajtani a megfáradt buksikat.  Egyrészt mert ez jár,…..
A szélsőség mindig a közép meggyengüléséből táplálkozik, ezért a szélsőséggel szembeni harc a közép megerősítéséről kell, hogy szóljon. Ehhez a középnek a világban versenyképes, közjó-képes politikával kell rendelkeznie, és abba kell hagynia a szélsőség politikai…..
A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali…..
Kim Jong il 2014.04.12 22:03:59
@gizmo26: demszkyt siman elo fogjak huzni osszel, figyeld meg. Tarlosnak nincs mitol felnie. :D
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
Kim Jong il 2014.04.11 10:18:19
@ob.szerver: te tenyleg egy idiota vagy. :D Aztan mondd, osszecsomagoltal mar? :D
Olvasom, hogy nem lesz parlamenti képviselő Bajnai Gordon. A volt kormányfő döntését azzal indokolta, hogy az ellenzéki politizálás fő színtere nem az Országgyűlés lesz, és ő sem képviselőként tud a legtöbbet segíteni pártjának. A jobboldali fórumokon szembejövő zsigeri…..
Kim Jong il 2014.04.10 14:45:46
@fvipera: hazaarulo zsidoberenc hazug fereg tomoren a libas
A 2014-es választáson nehezített pályán kellett átverekedniük magukat a baloldali összefogás pártjainak, ahol a Fidesz mindent bevetett: választókerület-manipuláció, lakájmédiává züllesztett közmédia, ál civilek a kampányban, ellehetetlenített külföldi szavazók,…..
Kim Jong il 2014.04.10 01:13:15
@_most_: jaj, nincs visszaut, allamcsod, osszeomlas, fasizmus........soha nem unjatok meg ezt a rinyalast?
Sosem ballibeztem. Azt gondoltam, ez a szitokszóvá vált kifejezés az „érvelés” legalja, és csak a baloldaliak és liberálisok összemosására és az ellenük való indulatok szítására jó.  Tegnapig.    Tegnap este Kálmán Olga meggyőzött, hogy mégiscsak jelent valamit, és…..
Kim Jong il 2014.04.09 23:51:29
@mlaci54: te barom
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
Kim Jong il 2014.04.08 14:51:05
@lavór: ha a fidesz elbassza, a Jobbik egyedul is ketharmadot fog kapni.
Kim Jong il 2014.04.08 14:55:01
@Online Távmunkás: az i-re a pontot a boszme tette fel. Ott vege volt. Addig csak egyszeru fidesz tobbseg, onnantol ketharmad.
Kim Jong il 2014.04.08 14:56:48
@lavór: ezt azert fejtsd mar ki.
A választási eredményeket meg lehet magyarázni, lehet rajta vitatkozni, lehet vele elégedetlennek lenni, de egy valamit nem lehet jelenleg megtenni vele. Megváltoztatni. Mégpedig azért, mert törvényes. A törvény megalkotásán, alkalmazásán, módosításán majd elrágódhatnak a…..
Egy magát majdan megszervező, szociálisan valóban érzékeny baloldalnak csak az ország további jobbra tolódását követően lehet érdemi szerepe sorsunk alakításában. Bár illúziókat nem kergettem, az utolsó bekezdésben mégis hagytam némi kibúvót, amikor így fogalmaztam az…..
Kim Jong il 2014.04.07 23:14:02
@Anselmo: baszki, en is egesz nap ezt csinalom. :D Egyszeruen csodalatos latni. A valasztasi musort en vegig az ATV-n neztem tegnap. Olga neni percenkent oregedett egy hetet. :D :D :D :D
És Magyarország szavazott. A Fidesz-KDNP folytatja, amit elkezdett, a kétharmados hatalomnak újabb négy évig nem lesz korlátja kis hazánkban. Az ellenzéki összefogás alulmaradt. A Jobbik megerősödött. Az LMP - becsületére legyen mondva - visszahozta a kettétört pártot a parlamenti…..
Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval…..
Kim Jong il 2014.04.06 23:39:31
@Fabius: enervaltnak tunsz. Hiaba volt a sok nagyon vicces animalt gif? Meg az a sok tukor ami betort amikor beleneztel? Ja meg, akkor lehet, hogy munkanelkul maradsz?

Ugy sajnallak.

De tenyleg.

:D :D :D :D
Kim Jong il 2014.04.06 23:45:46
@Csekkliszt#10: pont olyan mint elotte. Nem fugg a politikatol, hogy hogy megy sorom.

En annak orulok, hogy a baloldal vesztett.
Kim Jong il 2014.04.06 23:50:24
@Fabius: :D :D :D

Vigyek papirzsepit?

Amugy ha mar talpasok lennenk, akkor inkabb gyoztes talpas legyek, mint vesztes talpas. :D :D

Mi lesz igy a varanusszal?
holnap mar kimegy, hogy az emberek pedig nem akarjak a fideszt?
Meg hazugsag volt? Meg csalas?

Kibaszott kivancsi lennek most arra a mocskos pofadra hogy milyen arcot vagsz az az igazsag!
Úgy néz ki, a Fidesz hatalomújrázáshoz kireszelt csodafegyvere - a választási törvény - könnyen a képükbe robbanhat. Egy választásnál nem csak az fontos, hogy mi lesz az eredménye, de az is, ezt az eredményt a kedves választók és egyéb haszontalan honpolgárok mennyire fogadják…..
A nagyobb baj az, hogy Orbán Viktornak is elege van belőlünk, választókból, és csak arra kellünk neki, hogy pénzeljük álma megvalósítását. Igen, Önből is elege van, Kedves Békemenetelő, aki most a klaviatúra után kap, hogy elküldjön engem a ballib felmenőim intim…..
Édesöregem, ezen már túlvagyunk… Tamás Gáspár Miklós, a Zöld Baloldal párt egykori vezetője, de főfoglalkozásában az egyik legokosabb magyar értelmiségi-publicista (tényleg az) morális megfontolásokból helyteleníti, hogy Schiffer LMP-elnök a Jobbik frakcióvezetőjével…..
Az infláció mindenki számára közérthető közgazdasági fogalom: azt méri, hogy mennyivel kell többet vagy kevesebbet fizetnünk a szokásos dolgokért, nemde? Ez a mutató nulla közelébe ért, vagyis nem drágulnak a kiadásaink, hurrá! – De akkor miért élünk egyre szarabbul? Sajnos…..
Minden metrómegállóban több ajtó is van a falak mentén. Szerintem mindenkinek eszébe jutott már, hogy vajon mi van az ajtók mögött? Mit rejt az alagút? Egy esetleges atomtámadás esetén a metróban fogunk élni? Igazak a pletykák, miszerint egy komplett város van a lábunk alatt?…..
A Ténytárnál az elmúlt szűk négy évet azzal töltöttük, hogy  politikusok ígéreteit, hazugságait és szélkakaskodásait rögzítettük. Mostanra kevesebb mint egy hónap van az országgyűlési választásokig, így eljött az idő, hogy ezeket összesítsük. Két karakteres…..
Az megvan, hogy az Összefogás vagy Kormányváltás vagy micsoda a Szabad sajtó úton ünnepel tizenötödikén? Milyen szép térbeli szimbóluma ez a régi Milla halálának. Először lassan beszivárgott az eredetileg a szoci birodalommal nem közösködő mozgalmomba Bajnai, most meg…..
Kim Jong il 2014.03.12 21:02:51
@István Tamasi: 'ztan miert is? Mert a boszme meg körmös bauer azt mondta?
Korábbi vasutas írásunkra nagyon sok kommentet kaptunk. Ezért ma délután a CIVILHETES szerkesztőségének két munkatársa kiment a helyszínre, amelyet fényképekkel dokumentálunk. Ezt az utat bár ne tettük volna meg, mert a csalódás és a sokkolódás közötti állapotban úgy…..
A melegekhez, LMBT emberekhez szóló elképzeléseikről vitatkoztak csütörtök este a demokratikus ellenzéki pártok. A Fideszt és külön a KDNP-t is hívták, de ők nem akartak részt venni. Ezzel több százezer szavazónak üzenték meg, hogy nem kívánnak nekik egyenlő jogokat…..
A Forbes címlapjait Magyarország legjobban őrzött stúdiójában fotózzuk. A KFKI-nak a budai Normafától jó ötperces autózásra lévő gigantikus telepén sugárzó anyagok is vannak. Falak, szögesdrót, marcona biztonsági szolgálat. Már bejutni sem egyszerű, de a fás, erdős…..
Kim Jong il 2014.03.06 23:00:02
Olvasom, hogy a legújabb Medián-felmérés szerint gyengült a Fidesz, erősödött a Jobbik, miközben stagnál a baloldali összefogás. Mióta tudjuk, hogy a Századvég is rengeteg közpénzen méri a közvélemény pulzusát, az ember fenntartásokkal próbál értelmet keresni ezekben és a…..
Kim Jong il 2014.03.06 20:30:17
@dr. Aullah: a faszomat se erdekli az allamadossag, hagyjal mar! Engem az erdekel, hogy jojjon valaki, aki szo szerint megsemmisiti a ballib bandat! Utana lehet tiszta lappal kezdeni mindent elolrol!
Kim Jong il 2014.03.06 20:40:43
@Darkhorse: es miert szegyen ez? Mert nem hulyek az emberek?
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
Kim Jong il 2014.03.06 20:26:09
Kim Jong il 2014.03.06 20:38:03
@Nils. H: es csak nem lett csod? Pedig a ZsIMF is elment irodastul, es megis rendben van minden.