Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimonGábor

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jateknaplo.blog.hu Maldita Castilla 2016.11.07 10:30:20
A Maldita Castillával 2012-ben játszottam először, de akkor az első pályát se tudtam megcsinálni, annyira nehéznek találtam. Néhány hónapja viszont újra elővettem és újult erővel fogtam neki, ami annyira jól sikerült, hogy nem csak hogy túljutottam az első részen, de rájöttem, ez az iszonyat nehéz…..
1956-ban Christopher Squire diplomata, a budapesti Szabadság téren található Amerikai Nagykövetség erkélyéről örökítette meg a magyar szabadságharcot. Képeken rögzítette az utókornak, hogyan keltek fel a magyarok a kommunista kormánnyal szemben, demokráciát és szabadságot követelve. A forradalom…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Tulajdonképpen eleve rossz a cím, amit a posztnak adtunk, hiszen a hygge lényege a hétköznapi őrülettel szemben éppen a nyugalom. A nagy kérdés az, hogy ez a nemes dán hagyományt külföldön (például az általában kissé zaklatott Magyarországon) is érezhetjük-e...
SimonGábor 2016.09.07 11:54:52
@Jazo: nekem sem kell aggódnom hogy lesz-e munkám meg minimálbért keresek. Csekkekkel sincs gondom. Az oktatás sem rosszabb mint máshol euban.
Akkor én hyggeizé vagyok itt is, Magyarországon.
Imádjuk a nagyvonalú vállalkozókat, akik kicsire nem adnak. 240 ezer forintos megrendelésnél mit nekünk egy-két póló mínusz! Persze a megrendelő fizeti a 240 ezret, a teljesítő pedig csak abban nagylelkű, hogy simán túllendül azon, hogy kevesebb árut szállított. Legalábbis…..
SimonGábor 2016.07.19 22:02:22
@sáros_tehén: fosbukja nincs az értelmes embereknek, szóval én sem néznék rajta utána. Amúgy sem webshop az a fosbuk, tudtommal.
Rengeteg munkahelyi stresszt, félreértést és konfliktust el lehet kerülni azzal, ha az ember odafigyel a kommunikációjára. Főleg ha a beszélgetőtárs a főnök...
Arra a kérdésre könnyen tudunk felelni, hogy miért van olyan sok Telekomos poszt a Homáron: a T a legnagyobb ügyfélkörrel bíró szolgáltató, a nagy ügyfélszám pedig óhatatlanul is több problémás esetet hoz. Az viszont, hogy miért nem visznek ki 30 nap alatt sem egy két hétre vállalt tévét, teljes…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
Hát, ha ez a játék tényleg ilyen hülyén működik, akkor azzal nem szerez nagy rajongótábort a Borsodi.  Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi levelem küldtem a Borsodi részére, amiben minden részletet leírtam az esettel kapcsolatban: Tisztelt Borsodi! A hétvégén a…..
Van olyan, hogy az állami egyik keze nem tudja, hogy mit csinál a másik. Ha több hivatal is érintett egy ügyben, akkor meg pláne sok a kéz. Szegény állampolgár meg bolyong a néha 22-es csapdájának öltöztetett rendszerben. A lényeg ilyenkor a kitartás. És a sok…..
SimonGábor 2016.06.21 12:49:20
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
SimonGábor 2016.06.18 11:42:48
SimonGábor 2016.06.18 17:01:15
@CID.: bizony, azért mondtam
       Soros György a háttérhatalom. Háttér György a soroshatalom. Hatalom György a sorosháttér. Én is tudok ilyet.      Orbán Viktor miniszterelnök a tulajdonképpen szokásosnak mondható értelmezhetetlen hülyeségeken kívül azt is elmondta a családi rádióban, hogy Magyarország lesz…..
       Tisztelt Magyarország,       Tudom, Magyarország a magyaroké, vagy fordítva, már nem emlékszem pontosan. Én tehát nem tartozom Önhöz, nem vagyok az Öné, és Ön sem az enyém, csak úgy miheztartás végett írok Önnek. A vagonokról lenne szó és a vagonok…..
SimonGábor 2015.09.04 12:32:32
A hétvégén került megrendezésre a Növényi tejek versenye, ahova házi készítésű növényi tejekkel lehetett nevezni. A győztes tejeket a kóstolók rangsorolása alapján hirdették ki.   Mivel az állati eredetű tejtermékek jelentősek a mindennapi gasztrokultúránkban, éppen…..
SimonGábor 2015.03.29 07:51:01
@Ericin: enperát már kimoderálta ez a növénygyilkos
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
SimonGábor 2015.03.12 06:30:12
@Christofer Schmidt: bőven? Mint pl? Napenergia? Kevés, drága. Szél? Itt nem jó. Mi maradt?
A legénylakásokat egyfajta misztikum lengi körül. A rózsaszín habos-babos szingli lakás kontrasztjaként kifejezetten a férfiak igényeit szolgálja ki. Ezek az „igények” természetesen erős sztereotípiákra épülnek, melyeknek feltehetően van némi valós alapja.  Talán a…..
SimonGábor 2015.02.22 10:30:01
@zila5: edzőcipő lakásban?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
SimonGábor 2015.02.22 09:23:38
@pitcairn: és alapműveltség
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
SimonGábor 2015.02.21 21:55:37
@zerge44: könnyű a fillérbaszásodat a politikusokra fogni. A gyerekem nevében is köszönöm a rohadt kormodat!
SimonGábor 2015.02.21 22:54:14
@Saratoga V6: Persze, van olyan is, egyetértek. A többség viszont a fogyasztás miatt veszi. Nekem elég amúgy a benzines v6 nyomatékja is :)
A Torkos Csütörtök mozgalomnak köszönhetően immár 10. alkalommal ehette tegnap degeszre magát olcsóbban a nép. A jubileumi akcióban részt vevő éttermek közül idén a sormási István Fogadónak sikerült a leggyorsabban bekerülnie a Homár torkos_csütörtök tagje alá, akik…..
SimonGábor 2015.02.21 09:19:54
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
Boldog új évet kívánunk! Köszönjük idei megtisztelő figyelmüket!..
Amikor az ember napja szigorú rutin szerint telik, akkor valahogy repül az idő. Iskola, tanulás, pici lógás a haverokkal, és máris tizenegyet üt az óra, másnap pedig elölről. A gond a hétvégékkel van, ilyenkor mindenki lelép haza, én meg nagyjából egyedül maradok a…..
Big Tits Darina 2014.10.10 14:50:28
..
SimonGábor 2014.10.11 16:12:46