Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hambre Voraz (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.09.01 13:07:55
@Pixynor:
Ha már témánál vagyunk, jó volna az időutazást arra használni, hogy a negyvenes nők 1 napra visszamennek 20 évesn énjükhöz, hogy elmondhassák nekik... mit is?

A: Legyen kedves és odaadó azokkal a férfiakkal, akik most nem elég kigyúrtak-pénzesek-nagyhangúak, mert később így lesz hosszan tartó és boldog kapcsolat belőle-

B: Megmondani, hogy melyik fasziból lesz később pénzes-kigyúrt-nagyhangú

C: Divattippeket adni.

Erősen vacillálok, hogy a B megverné-e a C-t, de gondolom a legtöbb nő inkább csalna valamiképp, hogy mindkettő beleférjen...
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.08.15 17:14:16
@Mr.Treeger:
Cukki.
Rachelle Lefevre, A búra alatt egyik főszereplője David Letterman esti talkshow-jában mesélte el, hogy az előző évadhoz képest a másodikban az a legnagyobb különbség, hogy a mellbimbóit le kell tapasztania, mert tavaly a sorozat költségvetéséből némi pénzt arra kellett szánni,…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.07.31 15:59:18
Mélyen el kell gondolkozniuk a szaúdi férfiaknak a legújabb statisztikák és kutatások eredményein. A szaúdi nők körében bekövetkező népszerűség-csökkenésük ugyanis arra mutat rá, hogy mégsem vált be a több ezer éves, "nőelnyomó" minta, ami szerintük a jól működő, erkölcsös társadalmat, jólétet és…..
Nem vagyok oda az emlékművekért, névváltoztatásokért, ünnepségekért és megemlékezésekért. Nem azért, mintha időnként nem lennének fontosak, de a mai Magyarországon egész egyszerűen túl sok van belőlük. Kár a bronzért, erőfeszítésért, botrányért. A Szabadság téri…..
Egy olyan kultúrában élünk napjainkban, ahol a félrelépés teljesen elfogadott, sőt szinte már-már természetes is. Ezt a nők, feleségek többsége viszont nem veszi tudomásul. Az összes férfi ezt látja maga körül: olyan barátaik, munkatársaik vannak, akik már csalták meg a…..
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
Monty Python-ban nyújtott kiemelkedő szerepe miatt szerettem meg John Cleese-t, és az ő iránti rajongásom miatt úgy döntöttem, hogy megnézem a Waczak-szálló című sorozatot, amely véleményem szerint egy igazi gyöngyszem. John Cleese a nagysikerű Monty Python sorozatból az utolsó…..
  Íme néhány remek idézet a valaha élt egyik legnagyobb filmestől, aki nem az életműve által akar halhatatlanná válni, hanem úgy, hogy nem hal meg.     Azt hiszem, a szerelem olyan, mint egy cápa: ha nem tud előre menni, előbb-utóbb beledöglik.   Nem akarok élni…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.07.12 19:42:01
A férfiak 39 éves korukban kerülnek le a fiatalabb nők radarjáról – állítja egy felmérés, amelyik szerint ez az az életkor, amelyiktől a nők inkább apafiguraként, mintsem szexuálisan vonzó férfiként tekintenek rájuk. Láthatatlan ember – így nevezik az angolszász…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Az állásinterjúk már többször előkerültek itt a Stresszblogon, mint korunk megastresszes helyzetei. Nagy a tét, az ember fél, izgul, jó esetben kevés a tapasztalata ilyenekről, nem szokott hetente két állásinterjút csinálni. Ismeretlenek előtt kell úgy megnyilvánulni, hogy…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.06.14 09:48:07
@Almandin:
Te is meg Mj is félreértettetek.

A csajból hiányzik az alázat munka és a tudás iránt.
Egy ilyen papírral, tapasztalat és valódi nyelvtudás nélkül házal, de mikor ugyanúgy nem kell, mint sok más nála jóval képzettebb, tapasztaltabb fiatal, akkor a 'túl jó külsejére' fogja.

Nem az volt vele a gond, hogy dolgozni akar, hanem, hogy túlbecsüli magát.
Ha már úgyis arra fogja, amire, javaslom keressen meg, összerakjuk a CV-jét, kis alig leinformáltató szakmai múltat adunk hozzá és beadom pár HR-es ismerősömhöz. Cserébe csak a kis bájos külsejéből kérek egy kis kóstolót...
win-win
Hambre Voraz (törölt) 2014.06.14 22:03:27
@Mj:
Kikérem magamnak! Nem a szép jelöltekkel akarok egy vagy több menetet, hanem minden szép nővel.
Amúgy meg itt felajánlottam a jánynak valami sokkal hasznosabbat cserébe. Egy dugást bőven megérne neki.
Fiatalok és idősek! Elértünk a lista utolsó részéhez. A szavazatok alapján a többség úgy gondolta, hogy a tovább mögötti 5 karakternek van létjogosultsága az előkelő top5-ös helyeken. A kattintás után spoileres részekkel is találkozhatsz. Ennek fényében folytasd az…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.06.14 21:09:20
Egyre több a szexuális bűncselekmény az amerikai egyetemeken, ráadásul egy olyan időszakban, amikor a többi bűnelkövetés száma csökkent. Az okokat egyelőre senki sem ismeri. Az elmúlt tíz évben alaposan megugrott az amerikai főiskolákon és egyetemeken elkövetett szexuális…..
Alig, hogy felocsúdtak a szerb olvasók, az online lapok újabb brutális baleset videójával sokkolnak. A vasárnap hajnalban történt újvidéki karambol után (melyről az Index időközben megírta, hogy egy nótórius gyorshajtó hibájából történt) egy szombat délutáni horror baleset…..
A magyar stand-up egyenetlen fejlődését remekül mutatja, hogy a műfaj egyik legnépszerűbb és legrutinosabb alakja még csak a harmincas évei közepét tapossa. A szentesi származású Kőhalmi Zoltán első éves építészmérnök-hallgató volt, mikor írásaival elnyerte a…..
Hambre Voraz (törölt) 2014.06.09 06:48:52
@zsebatya:
Sztem Bödőcs is igencsak kilóg. Messze a legjobb előadó, gyakorlatilag Hofi szintű, és hozzá igencsak komolyan merít a kultúrából.
Bödőcs és Kőhalmi együtt fedik le a kortárs humort, a többi viszont szó szerint a kötelezőt sem hozza.